dimitris777
AVClub Enthusiast
Μόλις το δοκίμασα και με παραπέμπει στο τηλεφωνικό τους κέντρο...Θυμάμαι παλιότερα που το είχα δοκιμάσει σου δίναν την επιλογή online..
Δουλεύει κάποιος το skybox με DNS και όχι Vpn? το strongvpn που δοκίμασα αν και δουλεύει άψογα με sky go bbc αμερικανικά κλπ δεν δουλεύει με sky box
Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση,
Θα ηθελα να τσεκαρεις τις συχνοτητες 12168, 12226, 12246, και 12324 δεν σου γραφω τα υπολοιπα σχετικα γιατι αναφερονται στο kingofsat.
Αυτες ειναι σημειωμενες με κοκκινο δηλαδη ειναι αυτες που αλλαξαν στις 5 Μαρτιοιυ και στις οποιες εχω μηδενικο signal strength & quality.
Εδω Θεσσαλονικη ακομα βρεχει και εχω καποιες ελπιδες να διορθωσει λιγο το κακο με την καλυτερευση του καιρου, ελπιζω να μην αποδειχτουν τελικα φρουδες.
Νομιζω οτι εχεις δικιο αν συνεχισει το κακο δεν εχει νοημα η συνδρομη εκτος κι αν τα πραγματα αλλαξουν με τον 2G προς το καλυτερο!
Και απο Βόλο το ίδιο πρόβλημα...
Πότε θα γίνουν οι αλλαγές στον 2G Νίκο? Ελπίζω κι εγώ να μην δυσκολέψουν τα πράγματα κι άλλο..
ούτε το sky news δε τη γλύτωσε!
Μόλις "τσιμπισε" στιγμιαία σήμα στο sky monsters HD ας περιμένουμε λίγες μέρες !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.