Αλλο market παντως οι servers. Πιθανον η apple να ειναι ακριβη ή να μην εχει προωθησει τα προιοντα δυναμικα.. Το οτι θα ειναι φιλικα σε χρηση, ειναι το μονο σιγουρο...
Ψάξε λίγο την ιστορία για τους παλιότερους Xserve και θα καταλάβεις τι εννοώ ασυνέχεια στην πλατφόρμα. Κρέμασε αρκετούς, χωρίς να δίνει Upgrade path.
Ενώ και παλιότερες προσπάθειες τους τελικά δεν υποστηρίχτηκαν αρκετά με αποτέλεσμα όσοι παίρνουν αποφάσεις για servers / πλατφόρμες να μη θέλουν να ξανακούσουν το όνομα της apple.
Συμφωνοι. Για κινητα καλη ειναι. Αλλα τι μου θυμισες...
Προχθες ειμουνα στο μαγαζι με δυο φιλους, ενας με αιφον3 κι ενας με 4.
Χτυπαει το ταπεινο μου αντροιντ με ενα πολυ ωραιο ρινγκτον που του εχω βαλει, ενθουσιαζονται και οι δυο τους. Αντε λεω, ανοιξτε το μπλουτουθ να σας το στειλω...
Α, μου λεει ο 4, το μπλουτουθ του 4 δεν βλεπει αλλα κινητα!!!
Λεωμ, αντε, θα το στειλω στον αλλον...
Α, μου λεει ο αλλος, ουτε εμενα.
Επισης εμαθα οτι ουτε του 4 το μπλουτουθ βλεπει του 3 !!!
Αει σιχτιρ λοιπον για απλ!!!
Εγω πια βλεπω 3 στους 4 να εχουν android...
Ενα κινητο εσωσε την απλ, τελειωνει κι αυτο...:angel:
Οπως ειπα, συμφωνω ότι το ποσοστό διάδοσης δεν εχει να κανει απαραίτητα με την ''ποιότητα''.
Ωστόσο, δεν πήρα απάντηση στο ερωτημα μου για το θεμα που τεθηκε νωριτερα για επαγγελματική χρηση (server / τραπεζες κλπ) :
Η Apple προσφέρει ισάξιες δυνατότητες σε περιβάλλον server όπως η MS;
:a0210:Το μηλο έχει παρατήσει αρκετές φορές τις σειρές σερβερ που είχαν κατά καιρούς.
Γενικά δεν έχει τη συνέχεια που έχουν άλλες εταιρίες.
Όπως και να έχει δε μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τις IBM, HP, Dell ουτε στο server HW, Ουτε στην υποστίριξη, ουτε στις πλατφόρμες και ειδικές λύσεις που προσφέρει ο ανταγωνισμός.
Όσο για το server software της MS … εξαρτάτε το τι ψάχνει ο καθένας. Σε πολλές περιπτώσεις μια οποιαδήποτε εγκατάσταση Linux μπορεί να καλύψει τις όποιες απαιτήσεις (αν και όχι πάντα). Ενώ και μια supported εγκατάσταση RHEL για παράδειγμα είναι εγγύηση όπως και να το κάνουμε.
Δηλαδή και σοβαρό HW να έβγαζε η apple φαντάζομαι κάποιου τύπου λειτουργικό όπως το RHEL θα επέλεγαν οι περισσότεροι.
Mac = designατο lifestyle! Προσωπικη αποψη, μη βαρατε!
Μην τα ξαναλέμε. Και οι μέν και οι δε είναι θύματα του Marketing. Βάλτε Ubuntu/Debian διανομή του Linux και θα ησυχάσετε για μια ζωή. Ολα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα
Εχεις δικιο μερικως.
το χρησιμοποιω πολυ τελευταια μια και στησει το MBP για μουσικη.
Προχτες ομως προσπαθουσα να κανω κατι θεωρητικα απλο:
συγχρονισμο σε δυο φακελλους ωστε ο ενας να συμπληρωσει τον αλλο σε αρχεια.
κατεβασα οτι υπαρχει σε Ubuntu, αλλα τιποτα. Αλλα για αλλα, παλι καλα που δεν εχασα και τιποτα.
κατεβασα το MB και σε δουλεψε αμεσως.
ασε κατι μεγαλα Word με φωτογραφιες κλπ που κανει οτι θελει το Libreoffice
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.