Έτσι είναι...Ψυχοθεραπεία με ταυτόχρονα μπινελίκια λίγο δυσκολο.
Χαχαχαχαχα
Ακόμη και μια στο τόσο να κάνεις μια εργασία θέλεις να γίνει σωστά..!!!
Άμα είναι συχτηριζω δεν υπάρχει ψυχοθεραπεία...
Έτσι είναι...Ψυχοθεραπεία με ταυτόχρονα μπινελίκια λίγο δυσκολο.
Χαχαχαχαχα

Νικολα δεν ειναι να συμφωνησει κανενας η οχι...ειναι μια προσωπικη σου καθαρα γνωμη και απολυτα σεβαστη...Ωραία τα λέτε ....και αυτά που λέτε τα καταλαβαίνει και τα ξέρει και η κουτσή Μαρία .....αλλά από την άλλη εγώ δεν έχω αισθανθεί ποτέ να μου ανεβαίνει η πίεση γιατί το νοβοπάν κόπηκε δυο μοίρες στραβό... την επόμενη φορά το κόβω δύο μοίρες πιο μεγάλο και το διορθώνω και.....Ναι όταν κάνω ψυχοθεραπεία δεν με απασχολεί η τελειότητα ούτε η ταχύτητα το κάνω συνειδητάγια να κατασκευάσω κάτι με τα χέρια μου και ας είναι και στραβό.
Όλα αυτά βέβαια θεωρητικά γιατί άμα χρειαστώ μια κοπή ακριβείας την κάνω στο πολύ ωραίο μου παγκοπρίονο και είμαι τζάμι.
Το δικό μου λοιπόν συμπέρασμα είναι γιατί να δώσεις ένα σκασμό λεφτά να πάρεις το top δισκοπρίονο και δεν τα δίνεις να πάρεις (ή ακόμα καλύτερα να κατασκευάσεις ) ένα παγκοπρίονο που που είναι πολύ καλύτερο.
Και επειδή δεν πρόκειται να συμφωνήσει κανένας ....ας το αφήσουμε εδώ και πάμε πάρα κάτω με αγάπη.![]()

Έχω δει τα συγκεκριμένα..οταν δεν ξερεις τι να παρεις, ασχετα απο το ειδος του εργαλειου, παντα κοιτας ingco-total
με μια γρηγορη ματια εισαι στα 50-60 ευρω . πολυ φθηνοτερα απο τα επαγγελματικα και αυτο που λες και φαινεται να κανει καλη δουλεια
Είμαι ερασιτέχνης που σκοπεύω να γίνω επαγγελματίας, αλλά η συζήτηση θα πάει πάλι σε αυτά που λέγανε τα παιδιά προχτές εδώ περί εργαλείων κλπεεε.. αμα εισαι επαγγελματιας φυσικα καποια στιγμη θα ξηλωθεις
και πρεπει να ξηλωθεις!
μεχρι τοτε, τουτο εδω μπορει να κανει δουλιτσα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.