Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

όχι δεν τον θελω δανεικό.. δικό μου τον θέλω... ολοδικό μου.. καταδικό μου.... κτήμα μου.... :love:
Μιας και σε εχει πιάσει αμόκ ξαφνικά με την κλασσική κάνε μου ενα τηλεφωνο, τον συγκεκριμένο τον εχω σε 3-4 διαφορετικές εκδόσεις για τη συγκεκριμένη δεν θυμάμαι θέλει ψάξιμο. Σιγουρα πάντος γυρω στους 1000 που μετρανε οι κλασικοι μου θα βρεις πολλους που θα θες.
Τι θα αποχωριστείς για να γινουν κτήμα σου?
:LOL:

αλίμονο αν δεν την είχες....

είμαι σίγουρος ότι όλοι εσείς της γνωστής παρέας στα "μαύρα διαμάντια κλπ.." την έχετε σε διάφορες εκδόσεις...

(εκτός τον @Sonorus .. αυτός δεν πιάνεται αφού δεν έχει πικάπ για να ακούσει τα μαύρα διαμάντια...) :LOL:

χα... ούτε ο Ιάσωνας πιάνεται ( @Maestro ) προσπάθησε , αλλά δεν τα κατάφερε.....
Την έχω γιατί αξίζει σαν ηχογράφηση, και για το γ@μωτο, επειδή ήταν κάποτε ο δίσκος που όλοι είχαν για να κάνουν επιδείξεις στερεοφωνικών και γιατί με τις πωλήσεις του έσωσε την Telarc, που μετά έκανε μερικές θρυλικές ηχογραφήσεις. Πάντως ερμηνευτικά υπάρχουν πολύ ανώτερα κομμάτια εκεί έξω. όχι ότι θα δυσκολευτείς να τα βρεις, αν αρχίσεις να κοιτάς και τα ράφια με την κλασική όποτε βγαίνεις για ψώνια θα βαρεθείς να το αγοράζεις.

• Like
Reactions: vlad66
Μιας και σε εχει πιάσει αμόκ ξαφνικά με την κλασσική κάνε μου ενα τηλεφωνο, τον συγκεκριμένο τον εχω σε 3-4 διαφορετικές εκδόσεις για τη συγκεκριμένη δεν θυμάμαι θέλει ψάξιμο. Σιγουρα πάντος γυρω στους 1000 που μετρανε οι κλασικοι μου θα βρεις πολλους που θα θες.
Θα σου δώσει τη 5η των Dimmu Borgir και δύο patches των Lacrimas Profundere. :)

Ψιτ;
Τώρα του τον αγόρασα. Να τα αφήσετε τα σάπια! :ROFLMAO:
Καλά μη σε νοιάζει τον περιμένω στο επόμενο βηματάκι, εκεί κάπου σε Holst planets, Carmina burana, karajan Zarathustra την πεπατημένη ακολουθεί.

• Like
Reactions: Tzimisce
Τίποτα δεν αποχωρίζομαι...

Και που'σαι.... Είδα "χτυπάς" naga....

Ενώ είχα πάρει απόφαση να μην επεκτείνω την συλλογή των κεφαλών μου, τα έφερε έτσι η ζωή που πήγα , είδα και άκουσα...

IMG_20241229_191351.jpg

Μετά ξαναπήγα και δοκίμασα....

IMG_20250112_191350.jpg

Η συμφωνία έκλεισε και στο επόμενο ρεπό θα (ξανά)πάω και θα την πάρω μαζί μου... ;)

• Like
Reactions: #@george@#
Κλασσική για Ροκάδες και Μεταλλάδες

@vlad66
Βλαδίμηρε έχουν βαλθεί όλοι να σου αλλάξουν τα γούστα!
Είπες πως σου αρέσουν Οι πλανήτες και πέσαν όλοι επάνω σου!
Σιγά-σιγά! Με το μαλακό.

Για αρχή.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ξανακούμε το κομμάτι.

Ακούμε το κομμάτι άλλη μία φορά.

Αν έφτασες ως εδώ, σίγουρα θα θέλεις να ακούσεις κι' άλλα. Ως γνωστόν δεν υπάρχουν δυσκολότερα κομμάτια για ένα στερεοφωνικό σύστημα από τα χορωδιακά. Μπορεί να αποδώσει με ευκρίνεια τα λόγια και τις φωνές;
Ας θυμηθούμε για λίγο τα επαναστατικά μας χρόνια.
Μία Δοκιμή.

