Τα πάντα για το SKY HD

Αυτόματα., βάση το που είναι δηλώνεις γεωγραφικά ο δέκτης, δεν ξέρω να υπάρχει άλλος τρόπος για το συγκεκριμένο update

Αυτόματα., βάση το που είναι δηλώνεις γεωγραφικά ο δέκτης, δεν ξέρω να υπάρχει άλλος τρόπος για το συγκεκριμένο update

Εαν το update ειναι ανεβασμενο σε satelite feed τοτε ακομα κι αν εχει περασει η σειρα σου μπορεις να αναγκασεις το δεκτη να το κατεβασει με forced update. Το εχουν κανει αρκετοι και δουλευει μια χαρα. Εαν ομως δεν ειναι ανεβασμενο σε feed τοτε αναγκαστικα περιμενεις τη σειρα σου.
Εμενα επειδh το νεο μου box ειναι στο δρομο και δεν ξερω αν ηδη εχει περασει η σειρα του θα κανω κατ ευθειαν forced update.
Nikos

Θύμισέ μου πως γίνεται το force update.

Επίσης, τα κανάλια των ολυμπιακών έχουν εμφανιστεί κάπου, γιατί δε τα βλέπω? Μήπως θα είναι μέσα από κόκκινο κουμπάκι bbc?

Θύμισέ μου πως γίνεται το force update.

Επίσης, τα κανάλια των ολυμπιακών έχουν εμφανιστεί κάπου, γιατί δε τα βλέπω? Μήπως θα είναι μέσα από κόκκινο κουμπάκι bbc?

Τα καναλια των Ολυμπιακων αγωνων θα προστεθουν λιγο αργοτερα. Δεν ξερω αλλα δεν φανταζομαι 24 καναλια να περνουν μεσα απο το κοκκινο κουμπακι.
Forced update.
Βγαζουμε το κουτι απο την πριζα.
Κρατωντας πατημενο το backup στο κουτι (και οχι το backup sto remote) ξαναδινουμε ρευμα στο κουτι και κραταμε πατημενο το backup μεχρι να αναψουν και τα 4 φωτακια στο εμπρος μερος του κουτιου. Ταυτοχρονα η οθονη της τηλεορασης μας ειδοποιει οτι προκειται να γινει αναβαθμιση λογισμικου. Αφηνουμε το backup και περιμενουμε 10 περιπου λεπτα. To box επανεκκινει μολις τελειωσει μονο του και ειμαστε ΟΚ.
Νικος

Ειδα χτες διαφημιση και ανακοινωθηκε οτι ολα τα καναλια για τους Ολυμπιακους αγωνες θα ειναι διαθεσιμα απο Δευτερα 23 Ιουλιου
Νικος

Απο σήμερα επίσημα και στην πλατφόρμα του SKY, όλα καμπάνα σήμα στην Αθηνα με 1,20, τα HD όμως, τα SD δεν είναι με καλο σήμα και δεν τα πιάνω όλα

Απο σήμερα επίσημα και στην πλατφόρμα του SKY, όλα καμπάνα σήμα στην Αθηνα με 1,20, τα HD όμως, τα SD δεν είναι με καλο σήμα και δεν τα πιάνω όλα

υπάρχουν τα περισσότερα και σε HD οπότε κανένα πρόβλημα για την ώρα!

υπάρχουν τα περισσότερα και σε HD οπότε κανένα πρόβλημα για την ώρα!

Μα καλα γιατι να ζοριζομαι για SD οταν εχω 24 HD?

Την εχω καταβρει με το anytime+. Το μονο που με ενοχλει ειναι οτι δεν εχει υποτιτλους αλλα υπαρχουν μαργαριταρια + πολυ καλυτερο interface.
Το συνιστω ανεπιφυλακτα.
Ευχαριστω τον φιλο macgalileo που με βοηθησε και μπορω με τη σειρα μου να βοηθησω οποιον ενδιαφερεται.
Νικος

Ενδιαφέρομαι εγώ. Το sky θα παίρνει internet από ένα switch cisco slm2008T-EU το οποίο θα παίρνει Internet από ένα router netger 3300. Explain yourself τώρα

