Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Παντως και το αλλο το σετακι της Wera ειναι παρα πολυ καλο και με μικρη διαφορα στην τιμη!

Βεβαίως και είναι καλό & χρήσιμο και να το προτιμήσεις έναντι του ημερολογίου!!!

Βεβαίως και είναι καλό & χρήσιμο και να το προτιμήσεις έναντι του ημερολογίου!!!
Κατσε να δω τι θα αποφασισουν και οι υπολοιποι για την ομαδικη!

χαχαχαχα!!!..Την 71 31 την έχω Μιχάλη....όπως καταλαβαίνεις το ημερολόγιο είναι μονόδρομος για να προσφέρει την Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή και ζέση :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Τυχερε και δεν ειπες μια κουβεντα στις παραλαβες να ζηλεψουμε :))

Aπο που την βρηκες?

Τυχερε και δεν ειπες μια κουβεντα στις παραλαβες να ζηλεψουμε :))

Aπο που την βρηκες?

χαχαχαχ....ναι, αλλά δεν το έκανα επίτηδες...Από Γερμανία μαζί με την Knipex XS. Ιούνη/Ιούλη τα πήρα....εκεί στην καλοκαιρινή ραστώνη, για να περνάει η ώρα :drummer:

ΥΓ άσχετο: προσπαθώ να ανεβάσω έτσι μία φωτό τώρα, μέσω attachment αλλά δεν μου την ανεβάζει. Το κάνω όπως το έκανα πάντα, αλλά δεν.... έχει αλλάξει κάτι?

Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αυτό από την Proxxon αλλά είναι ενδιαφέρον... :guitarist:

22295.png

Τα νεα εργαλειακια της Proxxon! https://www.proxxon.com/en/new/new-proxxon-tools.php
Φαινεται τα προσθεσαν αρκετα προσφατα στον καταλογο γιατι δεν τα ειχα παρει χαμπαρι!

Πολυ ελαφρυ και αρκετα εργονομικο φαινεται αυτο το 4βολτο κατσαβιδακι. H ροπη ομως ειναι παρα πολυ μικρη στα 1.8Nm. Αν βγει μεχρι 30-40 ευρω θα το προσθεσουμε στη συλλογη γιατι ειναι γκατζετ :)

Νεα 18βολτη μπαταρια απο την Μetabo, η μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα της αγορας!! 10Αηh!!

Metabo-18V-Compact-10Ah-Battery-Power-Claims.jpg

Kαι το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει το ιδιο ακριβως μεγεθος με την 5αρα και την 8αρα μπαταρια!!
Metabo-18V-Compact-10Ah-Battery-Comparison.jpg

Το αρθρο https://toolguyd.com/metabo-18v-10ah-power-tool-battery-102020/

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Νεα 18βολτη μπαταρια απο την Μetabo....
Kαι το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει το ιδιο ακριβως μεγεθος με την 5αρα και την 8αρα μπαταρια!!

Αυτά είναι... :grandpa:
Καλή η αυτονομία αλλά όχι στο τέλος να καταλήγουμε να κάνουμε και άρση βαρών...

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Αυτά είναι... :grandpa:
Καλή η αυτονομία αλλά όχι στο τέλος να καταλήγουμε να κάνουμε και άρση βαρών...

Σωστός !
Εκτός από αυτό, νομίζω θέλουν και κάποια προσοχή ειδικά στην εκφόρτηση μην μείνουν καιρό άδειες και όταν πας να τις φορτίσεις κάνουν κανένα μπαμ. Σίγουρα τα στοιχεία τους θα έχουν κάποιο κύκλωμα προστασίας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Eαν υσχιει το παραπανω νουμερο ειναι υπεροβολικο το βαρος....καλυτερα 2 5αρες....
https://www.boschhardware.com/bosch...y-charger/bosch-procore-battery-18v-12-0ah/#2

Πάντως αν η φωτογραφία στην παραπάνω σελίδα είναι όντως από την 12ah η μπαταρία και το άρθρο που έβαλε λινκ ο Μιχάλης δεν μας τα λέει καλά...

The new Metabo 18V 10Ah battery looks to be the same size and shape as their 5.5Ah and 8.0Ah battery packs, and also seems to be the highest capacity 10-cell Li-ion battery currently on the market.

Αν λοιπόν όντως είναι 10cell κι η Bosch, τότε κάπου κάποιος λέει μπούρδες...

ΥΓ

Αυτά με γρήγορο search από κινητό...

Πρέπει να αλλάξω γυαλιά...είμαι και σε κρίσιμη ηλικία...

Η φωτογραφία είναι από την 8ah...

Οπότε συγχωρέστε μου το παραπάνω σχόλιο!!!