Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Ναι έχει χατσς. Δεν ενοχλεί πολύ το αφτί. Το σκούπισμα καλά και το πέρασα με υγρό. Έχω φτιάξει υγρό με Ισοπροπυλική αλκοόλη 100 απιονισμένο νερό 400 και μια στάλα απορρυπαντικό πιάτων (χημικος κατασκευής ΑΙ). Πρέπει να του κάνω μπάνιο;
Ο δίσκος πρέπει να περάσει από καλό πλυντήριο δίσκων.

Ο δίσκος πρέπει να περάσει από καλό πλυντήριο δίσκων.
Δυστυχώς δεν έχω ούτε μπορώ να βρώ. Να του κάνω μπάνιο; Έχω πάρει δύο βιδοτες βεντούζες για τις ετικέτες (από temu )να μπορεί να πλυθεί χωρίς να βραχεί σε εκείνο το σημείο

• Like
Reactions: vlad66
Δυστυχώς δεν έχω ούτε μπορώ να βρώ. Να του κάνω μπάνιο; Έχω πάρει δύο βιδοτες βεντούζες για τις ετικέτες (από temu )να μπορεί να πλυθεί χωρίς να βραχεί σε εκείνο το σημείο
Δεν μπορώ να συστήσω ο,τιδηποτε άλλο εκτός του πλυντηρίου δίσκων.
Καλή επιτυχία και ενημέρωσε για το αποτέλεσμα.

• Like
Reactions: panzer_dagon
Ο δίσκος επανακυκλοφορίσε πρόσφατα, και φαίνεται πολύ καλή έκδοση. Εγώ βέβαια έτυχε να πέσω στα 15€ για την πρώτη γαλλική κυκλοφορία 1985 στην κατάσταση που είναι, αλλιώς είχα έτοιμο το καλάθι να ψωνίσω. Δεν είναι τα χρήματα, δεν ξέρω αν έκανα καλά. Ο δίσκος πάντως μου ακούγεται μπόμπα παρά τα σκρατσ και το κόλλημα σε ένα σημείο που έχει.
1000016306.webp

Kάνε του.
Δεν χάνεις κάτι.. και εγώ έτσι τους πλένω.