Ήταν μόνο η προετοιμασία για το επόμενο. Ένα διάσημο κλασσικό κομμάτι που είναι αληθινή δοκιμασία για κάθε σύστημα. Προσοχή στις εντάσεις όταν χτυπούν τα κανόνια και παίζουν οι καμπάνες. Μπορεί να πάθουν ζημιά οι ενισχυτές και τα ηχεία. Ναι, είναι ο φημισμένος δίσκος της Telarc που χρησιμοποιούσαμε στις δοκιμές μας, όταν ξεκινούσαμε να μαθαίνουμε το Hi-Fi.

Αν έχεις φθάσει ως εδώ και έχεις διάθεση για παραπάνω, καιρός για κάτι πιο προχωρημένο. Η κλασσική μουσική, περισσότερο από κάθε άλλη, μπορεί να δημιουργεί και να μεταφέρει εικόνες. Εικόνες από τη φύση και τις δυνάμεις της. Ήδη από το 1940 ο Ντίσνεϋ με την αριστουργηματική Φαντασία ένωσε με μαγικό τρόπο την εικόνα με τον ήχο. Και πρωτοποριακή για την εποχή της η εγγραφή ήταν πολυκάναλη, τετραφωνική. (Αξίζει να τη δουν, όσοι δεν την έχουν δει ακόμα).

Ολόκληρη τη Φαντασία μπορούμε να τη δούμε εδώ.

Αν δεν έχεις βαρεθεί, άκουσες και το τελευταίο κι' έφτασες εδώ, είσαι έτοιμος για το επόμενο (μεγάλο) βήμα.

Φαντάσου ατμόσφαιρα θρίλερ. Περπατάς νύχτα σε σκοτεινή κακόφημη γειτονιά. Κίνδυνοι παντού. Είσαι σε επιφυλακή. Προσέχεις. Την πιο αθέατη σκιά. Τον πιο ανεπαίσθητο θόρυβο. Αλλά συνεχίζεις να περπατάς. Δε σταματάς. Ώσπου επιτέλους βγαίνεις από τις κακοτοπιές. Τώρα νοιώθεις ασφάλεια. Άκου.
Pierre Boulez : Variations pour orchestre opus 31 d’Arnold Schoenberg

Εδώ τελειώνει το μικρό ταξίδι με κλασσικά κομμάτια που μπορεί να αγαπήσουν και οι σκληροπυρηνικοί του Ροκ και του Χέβυ Μέταλ. Θα κλείσω μ' ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι από ένα αγαπημένο δίσκο. Ο κινηματογράφος μεταφέρει σήμερα όλη την κληρονομιά και τη συνέχεια της Κλασσικής Μουσικής. Αφιερωμένο στους φίλους μου από το AVClub.
Nicola Piovani. Nel Nome del Padre.

Το ενδιαφέρον με το Βλαντ ειναι ότι ξεκίνησε απο τα βαθιά: από εδώ

1736967284587.png

Κάποια στιγμή ξεκινήσαμε να μιλάμε στα Μαύρα Διαμάντια και του έστειλα ένα δεματάκι με μερικούς δίσκους που είχα διπλούς. Στο δέμα έβαλα και ένα δίσκο με ένα μέρος απο την Τέχνη της Φούγκας του Κάντορα. Εκεί νομίζω ότι έγινε η ζημιά.

• Like

View attachment 245635

Κάποια στιγμή ξεκινήσαμε να μιλάμε στα Μαύρα Διαμάντια και του έστειλα ένα δεματάκι με μερικούς δίσκους που είχα διπλούς. Στο δέμα έβαλα και ένα δίσκο με ένα μέρος απο την Τέχνη της Φούγκας του Κάντορα. Εκεί νομίζω ότι έγινε η ζημιά.
Μαγεία ο δίσκος....

View attachment 245635

Άγνωστοι αι βουλαί του Υψίστου!
The Lord works in mysterious ways!

Έχουμε να του δώσουμε πάντως άϋλο μπόλικο, αν θέλει. 🧐

• Like
Άγνωστοι αι βουλαί του Υψίστου!
The Lord works in mysterious ways!

Έχουμε να του δώσουμε πάντως άϋλο μπόλικο, αν θέλει. 🧐
Δώσε όσο θες!!
Ήδη το Spotify δίνει ασταμάτητα εδώ και μέρες....
Σπίτι / δουλειά.
(Αχ και να τα'χα σε δίσκους...)