analog-jimaras AVClub Addicted Member 16 February 2012 2,966 6 October 2025 #1,461 5 Μήνες αναμονή αλλά άξιζε τον κόπο άκρως συλλεκτικό και μοναδικό. Reactions: Tzimisce and Δημήτρης Δημητρακούδης
analog-jimaras AVClub Addicted Member 16 February 2012 2,966 6 November 2025 #1,462 Για να μη βάζουμε μόνο τα reference. Μόλις τον αποσφραγισα, δώρο απο το κορίτσι μου. Ηχητικά κάτω του μετρίου. Σπάνιες όμως ηχογραφήσεις. Reactions: Cicadelic Ranger, AUDIOLYTIC, Tzimisce and 1 other person
Για να μη βάζουμε μόνο τα reference. Μόλις τον αποσφραγισα, δώρο απο το κορίτσι μου. Ηχητικά κάτω του μετρίου. Σπάνιες όμως ηχογραφήσεις.
analog-jimaras AVClub Addicted Member 16 February 2012 2,966 16 November 2025 #1,463 Επιστροφή απο την έκθεση για ακροασεις, μιας και απέναντι απο το περίπτερο του forum μας πουλούσαν βυνίλια. Ακριβουτσικα αλλά πέτυχαν και οι 3 επιλογές μου. Καταπληκτικες εγγραφές με τη Nicks πραγματικά reference. Reactions: Χατζησάββας Λευτέρης, Sonus Naturalis and vlad66
Επιστροφή απο την έκθεση για ακροασεις, μιας και απέναντι απο το περίπτερο του forum μας πουλούσαν βυνίλια. Ακριβουτσικα αλλά πέτυχαν και οι 3 επιλογές μου. Καταπληκτικες εγγραφές με τη Nicks πραγματικά reference.
dimitris_av AVClub Enthusiast 9 January 2011 1,159 Κηφισια Αττικής 18 November 2025 #1,464 Μα καλά best of των Krokus χωρίς το Tokyo Nights..???!!!!! Που πάνε και αυτοί.... Reactions: superfly
analog-jimaras AVClub Addicted Member 16 February 2012 2,966 19 November 2025 #1,465 dimitris_av said: Μα καλά best of των Krokus χωρίς το Tokyo Nights..???!!!!! Που πάνε και αυτοί.... Click to expand... Δημητριε όντως έτσι είναι, όμως τον εχω λειώσει τα long stick... και screaming... εχουν Τρομερό ηχο το εχω κατά ευχαριστηθεί. Reactions: dimitris_av
dimitris_av said: Μα καλά best of των Krokus χωρίς το Tokyo Nights..???!!!!! Που πάνε και αυτοί.... Click to expand... Δημητριε όντως έτσι είναι, όμως τον εχω λειώσει τα long stick... και screaming... εχουν Τρομερό ηχο το εχω κατά ευχαριστηθεί.
dimitris_av AVClub Enthusiast 9 January 2011 1,159 Κηφισια Αττικής 1 December 2025 #1,466 Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο σχετικά με την δημιουργία του master vinyl κυκλοφόρησε στο δίκτυο και θα ήθελα να το μοιραστώ.... To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο σχετικά με την δημιουργία του master vinyl κυκλοφόρησε στο δίκτυο και θα ήθελα να το μοιραστώ.... To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies