Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Ναι έχει χατσς. Δεν ενοχλεί πολύ το αφτί. Το σκούπισμα καλά και το πέρασα με υγρό. Έχω φτιάξει υγρό με Ισοπροπυλική αλκοόλη 100 απιονισμένο νερό 400 και μια στάλα απορρυπαντικό πιάτων (χημικος κατασκευής ΑΙ). Πρέπει να του κάνω μπάνιο;
Ο δίσκος πρέπει να περάσει από καλό πλυντήριο δίσκων.

Ο δίσκος πρέπει να περάσει από καλό πλυντήριο δίσκων.
Δυστυχώς δεν έχω ούτε μπορώ να βρώ. Να του κάνω μπάνιο; Έχω πάρει δύο βιδοτες βεντούζες για τις ετικέτες (από temu )να μπορεί να πλυθεί χωρίς να βραχεί σε εκείνο το σημείο

• Like
Reactions: vlad66
Δυστυχώς δεν έχω ούτε μπορώ να βρώ. Να του κάνω μπάνιο; Έχω πάρει δύο βιδοτες βεντούζες για τις ετικέτες (από temu )να μπορεί να πλυθεί χωρίς να βραχεί σε εκείνο το σημείο
Δεν μπορώ να συστήσω ο,τιδηποτε άλλο εκτός του πλυντηρίου δίσκων.
Καλή επιτυχία και ενημέρωσε για το αποτέλεσμα.

• Like
Reactions: panzer_dagon
Ο δίσκος επανακυκλοφορίσε πρόσφατα, και φαίνεται πολύ καλή έκδοση. Εγώ βέβαια έτυχε να πέσω στα 15€ για την πρώτη γαλλική κυκλοφορία 1985 στην κατάσταση που είναι, αλλιώς είχα έτοιμο το καλάθι να ψωνίσω. Δεν είναι τα χρήματα, δεν ξέρω αν έκανα καλά. Ο δίσκος πάντως μου ακούγεται μπόμπα παρά τα σκρατσ και το κόλλημα σε ένα σημείο που έχει.
1000016306.webp

Kάνε του.
Δεν χάνεις κάτι.. και εγώ έτσι τους πλένω.

• Like
Και να βραχεί το label δεν παθαίνει τίποτα. Αρκεί να το σκουπίσεις μετά

• Like
Μην το ρισκάρεις.. πάρε ένα label protector , πάμφηνα είναι τώρα.

(Με μακρύ χερούλι για να μην παιδεύεσαι και κινδυνεύει να σου πέσει ο δίσκος)

• Like
Reactions: Haagenti
Και για "σαπούνι" τι χρησιμοποιείς;
Εγώ έχω πάρει ένα μπιτονι απιονισμένο νερό, και ένα λίτρο ισοπροπυλική αλκοόλη από φαρμακείο. Αδειάζουμε το ένα λίτρο νερό από το μπιτονι και συμπληρώνεις με όλη την αλκοόλη. Βάζεις και 3-4 σταγόνες υγρό πιάτων στο μίγμα και έτοιμος. Πάρε βούρτσα καθαρισμού δίσκων από Κινέζο και εχε τη για πλύσιμο μόνο. Ένα καπάκι υγρό σε κάθε πλευρά βούρτσισμα καλό και ξέπλυμα με νερό βρύσης και ιδανικά με απιονισμένο νερό (μάζευε από τα air condition τώρα το καλοκαίρι). Μαζεύεις τα πολλά νερά με χαρτί κουζίνας και μετά με πανακια γυαλιών ή φύσιμα με ΚΡΥΟ αέρα στο πιστολάκι μαλλιών (αν έχεις). Αυτά.