Λοιπον δεν εχει σημασια αν παιρνεια απο switch. Αυτο που χρειαζεσαι ειναι.
1. Ενα λογαριασμο VPN o οποιος να παρεχει αγγλικη ip, εγω εκανα λογαριασμο στο hideipvpn και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αρχικα αγορασα ενα μηνα για δοκιμη και πλήρωσα 6 δολλαρια και τωρα θα ανανεωσω για ετησιο λογιαρισμο για 55 δολλαρια (ολο το χρονο)
2. Χρειαζεσαι ενα router που να τρεχει συγκεκριμενο λογισμιικο dd-wrt το οποιο μπορει να ειναι συμβατο (με αναβαθμιση στο λογισμικο) η ενα router που να τρεχει απο μονο του dd-wrt.
H βαση δεδομενων των συμβατων router ειναι εδω http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database
Στην περιπτωση ειναι επιβεβλημενη η αγορα ενος συμβατου οπως εξηγησα router (εγω αγορασα TP-LINK 1043ND) το οποιο θα δεχεται ethernet απο το switch cisco slm2008T-EU το οποίο με τη σειρα του παίρνει Internet από ένα router netger 3300. Πολυ σημαντικο εδω ειναι να αγορασεις router που η version του να ειναι συμβατη για την αναβαθμιση dd-wrt.
Γανιασα ο ανθρωπος μεχρι να καταληξω και τελικα προτιμησα να δωσω κατι παραπανω και να ειμαι σιγουρος οτι η version που θα ειχε το router (δεν ειναι δυνατον να γνωριζεις ποια ειναι παρα μονο αν ανοιξεις του κουτι) θα ηταν 100% συμβατη με το software αναβαθμισης.
Γιατι χρειαζεσαι δευτερο router?
Διοτι το δικο σου router τρεχει PPOE ενω το VPN δικτυο τρεχει μονο με PPTP or L2TP. Τα δυο πρωτοκολα δεν ειναι συμβατα μεταξυ τους.
Αν εχεις απορια(ες) εδω ειμαι
ΝΙκος

Με ξεπάτωσες. Μια δυό πρακτικές ερωτήσεις πριν ξεκινήσω τη διαδικασία.

Η ταχύτητα του adsl μου είναι 6mbit. Δε πιάνει παραπάνω καθώς είμαι πολύ μακρυά από το dslam. Οι ταινίες του anytime+ τι bitrate θέλουν και πως ακριβώς λειτουργεί? Κατεβάζει τις ταινίες ως streaming ή τις κατεβάζει όπως το anytime?

Επίσης δε θέλω να έχω μόνιμα Αγγλική ip στο σπίτι. Φαντάζομαι θα έχω την επιλογή να το γυρνάω σε Ελληνική και αντίστροφα.

Με ξεπάτωσες. Μια δυό πρακτικές ερωτήσεις πριν ξεκινήσω τη διαδικασία.

Η ταχύτητα του adsl μου είναι 6mbit. Δε πιάνει παραπάνω καθώς είμαι πολύ μακρυά από το dslam. Οι ταινίες του anytime+ τι bitrate θέλουν και πως ακριβώς λειτουργεί? Κατεβάζει τις ταινίες ως streaming ή τις κατεβάζει όπως το anytime?

Επίσης δε θέλω να έχω μόνιμα Αγγλική ip στο σπίτι. Φαντάζομαι θα έχω την επιλογή να το γυρνάω σε Ελληνική και αντίστροφα.

Δεν υπαρχει προβλημα με την ταχυτητσ σου.
Δεν θα εχεις μονιμη αγγλικη ip στο σπιτι διοτι.
ΟΛος σου ο εξοπλισμος που ειναι συνδεδεμενος πανω στο netgear και στο switch θα εχει κανονικα την ελληνικη ip οπως ειχες μεχρι σημερα.
Apo to switch τωρα θα φευγει ενα etheret το οποιο θα πηγαινει στην wan εισοδο του δευτερου router σου που θα τρεχει το dd-wrt software. Και απο εκει θα φευγει ethernet που θα καταληγει στο sky box. Συνεπως μονο το κουτι αυτο θα εχει αγγλικη ip. Ολος ο εξοπλισμος σου ο υπολοιπος θα δουλευει οπως δουλευε.
Οι ταινιες του anytime+ δουλευουν ως εξης. Επιλεγω μια ταινια και κατεβαινει επι τοπου. Στη θεση της ταινιας αναγραφεται.. downloading και μολις γινει 1% σου γραφει οτι ειναι διαθεσιμη για αναπαραγωγη. Εσυ βλεπεις κανονικα και στο παρασκηνιο κατεβαινει η υπολοιπη. Το περιεχομενο anytime+ κατεβαινει στο δικο μας κομματι του δισκου και ελεγχεται απο το planner μας.. Σε αντιθεση το απλο anytime κατεβαινει οπως και πριν στο κομματι του δισκου που ελεγχεται απο τον sky και λεγεται πλεον showcase ,επισης οπως και πριν η ταινια ειναι ετοιμη για αναπαραγωγη αμεσα.
Νικος

