Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Φιλοι τους οποίους μόλις συμβουλεύτηκα μου ειπαν πως η καλύτερη έκδοση είναι το διπλό σαρανταπενταρι της Analogue Productions.
Οσο για την Ελληνική έκδοση δεν ανήκει στις χειρότερες.
Το οποίο πρώτα πρέπει να το βρεις, και αν το βρεις κάνει τουλάχιστον 80 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά

Δεύτερη επιλογή των φίλων μου,η αυθεντική μονοφωνικη του 1959 όμως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ως προς την κατάσταση του δίσκου.
Αν το βρεις από καλό έμπορο του Discogs με πολλές θετικές αξιολογήσεις δε νομίζω να υπάρχει θέμα.

Έχει μια έκδοση στο discogs του '59 mono US στα 65€ vg/vg. Δεν τα δίνω τόσα για τυφλή αγορά. Έβαλα άλλη μια κόπια στη λίστα από Jazz Wax Records, Remastered, Stereo, 180 Gram, DMM 2010 USA & Europe nm/nm στα 18€ και την Columbia ‎– CS 8192, Legacy ‎– 19802803211, Sony Music ‎– 19802803211

Last edited:
Έχει μια έκδοση στο discogs του '59 mono US στα 65€ vg/vg. Δεν τα δίνω τόσα για τυφλή αγορά. Έβαλα άλλη μια κόπια στη λίστα από Jazz Wax Records, Remastered, Stereo, 180 Gram, DMM 2010 USA & Europe nm/nm στα 18€ και την Columbia ‎– CS 8192, Legacy ‎– 19802803211, Sony Music ‎– 19802803211
Nope. Η Jazz Wax είναι Ευρωπαϊκή εταιρεία με μάστερ αμφίβολης προέλευσης. Είναι πεταμένα λεφτά. Καλύτερα η Columbia.

• Like
Reactions: panzer_dagon
Μακριά από Jazz Wax, είναι ίδια και χειρότερη απο την DOL.
Oι άλλες είναι κλασσικές ψηφιακές, δεν είναι το χάλι των παραπάνω, αλλά αν έχεις μια καλή έκδοση σε cd δεν υπάρχει λόγος να τις αγοράσεις (από τα ίδια ψηφιακά μάστερ είναι και τα εν λόγω βινύλια).