Αυτόματα., βάση το που είναι δηλώνεις γεωγραφικά ο δέκτης, δεν ξέρω να υπάρχει άλλος τρόπος για το συγκεκριμένο update
Θύμισέ μου πως γίνεται το force update.
Επίσης, τα κανάλια των ολυμπιακών έχουν εμφανιστεί κάπου, γιατί δε τα βλέπω? Μήπως θα είναι μέσα από κόκκινο κουμπάκι bbc?
Απο σήμερα επίσημα και στην πλατφόρμα του SKY, όλα καμπάνα σήμα στην Αθηνα με 1,20, τα HD όμως, τα SD δεν είναι με καλο σήμα και δεν τα πιάνω όλα
υπάρχουν τα περισσότερα και σε HD οπότε κανένα πρόβλημα για την ώρα!
Ενδιαφέρομαι εγώ. Το sky θα παίρνει internet από ένα switch cisco slm2008T-EU το οποίο θα παίρνει Internet από ένα router netger 3300. Explain yourself τώρα
Με ξεπάτωσες. Μια δυό πρακτικές ερωτήσεις πριν ξεκινήσω τη διαδικασία.
Η ταχύτητα του adsl μου είναι 6mbit. Δε πιάνει παραπάνω καθώς είμαι πολύ μακρυά από το dslam. Οι ταινίες του anytime+ τι bitrate θέλουν και πως ακριβώς λειτουργεί? Κατεβάζει τις ταινίες ως streaming ή τις κατεβάζει όπως το anytime?
Επίσης δε θέλω να έχω μόνιμα Αγγλική ip στο σπίτι. Φαντάζομαι θα έχω την επιλογή να το γυρνάω σε Ελληνική και αντίστροφα.
Να προσθέσω ότι οι ταινίες σιγά σιγά είναι με υπότιτλους και πιθανότατα το BBC IPLAYER που θα είναι διαθέσιμο απο το φθινόπωρο θα είναι με υπότιτλους επίσης μιας και ήταν βασική προϋπόθεση του bbc για να μπει στο sky anytime, γενικα θα συμφωνήσω ότι το sky anytime είναι όλα τα λεφτα και κατα 50% ότι βλεπω είναι απο sky anytime!
Δεν εχω δει καμμια ταινια ακομα που να εχει υποτιτλους.
Στα channels δεν βλεπω πουθενα BBC. Ενω στο sky go υπαρχει κανονικα. Παραξενο.
Και κατι ακομα.
Επειδη ο φοβος μου ηταν μην τυχον πεσει το VPN και πρακτικα γινεται ορατη η ip μας μηπως εχουμε προβληματα. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα καθοτι μου ετυχε και μαλιστα 2 φορες. Το μονο που βλεπεις ειναι ενα μηνυμα που λεει οτι το box δεν μπορει να συνδεθει με το boadband router.
Nikos
Σε μένα εδώ και κανά μήνα όλες οι νεες ταινίες που μπαίνουν είναι με υπότιτλους
το bbc όπωσ γράφω παραπάνω θα έιναι διαθέσιμο το φθινόπωρο
στο sky go σε παραπέμπτει στο bbc iplayer που έιναι όμως μόνο για pc, καμία σχέση με sky anytime στον αποκωδικοποιητή
όταν μιλα για sky anytime μιλάω μόνο σε SKY+HD και όχι pc
Χμμ. Το ότι το sky anytime τα σπάει ισχύει. Σχεδόν όλα και εγώ εκεί τα βλέπω αλλά το anytime+ με ταινίες και προγράμματα σε SD δε με βλέπω για πολλά πολλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.