Δεν είναι το θέμα αν δεν θέλει να μπλέξει με διάφορους που θα την ταλαιπωρούν σαν εταιρία αλλά γιατί δεν προσθέτει λούμεν σε αυτούς τους φακούς που βγάζει στο κοινό.Όλοι το ζητουν αυτό και αναρωτιέμαι ο στρατός δεν θέλει παραπάνω φωτεινότητα ή έστω την επιλογή.Επίσης προσωπική μου γνώμη δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα τους φακούς παραγωγής της surefire με τα ελάχιστα λούμεν να κοστίζουν 200+ ευρώ.Σίγουρα το κόστος παραγωγής δεν είναι η φωτεινότητα αλλά πολλά περισσότερα τα οποία πιστεύω και άλλες εταιρίες τα έχουν,όχι όλες αλλά σιγουρα κάποιες.Δεν νομίζω ότι έχετε καταλάβει τη φιλοσοφία της Surefire. Δεν την απασχολεί η μάζα, ούτε το να πουλήσει τα περισσότερα κομμάτια στην αγορά. Βγάζει ό,τι θέλει, όταν το θέλει και αυτό είναι.
Θέλεις να πάρεις κάτι που είναι ποιοτικό, έχει άψογη (συνήθως εφ όρου ζωής) υποστήρξη και μπορείς να βασιστείς πάνω του ότι θα δουλεύει όταν και αν το χρειαστείς; Παίρνεις αναμφισβήτητα SF.
Θέλεις κάτι στην αιχμή της τεχνολογίας με τα modes που θέλεις ή κάτι πιο οικονομικό ή πιο χρηστικό για σένα; Παίρνεις κάτι άλλο.
Η Surefire δε θέλει να μπλέξει με τον κάθε χρήστη που θα επικοινωνεί μαζί της και θα της τα πρήζει για το οτιδήποτε. Θέλει συνειδητοποιημένους χρήστες που ξέρουν τι αγοράζουν και γιατί.
Tα συμβόλαια που έχει με τους στρατούς και τις μονάδες ασφαλείας τόσων χωρών, της είναι υπέραρκετα. Απλά βγάζει και κάποια μοντέλα πιο ελκυστικά στον απλό χρήστη για τη διαφήμηση, για να ακούγεται γενικότερα.
Δεν διαφωνώ αλλά μιλάω για τους φακούς για τον απλό αγοραστή ως απλός αγοραστής.Και δεν νομίζω να έχουν εγγύηση ότι δεν θα σε πουλήσουν.Πάντως εγώ δεν έχω surefire και δεν παίρνω όρκους απο την στιγμή που σας βλέπω να γράφεται όλοι τα καλύτερα,απλά σαν αγοραστής δεν δέχομαι τα χρήματα που κοστίζουν.Και δεν είμαι της άποψης ''ε τότε πήγαινε αλλού''.Για το κοστος...υπολογιστε και το κοστος του Σερβις, το κοστας της διαφημισης και την χασουρα της εταιριας οταν πουλα ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ μονο κια μονο να παρει το συμβολαιο
Ο στρατος και η αστυνομια θελουν μεν φωτεινοτηατ αλλα κυριως throw
Αλλα μεχρι ορσμενα ορια...μπες με 200 λουμεν σε σπιτι παρανομου ριξε το φως σε ενα τζαμι και μετα να δεις τι θα βλεπεις
Θέλει συνειδητοποιημένους χρήστες που ξέρουν τι αγοράζουν και γιατί.
Συγνωμη αλλα να νομιζεις οτι ακοαμ και ο αμερικανικος στρατος ξερει τι θελει εισαι γελασμενος....Ειναι ΠΟΛΥ πιο Brand-loyal και Fad-dependant απο οτι φανατζεσαι κανεις. Το μοτο "would bet my life on it" δινει και παιρνει....*
Για το τελυταιο το επικαλουμαι απο operators contarctors Και αστυνομικους που μιλω καθημερινα σε αλλα φορουμ
* ασχετα αν 1 στους 2 διακοπτες Z41 (του 6Ρ) που ξερω εχουν βγαλει προβληματα.
ειπαμε 80% της τιμης και 80% της φημης τους αξιζουν για μενα
αλλα δεν προκειται να πω για να μην εχουμε Flame wars
Ο στρατός δε θέλει παραπάνω λούμενς. Οι στρατιώτες δε βγαίνουν στην εχθρική περιοχή με φακούς στο χέρι. Χρησιμοποιούν τους φακούς οι μηχανικοί ή οι γιατροί ή όταν κάνουν εκκαθαρίσεις κλειστών χώρων και μέσα στο στρατόπεδο. (To search and rescue είναι άλλο κομμάτι, το οποίo καλύπτεται από τη SF.)Δεν είναι το θέμα αν δεν θέλει να μπλέξει με διάφορους που θα την ταλαιπωρούν σαν εταιρία αλλά γιατί δεν προσθέτει λούμεν σε αυτούς τους φακούς που βγάζει στο κοινό.Όλοι το ζητουν αυτό και αναρωτιέμαι ο στρατός δεν θέλει παραπάνω φωτεινότητα ή έστω την επιλογή.Επίσης προσωπική μου γνώμη δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα τους φακούς παραγωγής της surefire με τα ελάχιστα λούμεν να κοστίζουν 200+ ευρώ.Σίγουρα το κόστος παραγωγής δεν είναι η φωτεινότητα αλλά πολλά περισσότερα τα οποία πιστεύω και άλλες εταιρίες τα έχουν,όχι όλες αλλά σιγουρα κάποιες.
Αυτό είναι λίγο υπερβολικό.Θέλει συνειδητοποιημένους χρήστες που ξέρουν τι αγοράζουν και γιατί.
Συγνωμη αλλα να νομιζεις οτι ακοαμ και ο αμερικανικος στρατος ξερει τι θελει εισαι γελασμενος....Ειναι ΠΟΛΥ πιο Brand-loyal και Fad-dependant απο οτι φανατζεσαι κανεις. Το μοτο "would bet my life on it" δινει και παιρνει....*
Για το τελυταιο το επικαλουμαι απο operators contarctors Και αστυνομικους που μιλω καθημερινα σε αλλα φορουμ
Δεν ξέρω ποιούς ξέρεις, αλλά αυτό δε συμβαίνει στους υπόλοιπους.* ασχετα αν 1 στους 2 διακοπτες Z41 (του 6Ρ) που ξερω εχουν βγαλει προβληματα.
2 φορές που χρειάστηκα ανταλλακτικά, μου τα έστειλαν δωρεάν στο σπίτι, στην Αθήνα. Την πρώτη φορά τους είπα κιόλας ότι έφταιγα εγώ που διάλυσα έναν 6PL.Το σέρβις τους σε τι στυλ είναι αν σου χαλάσει κάτι ή αν το χαλάσεις εσύ,το ψάχνουν ή όχι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.