Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

18βολτα καροτσακια εργασιας απο την Μακιτα και μαλιστα brushless με με φωτα πορειας!! :))
https://www.makitatools.com/products/details/XUC01X2

Makita-XUC01X1-18V-X2-Brushless-Power-Assisted-Wheel-Barrow.jpg

Makita-XUC01X2-Brushless-Power-Assisted-Dolly-with-Rear-Wheels.jpg

Θα ήθελα να μου προτείνεται μία μάσκα μισού προσώπου με διπλά φίλτρα.

Κυρίως θα με προστατεύει από ξυλόσκονη, βαφές και διάφορες άλλες μυρωδιές/σωματίδια που θα προκύπτουν στο υπόγειο από τις κατασκευές μου τώρα το χειμώνα.

το ποσό που σκέφτομαι να διαθέσω 50-70 ευρώ.

Αυτή που έχω τώρα μια No-Name από τα πράκτικερ, εκτός του ότι έχει ένα φίλτρο και με ζορίζει έχει καταξεχηλώσει και δε με προστατεύει σωστά.

Σας ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ιδανικη μασκα γιαυτα που θες ειναι ξ 3M 6200

Ωραία, λογικά η φάτσα μου θα είναι Medium...

Επίσης, ποιο φίλτρο πρέπει να πάρω; Βλέπω Φίλτρα, προφίλτρα, δακτύλιους κτλ...

Εδώ και εδώ μπορείς να δεις για ποια εφαρμογή ενδείκνυται κάθε φίλτρο. Εγώ για ξυλουργικές εργασίες φοράω μόνο τα στρογγυλά 2125/2135 (τα αντίστοιχα κινέζικα είναι εδώ και καιρό σε έλλειψη.

Σε δουλειές μου συνδυάζουν χημικά/μικροσωματίδια, βάζεις δακτύλιο και προφίλτρο για να μην "μπουκώσουν" τα φίλτρα χημικών.

Εγώ έχω αγοράσει 3M -7502 έχει λάστιχο σιλικόνης καί δέν κόβει πολύ τήν μύτη καί πέριξ στό πρόσωπο

Καλημέρα στην παρέα! Μόλις τσίμπησα στην παραπάνω Μάσκα που πρότεινε ο φίλος weather1967. Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ όλους σας!

Καλημέρα στην παρέα! Μόλις τσίμπησα στην παραπάνω Μάσκα που πρότεινε ο φίλος weather1967. Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ όλους σας!

Καλοφόρετη καί καλοδούλευτη,θά τήν ευχαριστηθείς

σημερα τσιμπησα τη σεγα stanley FME340K απο πρωτη δοκιμη σημερα το απογεμα καλες ενδειξεις...

Καλησπέρα παιδιά.Στην υψηλή κατηγορία τιμής (300 ) ποιό έκκεντρο τριβείο θα προτείνατε;Τα rupes είναι εγγύηση αλλά έχουν μόνο 150 πέλμα.Απο την άλλη το bosch gex 125-150 έρχεται και με 125 και με 150 συν l-boxx συν 50 150ρια γυαλόχαρτα.

Αφού Νίκο θα ανέβεις σε τέτοια κατηγορία, να επιλέξεις αυτό που έχει την μεγαλύτερη απόδοση, την μεγαλύτερη ταχύτητα στο να ξύνει το ξύλο, την μεγαλύτερη απόρριψη υλικού....τα rupes είναι κορυφή σε όλα αυτά, έχουν μεγάλη τιμή στο έκκεντρο και αυτό σημαίνει μεγάλη παραγωγή τριβής και φυσικά πολύ καλή αναρρόφηση.

ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.ergaleiostore.gr/index.php?act=viewProd&productId=4360

http://www.ergaleiostore.gr/index.php?act=viewCat&catId=536

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σωτήρη θα διαβάσω αναλυτικά τα λινκ που μου παραθέτεις,σε ευχαριστώ.Το θέμα είναι πως έχω ένα σκασμό γυαλόχαρτα bosch 125mm απο την ομαδική που θα τα κλαίω.

Πουλησετα!

Καλησπέρα παιδιά.Στην υψηλή κατηγορία τιμής (300 ) ποιό έκκεντρο τριβείο θα προτείνατε;Τα rupes είναι εγγύηση αλλά έχουν μόνο 150 πέλμα.Απο την άλλη το bosch gex 125-150 έρχεται και με 125 και με 150 συν l-boxx συν 50 150ρια γυαλόχαρτα.

Συντεκνε οι τιμες εδω δεν ειναι απαγορευτικες.
http://www.ergaleiostore.gr/index.php?act=viewProd&productId=4379

Το θεμα ειναι τι θελεις να κανεις?
Τι εχεις ηδη και δεν καλυπτεσαι?

Δεν ειναι μονο η διαμετρος του πελματος, ειναι και η διαταξη των τρυπων για την αναρροφηση. Το festool rotex 125 που εχω και ειναι απιστευτο εργαλειο τοσο στην αφαιρεση υλικου οσο και στο τελικο φινιρισμα (μεχρι και στιλβωση κανεις) θελει δικα του αναλωσιμα. Αν εχεις τοσο μεγαλο στοκ χαρτιων και θελεις να εχεις και μακροπροθεσμα τη δυνατοτητα να βρισκεις παντου και φτηνα, μεινε στις πιο διαδεδομενες εταιρειες.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ένας γνωστός επαγγελματίας για να λύσει το πρόβλημα με τα γυαλόχαρτα τις τρύπες τους την αναρρόφηση και το κόστος αναλωσίμων...είχε φτιάξει ένα ξύλο και είχε καρφώσει ή βιδώσει καρφιά ή βίδες, είχε γυαλόχαρτο σε ρολό χωρίς τρύπες, έκοβε όσο έπρεπε και το τρυπούσε με το ξύλο...είχε ένα rupes και η αναρρόφηση δούλευε μια χαρά...

Παιδιά μου ήρθε σήμερα η μάσκα 3Μ που παραγγείλα μαζι με τα φιλτρα. Το ένα φίλτρο φαίνεται να έχει πιεστεί. Πρέπει να το γυρίσω πίσω; Δείτε πως είναι κάτω δεξιά.

193b7e613d5edf7440e537c4ee8797da.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk