Τα πάντα για το SKY HD

Δεν έχει σχέσει τόσο το νομικό πλαίσιο όσο το εμπορικό , το περιεχόμενο τους το πληρώνουν για πνευματικά δικαιώματα προβολής στο UK και όχι για όλη την Ευρώπη , άρα και για αυτο δεν πουλάνε επίσημα τη προβολή του περιεχομένου τους στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αν δουν οτι ο είσαι εκτός UK έχουν δικαίωμα να διακόψουν τη συνδρομή , φυσικά δεν έχει γίνει ποτέ αυτο. Επίσης η τιμή τους και το περιεχόμενο δεν έχει καμία σχέσει με τη NOVA, όχι οτι ειναι χαμηλή η τιμή του αλλα τα λεφτα τα αξίζει, ειδικά αν μπεις και σε κάποια προσφορά

Ναι όντως ισχύει αυτό που λες για το δικαίωμα προβολής.

Κανένα link για προσφορές παίζει?

Καλά σίγουρα δεν συγκρίνεται το SKY με την NOVA. Απλά είπα πως τα αθλητικά(μόνο αυτά, τίποτα άλλο) που δείχνει η NOVA με βολεύουν περισσότερο, κυρίως επειδή έχει CH.L την Τρίτη τα πάντα και την Εuroleague(άντε και τον Ολυμπιακό που μια στο τόσο θέλω να τον δω).

Πάντως και πάλι θα το έβαζα(λόγω εξαιρετικής κάλυψης της PL και για το Ισπανικό και για το WWE) αλλά είναι πολύ ακριβό. Πιο πιθανό το βλέπω για AL JAZEERA από Αύγουστο(live TV) που με 135 ευρώ/χρόνο έχεις +1 έως +10 και τα HD(συμπεριλαμβανομένου του VPN).

Last edited by a moderator:
Μόλις θα βγει λινκ σε κάποιο φόρουμ θα ενημερώσω , συνήθως ειναι κάποιοι υπάλληλοι του bskyb που λένε σε κάποιο φόρουμ οτι έχουν, τους το ζητάς μέσω pm message και σου το στέλνουν. Αυτο ειναι ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές και ΜΟΝΟ αν έχεις κάποιο δικό σου στην Αγγλία . Οι μεσάζοντες που τους πληρώνεις για να σου κάνουν τη δουλειά δεν το κάνουνε με το κουπόνι

Μόλις θα βγει λινκ σε κάποιο φόρουμ θα ενημερώσω , συνήθως ειναι κάποιοι υπάλληλοι του bskyb που λένε σε κάποιο φόρουμ οτι έχουν, τους το ζητάς μέσω pm message και σου το στέλνουν. Αυτο ειναι ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές και ΜΟΝΟ αν έχεις κάποιο δικό σου στην Αγγλία . Οι μεσάζοντες που τους πληρώνεις για να σου κάνουν τη δουλειά δεν το κάνουνε με το κουπόνι

Ευχαριστώ.

Μηπως γνωριζει καποιος -και ακομη καλυτερα- απο προσωπικη εμπειρια τι μηκους πιατο χρειαζεται καποιος απο Αθηνα για την ληψη της συχνοτητας 12460 Η στον Astra 2A North ? Με ενδιαφερει το sky 3d . Αυτη τη στιγμη με ενα πιατο που εχω 1,10 το πιανει οριακα στη διαρκεια της ημερας με αρκετα σπασιματα στην εικονα ενω τα βραδια χανεται εντελως . Εχω κοιταξει ενα πιατο το Gibertini OP125L 125 cm αλλα δεν ξερω αν θα κανω δουλεια μ'αυτο .Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη !

Μηπως γνωριζει καποιος -και ακομη καλυτερα- απο προσωπικη εμπειρια τι μηκους πιατο χρειαζεται καποιος απο Αθηνα για την ληψη της συχνοτητας 12460 Η στον Astra 2A North ? Με ενδιαφερει το sky 3d . Αυτη τη στιγμη με ενα πιατο που εχω 1,10 το πιανει οριακα στη διαρκεια της ημερας με αρκετα σπασιματα στην εικονα ενω τα βραδια χανεται εντελως . Εχω κοιταξει ενα πιατο το Gibertini OP125L 125 cm αλλα δεν ξερω αν θα κανω δουλεια μ'αυτο .Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη !
εγώ με ενα ισπανικό 110-115 κάτι τετοιο δνε έχω κανενα απολύτω πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο με καλό lnb και μάλλον καλό σετάρισμα από το μάστορα
αλλά αν είναι να βάλεις κάνε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι μήπως και χρειαστέι ν απάμε σε πανω από 1,5 για´τι οι συχνότητες είναι προσωρινές στον astra 2a

εγώ με ενα ισπανικό 110-115 κάτι τετοιο δνε έχω κανενα απολύτω πρόβλημα εδώ και ένα χρόνο με καλό lnb και μάλλον καλό σετάρισμα από το μάστορα
αλλά αν είναι να βάλεις κάνε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι μήπως και χρειαστέι ν απάμε σε πανω από 1,5 για´τι οι συχνότητες είναι προσωρινές στον astra 2a

τι εννοεις οτι θα αλλαξουν οι συχνοτητες στον Αstra 2a ? γνωριζεις τιποτα παραπανω γι'αυτο ? οσον αφορα το σεταρισμα που λες με προβληματισες λιγο γιατι το πιατο που χρησιμοποιω ειναι ενα που διναν δωρο πριν κατι χρονια μαζι με altec pc και ενα απλο Lnb.Θα πρεπει να ξανακοιταξω την εγκατασταση λοιπον...

