Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το buget είναι μέχρι 200,00 το επέλεξα κυρίως λόγο μάρκας , αν έχετε κάποιο άλλο μοντέλο υπόψιν σας πείτε γιατί το θέλω άμεσα.

Το μακρύλαιμο τριβείο είναι απ`τα πλέον κουραστικά εργαλεία που υπάρχουν.Έχω δουλέψει αρκετά (δεν έχω κανένα),και μόνο με της flex μπορείς να βγάλεις δουλειά.
Βέβαια είναι απλησίαστη μάρκα για ερασιτέχνη (ενδεικτικά:http://www.barberis.eu/index.php/oi...flex/triveia-toixwn/ge-5-r-dd-2g-10-8-ld.html) αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε την διαφορά με οποιοδήποτε άλλο.
Βέβαια όταν λέω δουλειά εννοώ να τρίβεις ντουβάρια και ταβάνια 5-6 ώρες την ημέρα,για μέρες...

Τώρα που είδα και το enhell πιο προσεκτικά θα σου έλεγα ξέχνα`το.Μόνο και μόνο που το μοτέρ είναι στο πάνω μέρος (κάτω απ`το πλατό και όχι πίσω εκεί που το κρατάς),είναι απαγορευτικό για τέτοιο εργαλείο.
Καί ένα μόνο κιλό να είναι (που δεν είναι) στο 1-1.5 μέτρο απ`τη λαβή σου σε πέντε λεπτά το ΠΟΛΥ θα έχουν κρεμάσει ώμοι,χέρια και θα πάρεις τη μέση στη μασχάλη!

Ναι σίγουρα η τιμή ενός Flex είναι απλησίαστη για έναν ερασιτέχνη , αλλά από την άλλη ένα οικονομικό τριβείο σαν αυτό που ανέβασα δεν θα είναι πιο ξεκούραστο αντί να κάθομαι και να τρίβω με το χέρι?

Θύμιο αν μιλάμε για όγκο δουλειάς,όχι δεν θα είναι πιο ξεκούραστο (και φυσικά δεν είναι μονόδρομος ή καμηλοπάρδαλη ή χέρι,υπάρχουν κι άλλες λύσεις).Αν πάλι μιλάμε για ένα ντουβαράκι 2χ3 τότε μάλλον δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς με τριβεία.

Γωνιακός τροχός.
Με τα 200 ευρώ που έχεις σκοπό να διαθέσεις,μπορείς να πάρεις σούπερ εργαλείο με ρυθμιζόμενες στροφές που θα σου τρίψει εύκολα σοβά ή μπετό +ότι θα τον χρησιμοποιήσεις σε άλλες 5-6 διαφορετικές δουλειές ενώ την καμηλοπάρδαλη θα την ξεχάσεις στην αποθήκη.
Μεγάλο μειονέκτημα είναι το τεράστιο ντουμάνι που σηκώνει,αλλά για τόσο μικρές επιφάνειες και (εννοείται) με κατάλληλη προστασία δεν θα έχεις πρόβλημα.

Τροχό έχω , ένας λόγος που κοίταζα την " καμηλοπάρδαλη " ήταν και η σύνδεση της με σκούπα κάτι που θα μειώσει αρκετά την σκόνη ειδικά για χρήση σε κλειστούς χώρους.

Παιδιά τρέξτε το φαλτσοπριονο lux 97.30 και ολα τα lux στα πρακτικερ 30% εκπτωση

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χωρίς να έχω πρόθεση να σε αποτρέψω/προτρέψω από/για οτιδήποτε,σκέψου ότι σκοπεύεις να δώσεις ένα καλό ποσό για δουλειά 2 ημερών (προσπερνάω τη λειτουργικότητα,εργονομία,αποτελεσματικότητα κλπ του εργαλείου) και μετά το εργαλείο ΑΝ το ξαναχρησιμοποιήσεις θα είναι πότε;Όταν ξαναχτίσεις σπίτι;Όταν κάνεις μερεμέτια στη μάντρα σε 15 χρόνια;
Επιμένω ότι αν δεν είσαι επαγγελματίας δεν σου χρειάζεται το συγκεκριμένο εργαλείο,όπως και κανένα απολύτως εξειδικευμένο εργαλείο (στο βαθμό που μπορείς να καλύψεις τις "έκτακτες ανάγκες" είτε με κάποιο άλλο εργαλείο είτε δίνοντας 2 μεροκάματα σ`έναν άνθρωπο).

Μερεμέτια πάντα θα υπάρχουν από την στιγμή που υπάρχει σπίτι και εξοχικό και διάθεση να ασχολείσαι , από την άλλη θέλω να εξυπηρετήσω και την " ανάγκη " αγοράς νέου εργαλείου.

Παιδιά σχετικά με την προσφορά του praktiker με το φαλτσοπριονο lux ποιο λέτε να πάρουμε αυτό η το Parkside?