Ο Χριστός και η μάνα του!Προσφέρω 100 ευρώ για την αγορά σε καλή κατάσταση του παρακάτω digital βινυλίου της Philips παραγωγής 1985 που έχω σε cd.
Σε περίπτωση που ο πωλητής είναι πολύτεκνος (με επίσημο χαρτί) η προσφορά μου ανεβαίνει στα 130 ευρώ.
View attachment 245648View attachment 245649
Τώρα που το αφεντικό τρελάθηκε.
Αυτό σού κάνει;Προσφέρω 100 ευρώ για την αγορά σε καλή κατάσταση του παρακάτω digital βινυλίου της Philips παραγωγής 1985 που έχω σε cd.
Σε περίπτωση που ο πωλητής είναι πολύτεκνος (με επίσημο χαρτί) η προσφορά μου ανεβαίνει στα 130 ευρώ.
View attachment 245648View attachment 245649
Τώρα που το αφεντικό τρελάθηκε.
Currently unavailableΑυτό σού κάνει;
Viktoria Mullova Works for Solo Violine Analogphonic Decca LP new
signature-music-shop.de
Υπάρχει στη Χώρα του Ανατέλοντος ΉλιουCurrently unavailable
Αγαπω την κλασσικη μουσικη χωρις φυσικα να εχω ιδιαιτερες γνωσεις και οπου βρω τετοιες παρουσιασεις οπως του Sonus δεν δισταζω να τις ακολουθωLarry ;;;;;;
Εσύ εδώ τι θες ;;;;;![]()
Τι λένε από ποιότητα ηχογράφησης οι σοβιετικές κόπιες;;Ας χρωματισουμε λίγο την κουβέντα με εικόνες, μερικές από τις - κασετίνες - κλασσικής και όπερας της συλλογής μου.
View attachment 245699
Κάποιες αγορασμένες από Μόσχα επί σοβιετικής ένωσης.
Μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Από κορυφαία έως άθλια. Μεγάλο πρόβλημα επίσης η κατάσταση, οι σοβιετικοί πωλητές δίσκων τους μεταχειρίζονταν σαν τελάρα με φρούτα.Τι λένε από ποιότητα ηχογράφησης οι σοβιετικές κόπιες;;
Μία και μοναδική που έχω θα έλεγα ότι είναι κορυφαία.
Προτιμώ τις ΕΜΙ -Μελόντια δηλαδή τις επανεκδόσεις της ΜελόντιαΜεγάλα σκαμπανεβάσματα. Από κορυφαία έως άθλια. Μεγάλο πρόβλημα επίσης η κατάσταση, οι σοβιετικοί πωλητές δίσκων τους μεταχειρίζονταν σαν τελάρα με φρούτα.
Μιχαλη κανε παρουσιαση στην Μουσικη κατηγορια τα διαμαντια που θεωρεις απαραιτητα για να μπει καποιος στον χωρο της κλασσικης μουσικης !!!!!Αν θυμάμαι σωστά η έκδοση που ακούγαμε σε δοκιμές ενισχυτών είναι αυτή:
Είναι σε τέλεια κατάσταση, λιγο καποια εξώφυλλα εχουν πάρει λιγο υγρασια απο το παλιο σπιτι του παπου. Φυσικα αλλαξα τα εσώφυλλα (το εχω κανει για το 90% της συλλογής μου. Ο παπουλης μου είχε κι αυτός μεγάλη συλλογή οπότε οι δίσκοι είναι άπαιχτοι.Ας χρωματισουμε λίγο την κουβέντα με εικόνες, μερικές από τις - κασετίνες - κλασσικής και όπερας της συλλογής μου.
View attachment 245699
Κάποιες αγορασμένες από Μόσχα επί σοβιετικής ένωσης.
Νομίζω στο έχω ξαναπεί? Τρομερό το clamp το θέλωΧτες ήρθε κι αυτό. Επανέκδοση από την σειρά Tone Poet.
View attachment 245737
Μιλάμε για τελειότητα, απίστευτη προσοχήκαι στην παραμικρή λεπτομέρεια της επανέκδοσης.
Νομίζω στο έχω ξαναπεί? Τρομερό το clamp το θέλω
τελειο..![]()
Record Doctor Record Clamp Acryl
Πάρτε τη μέγιστη απόδοση από τα LP σας.Ο σφιγκτήραςπικάπ-δίσκων,σφίγγει σφιχτά το δίσκο βινυλίου με το πλατό, διατηρώντας τον, σταθερά στη θέση του και βελτιώνει τον ήχο μειώνοντας την ολίσθηση του LP και τους ανεπιθύμητους συντονισμούς. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν παίζετε δίσκο...www.odes.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.