Τα πάντα για το SKY HD

Μόλις το δοκίμασα και με παραπέμπει στο τηλεφωνικό τους κέντρο...Θυμάμαι παλιότερα που το είχα δοκιμάσει σου δίναν την επιλογή online..

εμένα έχει επιλογή να το ακυρώσω online αλλά πρέπει να το ρισκάρω γιατί η επιλογή αυτή θα βγει εντελώς στο τέλος... τώρα θα μου πεις γιατί όχι...

όντως είχε προσφορά HD Pack free για 6 μήνες

αλλά έγραφε από κάτω ότι αυτό ακυρώνει άλλες προσφορές

εγώ έχω ήδη πάρει μια προσφορά τα movies στη μισή τιμή οπότε δε προχώρησα γιατί δεν έβρισκα κάποιον στο live chat να ρωτήσω...

Πήρε ακόμα μεγαλύτερο πακέτο της Premier League το Sky .

Πήρε τα 5 από τα 7 γκρουπ μεταδόσεων: τα παιχνίδια Παρασκευή βράδυ(που θα είναι πρώτη φορά που θα μεταδίδονται τότε), το πρώτο Σαββατιάτικο παιχνίδι, όλη την Κυριακή(2 ή 3 παιχνίδια), την Δευτέρα και τις αργίες(Χριστούγεννα,Πρωτοχρονιά κτλ).

Δηλαδή προσέθεσε Παρασκευή,το Σαββατιάτικο και τις αργίες ενώ απώλεσε μόνο το βραδινό του Σαββάτου στις 7.30 ώρα Ελλάδας

Επίσης, αύξησε σε 26 τις πρώτες επιλογές από 19, αν δεν κάνω λάθος.

Η συνολική συφωνία στα 5,1 δις λίρες από τα 3,4 που ήταν, δηλαδή 50% αύξηση.

Ελπίζω να μην μας τσακίσουν στην τιμή των Sky Sports.

Δουλεύει κάποιος το skybox με DNS και όχι Vpn? το strongvpn που δοκίμασα αν και δουλεύει άψογα με sky go bbc αμερικανικά κλπ δεν δουλεύει με sky box

Τι εγινε ρε παιδια?
Χασαμε ενα στρεμα συχνοτητες?
Πως ειναι δυνατον? Μιλαμε για τον 2Ε υποτιθεται στο φασμα των συχνοτητων που δεν ειχαμε προβλημα.
Ειδα τις αλλαγες στο kingofsat αλλα δεν ειναι σε δυσκολους transponders.
Εγινε κατι δομικο που αλλαξε τα πανω κατω?

ναι άστα να πάνε δε μπορώ να το καταπιώ με τίποτα:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/98743-%CE%9B%CE%AE%CF%88%CE%B7-Astra-2F-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/page49
έχασα το 3D Που ήταν ένας από τους λόγους που έχω συνδρομή + κάποια σίνεμα τα οποία με συννεφιά δε βγαίνουν πλέον.
Ήμουνα που ήμουνα νευριασμένος που δεν έχουν φέρει ακόμα το Banshee τώρα έγινε και αυτό και δέσαμε...
Βλέπω να κόβονται πολλά πακέτα σίνεμα ίσως και σπορτς.
Τι έπαθαν οι Άγγλοι τρελλάθηκαν εντελώς;

Tragic.

Εδω Θεσσαλονικη φρικη. Πανω απο 20 HD καναλια. Εννοειται και το 3D. Εχει βεβαια κολοκαιρο αλλα και παλι θα επρεπε να δειχνειι κατι στια μπαρες.
Μιλαμε σημα ) και ποιοτητα και ισχυ σηματος.
Na ελπισουμε οτι κατι θα διορθωσει ο 2G η μηπως θα τα κανει χειροτερα.
Περιμενω βεβαια να φυγει το συνεφο και η βροχη μηπως δουμε λιγο Θεου προσωπο αλλα δεν ειμαι καθολου μα καθολου αισιοδοξος!

Απάντηση: Re: Τα πάντα για το SKY HD

Δουλεύει κάποιος το skybox με DNS και όχι Vpn? το strongvpn που δοκίμασα αν και δουλεύει άψογα με sky go bbc αμερικανικά κλπ δεν δουλεύει με sky box

Εγώ εχω strongvpn και δουλευει αψογα (μεσω openvpn και DD-WRT firmware στο ρουτερ).

Re: Απάντηση: Re: Τα πάντα για το SKY HD

Ρε παιδια να ρωτησω κατι γιατι κατι δεν μου καθεται καλα.
Μεχρι τωρα ξεραμε οτι καποιες συχνοτητες του 2Ε ηταν αδυνατο να τις πιασουμε απο τη χωρα μας.
Οι αλλες ομως ηταν ας πουμε προσβασιμες.
Ας παμε τωρα στο δια ταυτα. Μετα απο τις αλλαγες στους transponders της 5ης Μαρτιου 2015 (παρεπιπτοντως οτι αλλαγες κανουν οι Αγγλοι τετοια εποχη περιπου τις κανουν αγνωστο γιατι) χασαμε συνολικα καμμια 20ρια HD channels μαζι με το 3D που δεν εχω ουτε εγω χωνεψει μεχρι στιγμης αλλα και παλι λεω κατι δεν μου καθεται καλα,
Γινομαι πιο συγκεκριμενος παντα με βαση το kingofsat.
Για παμε λοιπον.
Syxnothta 12090 V 29500 3/4 Εχει 5 καναλια HD ο transponer (National Geographic, Eden, Mtv, Nickelodeon, kai Comedy Central). Αυτη η αλλαγη ερχεται μαζι με την αλλαγη σε αλλους 4 η 5 transponders συνολικα απο εκ των οποιων θεωρητικα πλεον δεν εχουμε ληψη καθολου. Λεω θεωρητικια διοτι πιανω κανονικα ολα τα καναλια της 12090 εκτος απο το Eden που εχει μηδενικο signal strength and quality.
Παμε τωρα και στους αλλους 4 transponders 12168, 12226, 12246, 12324. Στις τελευταιες το σημα ειναι επισης μηδενικο.
Και τωρα το πιο κουφο απο ολα. Καθως συνεχιζουν οι transponders για παραδειγμα απο τον αμεσως επομενο και μετα δηλαδη 12344 οπου δεν εχει γινει αλλαγη ολα ειναι κανονικα και η ληψη φυσιολογικη.
Ερχομαι τωρα στο δια ταυτα.
Να καταλαβω τη συχνοτητα 10936 του 2Ε (watch , alibi HD) να μην εχει σημα ναι το καταλαβαινω.
Να καταλαβω ομως κλασσικες συχνοτητες που πρεπει να εχουμε σημα οπως τη 12324 αλλα να μην εχουμε και την αμεσως επομενη 12344 οπου εχουμε σημα κανονικα κατι δεν παει καλα εδω,
Οποτε σας εχω δυο ερωτησεις - παρατηρησεις και παρακαλω για τον σχολιασμο τους.
1. Ειτε εριξαν το σημα κατα πολυ οποτε λογω του κολόκαιρου με βροχη και συννεφια εχει χασει το box τ αυγα και τα Πασχαλια και εχει μηδενικο σημα στις υποπτες συχνοπτητες αλλα θα επανελθει εν μερει απο Δευτερα που ο καιρος βελτιωνεται.
2 Ειτε το kingofsat λεει βλακειες και δεν τοποθετουνται οι συχνοτητες εκει που τις τοποθετησαν αλλα επρεπε να ειναι πολυ πιο πανω εκει δηλαδη που εχουμε τις συχνοτητες της βορειας δεσμης οποτε βγαζουμε νοημα
3.Ειτε εχει επιλεκτικη διαθεση να μας σπαει τα νευρα το LNB το οποιο απο βλαβη δεν αφηνει να περασουν συγκεκριμενες συχνοτητες αλλα αυτο μονο το αναφερω γιατι πιο πολυ θα βγαζαμε ακρη....
Τελος σας ζητω,
1. Μπορει κανεις με κινητο πιατο να παει στην 12324 V (sky3D) και να μας πει αν εχει σημα εστω και λιγο? Για παραδειγμα σε μενα εχει απο τις αλλαγες και μετα μηδενικο signal strength & quality και απο ποια περιοχη.
2. Πιστευετε οτι με μεγαλυτερο πιατο ας πουμε 1,80 θα καναμε δουλεια η να παριμενουμε να δουμε τα χαιρια του 2G nπρωτα?
Ευχαριστω που ειχατε μτο κουραγιο να παρακολουθησετε τη σκεψη μου.

