Καλημέρα και καλή δημιουργική Χρονιά σε όλους με υγεία εύχομαι. Την Παραμονή της πρωτοχρονιάς έκανα ένα απρογραμμάτιστο σχεδόν απερίσκεπτο & παρορμητικό έξοδο της τελευταίας στιγμής, για ένα προϊόν το όποιο έβλεπα και λιγουρευόμουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά όλο το ανέβαλα, από κατάστημα στην Ελλάδα: ένα δίδυμο τροχό της Skil masters το μοντέλο 3900 MA. Ο λόγος που ήθελα το προϊόν της συγκεκριμένης εταιρίας είναι πως έχω στην κατοχή μου αρκετά εργαλεία της εν λόγω εταιρείας (δισκοπρίονο, φαλτσοπρίονο, σέγα, τροχό, κ.α.) και έχω μείνει από πολύ έως πλήρως ευχαριστημένος αναλογιζόμενος και το value for money, που έχουν. Άλλωστε ειδικά η σειρά Masters και όχι η απλή είναι θεωρητικά η επαγγελματική σειρά, -η καλύτερη ποιοτικά- που αντέχει σε περισσότερη, συχνότερη χρήση.
Περιχαρής λοιπόν παρέλαβα το δέμα εχθές το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα που σχόλασα με τις δουλειές που είχα πήγα να το ανοίξω για να το επιθεωρήσω και να το λειτουργήσω. Η πρώτη εικόνα που αντίκρυσα ήταν παγερά αποκαρδιωτική: η μια πέτρα του τροχού σπασμένη (...και ΟΚ αυτό να πάει στα κομμάτια καταπίνεται, το λες αναλώσιμο και αναπληρώνεται δεν θα έκανα ούτε μνεία ή κουβέντα εδώ...), όμως η συσκευασία αν και δεν φαίνονταν εξωτερικά πρέπει να είχε φάει τέτοιο πέσιμο στρίμωγμα ή βάρος σε σημείο που είχαν στραβώσει και οι προστατευτικοί προφυλακτήρες της εν λόγω πέτρας, που έιχε φάει το στραπάτσο και είχαν τσακίσει!!!!!
Επαφή με το κατάστημα σήμερα το πρωί αφού από χθες το απόγευμα -σχεδόν άμεσα δηλαδή- ενημερώσω σχετικά συντάσσοντας email επισυνάπτοντας σχετικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες..... Χαλάστηκα δε τόσο πολύ που ούτε καν από την συσκευασία του δεν το έβγαλα..... Το κατάστημα ισχυρίζεται ότι το προϊόν έφυγε από εκεί σε άριστη λειτουργική κατάσταση, στην εργοστασιακή συσκευασία του, αφού ελέγχθηκε και πρώτα, και πως δεν θα έστελνε προβληματικό προϊόν και πως η ζημιά έγινε από το Κούριερ....
Το θέμα είναι πως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι πια διαθέσιμο έχει κοπεί από τον κατάλογο της εταιρίας, και είναι υπό αίρεση ΕΑΝ θα καταφέρω να βρω ΕΦΟΣΟΝ υπάρχει ανταλλακτικό (χλωμό το κόβω) και να δω πως θα ξεμπλέξω με αυτό, και πως θα αποζημιωθώ ....