Να προσθέσω ότι οι ταινίες σιγά σιγά είναι με υπότιτλους και πιθανότατα το BBC IPLAYER που θα είναι διαθέσιμο απο το φθινόπωρο θα είναι με υπότιτλους επίσης μιας και ήταν βασική προϋπόθεση του bbc για να μπει στο sky anytime, γενικα θα συμφωνήσω ότι το sky anytime είναι όλα τα λεφτα και κατα 50% ότι βλεπω είναι απο sky anytime!

Να προσθέσω ότι οι ταινίες σιγά σιγά είναι με υπότιτλους και πιθανότατα το BBC IPLAYER που θα είναι διαθέσιμο απο το φθινόπωρο θα είναι με υπότιτλους επίσης μιας και ήταν βασική προϋπόθεση του bbc για να μπει στο sky anytime, γενικα θα συμφωνήσω ότι το sky anytime είναι όλα τα λεφτα και κατα 50% ότι βλεπω είναι απο sky anytime!

Δεν εχω δει καμμια ταινια ακομα που να εχει υποτιτλους.
Στα channels δεν βλεπω πουθενα BBC. Ενω στο sky go υπαρχει κανονικα. Παραξενο.
Και κατι ακομα.
Επειδη ο φοβος μου ηταν μην τυχον πεσει το VPN και πρακτικα γινεται ορατη η ip μας μηπως εχουμε προβληματα. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα καθοτι μου ετυχε και μαλιστα 2 φορες. Το μονο που βλεπεις ειναι ενα μηνυμα που λεει οτι το box δεν μπορει να συνδεθει με το boadband router.
Nikos

Δεν εχω δει καμμια ταινια ακομα που να εχει υποτιτλους.
Στα channels δεν βλεπω πουθενα BBC. Ενω στο sky go υπαρχει κανονικα. Παραξενο.
Και κατι ακομα.
Επειδη ο φοβος μου ηταν μην τυχον πεσει το VPN και πρακτικα γινεται ορατη η ip μας μηπως εχουμε προβληματα. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα καθοτι μου ετυχε και μαλιστα 2 φορες. Το μονο που βλεπεις ειναι ενα μηνυμα που λεει οτι το box δεν μπορει να συνδεθει με το boadband router.
Nikos

Σε μένα εδώ και κανά μήνα όλες οι νεες ταινίες που μπαίνουν είναι με υπότιτλους

το bbc όπωσ γράφω παραπάνω θα έιναι διαθέσιμο το φθινόπωρο
στο sky go σε παραπέμπτει στο bbc iplayer που έιναι όμως μόνο για pc, καμία σχέση με sky anytime στον αποκωδικοποιητή
όταν μιλα για sky anytime μιλάω μόνο σε SKY+HD και όχι pc

Σε μένα εδώ και κανά μήνα όλες οι νεες ταινίες που μπαίνουν είναι με υπότιτλους

το bbc όπωσ γράφω παραπάνω θα έιναι διαθέσιμο το φθινόπωρο
στο sky go σε παραπέμπτει στο bbc iplayer που έιναι όμως μόνο για pc, καμία σχέση με sky anytime στον αποκωδικοποιητή
όταν μιλα για sky anytime μιλάω μόνο σε SKY+HD και όχι pc

Οσες ταινιες εχω δει δεν ειχαν υποτιτλους. Θα προσπαθησω στις νεες αφιξεις Ακομα και στα χαρακτηριστικα δεν εχει το S οταν παταω info.
Nikos

Χμμ. Το ότι το sky anytime τα σπάει ισχύει. Σχεδόν όλα και εγώ εκεί τα βλέπω αλλά το anytime+ με ταινίες και προγράμματα σε SD δε με βλέπω για πολλά πολλά.

Χμμ. Το ότι το sky anytime τα σπάει ισχύει. Σχεδόν όλα και εγώ εκεί τα βλέπω αλλά το anytime+ με ταινίες και προγράμματα σε SD δε με βλέπω για πολλά πολλά.

Εσύ να πας να κάνεις κανένα μπανάκι και άσε τα κανάλια... σε βλέπω να τρως ξύλο στο τέλος !!!!!:BDGBGDB55: