Σε τέτοιες περιπτώσεις φ6 η φ8 είναι ότι πρέπει...
...και αυτό που αναφέρει ο Μιχάλης είναι καλή ιδέα.
Για κάποιον άγνωστο λόγο,δεν έλαβα μήνυμα των απαντήσεων που δόθηκαν στο ερώτημά μου, από τους KOSSTV, panoss1 και Μιχάλη και τις διάβασα τώρα, όταν μπήκα στο νήμα περισσότερο από περιέργεια.
Σας ευχαριστώ και τους τρεις για τις προτάσεις σας.
@KOSSTV
Εννοείς, δηλαδή, φύλλο ανοξείδωτο, πάχους 2 mm, στο οποίο θα ανοίξω τρύπες με διάμετρο που θέλω;
@panoss1
Η 1η πρόταση καταλαβαίνω ότι βασίζεται σε μαγνήτες που στηρίζουν ένα πλακάκι, αλλά, εκτός του ότι, στην περίπτωσή μου, το άνοιγμα είναι μεγαλύτερο από ένα πλακάκι 20Χ20, η κατασκευή αυτή δεν εξασφαλίζει τον αερισμό που επιδιώκω.
Η 2η πρόταση ίσως θέλει επιτόπιο έλεγχο για το μέγεθος των ανοιγμάτων (έχω δει στο διαδίκτυο πολλές παρόμοιες θυρίδες, αλλά έχουν το μειονέκτημα του μεγάλου ανοίγματος)
@Χιώτης
Μιχάλη, είναι ενδιαφέρουσα η πρότασή σου και όταν επιστρέψεις, με το καλό, θα το συζητήσουμε.
Αφού λοιπόν την τρυπησεις μπορείς την στρατζα στο τελευταίο πόντο περιμετρικά να την κάνεις με 4 με 5 μοίρες εσωτερικη κλίση ώστε να σου εφάπτεται οσο το δυνατον καλυτερα με το πλακάκι..Με σιλικόνη με 4 σημεία
@amsen
Είχα δει διάτρητα φύλλα, αλλά είναι μεγάλα 1Χ2 μ, που είναι πανάκριβα για την περίπτωσή μου.
@KOSSTV
Θα δοκιμάσω με το αλουμίνιο που έχει τις διαστάσεις που θέλω, θα ανοίξω τρύπες όπως τις θέλω και στη στερέωση θα δοκιμάσω είτε τη λύση σιλικόνης είτε τη δική σου.
Άλλωστε, μιλάτε για ένα πολύ ελαφρύ υλικό, που πιστεύω ότι θα κρατηθεί στο πλακάκι. Αν όχι, θα στερεωθεί με ούπατ, όπως λες.
Βρε παιδιά πάρτε μία ψιλή λαμαρίνα 2mm κάντε στο κολωνάτο όσες τρύπες, θέλετε σε ότι σχήμα θέλετε, βαψτε την με λίγο χρώμα & με 2 ουπατ & λίγη σιλικόνη στερεωστε την. Θα είναι για μια ζωή, προσθαφαιρουμενη, happy diyer & τέλος.
Τελικά, πήγα σε ένα σιδηρουργό-αλουμινά που είχε ρετάλια και μου έδωσε ένα διάτρητο γαλβανιζέ που το έκοψε στις διαστάσεις που ήθελα και μια σίτα μεταλλική.
Θα παλέψω με αυτά τα υλικά.
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
Καλησπέρα μαστορια
μπορείτε να με βοηθήσετε πιο είναι το καλύτερο τραπέζι για ruter?
Γύρω στα 150.00-200.00
ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.