Εγω βασικά διαβάζω για απλο πλαστικό που απέχει πολυ απο την αίσθηση πολυτέλειας του 3g(s) και που γλιστράει υπερβολικά...
Με τα τρελά περιθώρια κέρδους (σε σχεση με το κοστος κατασκευης) που υφιστανται, ειναι προφανες οτι οι τιμές ειναι καθαρα θεμα ''marketing απόφασης''.
Βαζεις μια χρωματιστή θηκη στο μεγαλο και τελειωνεις.
Ναι,ε; Ευτυχως που δεν εχουν εσενα στο τμημα marketing της apple!![]()
Εγω βασικά διαβάζω για απλο πλαστικό που απέχει πολυ απο την αίσθηση πολυτέλειας του 3g(s) και που γλιστράει υπερβολικά...
Παλι καλά που εχουν εσένα ομως![]()
Που τα διαβαζεις αυτά; Εγω σε ολα τα review που διαβασα, αναφερονται στο ποσο ανωτερο ειναι σε αισθηση απο οποιοδηποτε αλλο πλαστικο της αγορας. Καποιοι το παρομοιαζουν με "κεραμικό" στην αισθηση..
Ναι,ε; Ευτυχως που δεν εχουν εσενα στο τμημα marketing της apple!![]()
Ευτυχως (για την Apple) που δεν εχει (τόσους πολλούς) πελάτες σαν εμένα (αλλά τους ''αλλους'', ξες, μη τους ξαναχαρακτηρίσω και μου συγχυστείς)
(δεν αναφέρθηκα πουθενά στο πόσο προσοδοφόρα θα ειναι για την Apple η κινηση αυτή btw)
Αν ειναι και πιτσιρικας ή/και Ασιάτης, μπορει και να το προτιμησει ακόμα και σε σχεση με το "σοβαρο" 5s...
Εμπορικά ηταν πολυ έξυπνη κίνηση ΙΜΟ..
Προφανως.το marketing ειναι επιστήμη
Προφανως.
Η οποία βασίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανωριμότητα / ηλιθιότητα / αποβλάκωση κλπ των καταναλωτών.
Η εκφραση ''θυμα του marketing'' δεν εχει βγει τυχαια αλλωστε.
Βρε, δεν πα να πεις ότι θες (που είπες ηδη δλδ...), γιατί να τσαντιστώ;Δεν θα πω "ρ.χ." την σκεψη σου, για να μην τσαντιστείς..![]()
Δεν ξερω πως έβγαλες αυτό το συμπερασμα αλλα ειναι δικό σου....Οταν βγαζει iphone-ipad kai iOS που πουλαει σα τρελλο , ειναι απλα θεμα marketing !
Βρε, δεν πα να πεις ότι θες (που είπες ηδη δλδ...), γιατί να τσαντιστώ;
(μην μπλέκεις την απορία μου με τον επιλεκτικό τρόπο με τον οποίο θίγεσαι vs θίγεις, με τον θυμό)
(τι έγινε τώρα, θα βάζεις τα κλάματα και όταν θίγουμε και την αξία του marketing - εκτός της Apple;)
Αυτο που ειπα παραπανω, αμεσως, ειναι οτι οι πωλήσεις του 5C θα ειναι σαφώς αποτέλεσμα marketing κατα 90%.αυτο δεν ειπατε παραπανω (εμμεσως πλην σαφως) ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.