τι εννοεις οτι θα αλλαξουν οι συχνοτητες στον Αstra 2a ? γνωριζεις τιποτα παραπανω γι'αυτο ? οσον αφορα το σεταρισμα που λες με προβληματισες λιγο γιατι το πιατο που χρησιμοποιω ειναι ενα που διναν δωρο πριν κατι χρονια μαζι με altec pc και ενα απλο Lnb.Θα πρεπει να ξανακοιταξω την εγκατασταση λοιπον...

Για τις συχνότητες υπάρχει μεγάλη κουβέντα αλλά λογικά μέχρι και τον Αυγουστο κανεις δεν ξέρει σίγουρα
το πιθανότερο όμως είναι να είναι χειρότερα τα πράγματα για την Ελλάδα και ειδικά νότια

όσον αφορά το σημερινό σου πρόβλημα θα σου έλεγα να βάλεισ έν απολύ καλό lnv, (0.2 black κάτι λέγετε δεν θυμάμαι) και καλύτερο σετάρισμα και δεν θα έχει θέμα

Με τoν 2G που θα έρθει το 2014 λογικά θα είμαστε ΟΚ. Μέχρι τότε όμως τι γίνεται?
Απο που μπορούμε να μάθουμε ξέρει κανένας?(σίγουρα όχι από επίσημο εκπρόσωπο του SKY που θα αναρωτιέται πως γίνεται να βλέπεις SKY στην Ελλάδα :P)

Κανείς δεν ξέρει, εδώ αλλα περιμέναμε πριν 20 ημέρες και αλλα έγιναν με την ίδια τη ses να δίνει λάθος πληροφορίες απο τη σελίδα του στο Facebook , οτι και να γίνει το μέλλον ειναι ιντερνετικο δες roku με now TV και ενα VPN η unotelly

Άσχημα νέα καθώς ο Astra 1N θα σταματήσει να εκπέμπει το SKY.

Από απάντηση e-mail που έστειλα στο official site του δορυφόρου:

Hi Dim, all Sky channels will be moved from Astra 1N to Astra 2E, 2F or remain on Eutelsat 28A. Most Sky serviced are expected on 2E, 2F should be on the panEuropean beam.

Τι σημαινει αυτο ;
Για θεσ/κη τι διαμετρο πιατο θα χρειαζεται για να εχουμε ληψεις ;

Last edited by a moderator:
Αγνωστο το πιάτο , θεωρητικα είμαστε για πάνω απο 1,2, προσωπικά πιστεύω πως θα είμαστε ευτυχείς αν θα βλέπουμε με 1,5 , αλλά όλα αυτα θα ειναι ξεκάθαρα μετα το Σεπτέμβριο του 2013

Αγνωστο το πιάτο , θεωρητικα είμαστε για πάνω απο 1,2, προσωπικά πιστεύω πως θα είμαστε ευτυχείς αν θα βλέπουμε με 1,5 , αλλά όλα αυτα θα ειναι ξεκάθαρα μετα το Σεπτέμβριο του 2013

Εγώ νομίζω πως ούτε το 1,5 δεν θα φτάσει, αλλά ελπίζω το αντίθετο.

Ξέρετε αν τα υπόλοιπα SKY(ιταλικό και γερμανικό) έχουν επιλογή για αγγλικούς υπότιτλους στα κανάλια με τις ταινίες?

Το γερμανικό που το δοκίμασα έχει για ταινίες αλλα όχι 100% γενικά ειναι αρκετα κατώτερο απο το αγγλικό , σαν το sky uk δε νομίζω οτι υπάρχει

Το γερμανικό που το δοκίμασα έχει για ταινίες αλλα όχι 100% γενικά ειναι αρκετα κατώτερο απο το αγγλικό , σαν το sky uk δε νομίζω οτι υπάρχει

Ναι σίγουρα, αλλά το SKY UK τείνει να γίνει δυσπρόσιτο δυστυχώς.
Το ιταλικό ή το γερμανικό είναι καλύτερο?
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Σε τι θέλεις να ειναι καλύτερο; Γιατι αν θέλεις πχ ποδόσφαιρο , το καλύτερο θα ειναι του ΟΤΕ απο ποδόσφαιρο το Σεπτέμβριο, αν πάλι θέλεις να βλέπεις ταινίες , έχει σχέση πόσες ταινίες το μήνα , διότι αν ειναι 4-5 ταινίες, το κανείς με πολλές ιντερνετικεσ υπηρεσίες που νοικιαζεις απλα τη ταινία

Σε τι θέλεις να ειναι καλύτερο; Γιατι αν θέλεις πχ ποδόσφαιρο , το καλύτερο θα ειναι του ΟΤΕ απο ποδόσφαιρο το Σεπτέμβριο, αν πάλι θέλεις να βλέπεις ταινίες , έχει σχέση πόσες ταινίες το μήνα , διότι αν ειναι 4-5 ταινίες, το κανείς με πολλές ιντερνετικεσ υπηρεσίες που νοικιαζεις απλα τη ταινία

Σε ποδόσφαιρο κυρίως και σε ταινίες δευτευόντως.
Δεν με ενδιαφέρει ο ΟΤΕ, προς το παρόν τουλάχιστον.
Δεν ψάχνω τι θα βάλω, απλά ρωτάω.-bye-