Με το LNB σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα. Ίσως το kingofsat να μην είναι ενημερωμένο ακόμα και ίσως δοκιμάζουν ακόμα την εκπομπή.

Αρχικά πχ έπιανα όλα τα cinema HD έτσω και με χαμηλό σήμα, τώρα (αν και έβγαλε ήλιο) τίποτα
Μία μέρα είχα χάσει το sky news HD (στον ένα πιάτο) αλλά μετά ήρθε κανονικά και στα δύο

δηλαδή ακόμα κάνουν δοκιμές

πάντως όπως και ναχει δύσκολα τα πράγματα και δε ξέρω αν η συνδρομή έχει πλέον νόημα γιατί στο τέλος θα μας μέινει μόνο το Ondemand

Αν θες πες μου τα κατευθείαν σε κανάλια να τσεκάρω διότι αυτή τη στιγμή έχω μόνο το skybox το οποίο δεν λέει τις συχνότητες.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση,
Θα ηθελα να τσεκαρεις τις συχνοτητες 12168, 12226, 12246, και 12324 δεν σου γραφω τα υπολοιπα σχετικα γιατι αναφερονται στο kingofsat.
Αυτες ειναι σημειωμενες με κοκκινο δηλαδη ειναι αυτες που αλλαξαν στις 5 Μαρτιοιυ και στις οποιες εχω μηδενικο signal strength & quality.
Εδω Θεσσαλονικη ακομα βρεχει και εχω καποιες ελπιδες να διορθωσει λιγο το κακο με την καλυτερευση του καιρου, ελπιζω να μην αποδειχτουν τελικα φρουδες.
Νομιζω οτι εχεις δικιο αν συνεχισει το κακο δεν εχει νοημα η συνδρομη εκτος κι αν τα πραγματα αλλαξουν με τον 2G προς το καλυτερο!

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση,
Θα ηθελα να τσεκαρεις τις συχνοτητες 12168, 12226, 12246, και 12324 δεν σου γραφω τα υπολοιπα σχετικα γιατι αναφερονται στο kingofsat.
Αυτες ειναι σημειωμενες με κοκκινο δηλαδη ειναι αυτες που αλλαξαν στις 5 Μαρτιοιυ και στις οποιες εχω μηδενικο signal strength & quality.
Εδω Θεσσαλονικη ακομα βρεχει και εχω καποιες ελπιδες να διορθωσει λιγο το κακο με την καλυτερευση του καιρου, ελπιζω να μην αποδειχτουν τελικα φρουδες.
Νομιζω οτι εχεις δικιο αν συνεχισει το κακο δεν εχει νοημα η συνδρομη εκτος κι αν τα πραγματα αλλαξουν με τον 2G προς το καλυτερο!

Και απο Βόλο το ίδιο πρόβλημα...
Πότε θα γίνουν οι αλλαγές στον 2G Νίκο? Ελπίζω κι εγώ να μην δυσκολέψουν τα πράγματα κι άλλο..

Και απο Βόλο το ίδιο πρόβλημα...
Πότε θα γίνουν οι αλλαγές στον 2G Νίκο? Ελπίζω κι εγώ να μην δυσκολέψουν τα πράγματα κι άλλο..

Δημητρη καλημερα,
Μας την εκαναν την ζημια τα μπουμπουκια. Νομιζω οτι εχει 2 μηνες που εχει εκτοξευτει ο δορυφορος οποτε αν κρινω απο τον χρονο που χρειαστηκε ο 2Ε να κατσικωθει στη θεση που ειναι τωρα θα ελεγα οτι θελει ακομα 2-3 μηνες.
Ποσο αλλο βρε Δημητρη? Χασαμε και το 3D. Na μην πω για τα ειιδικα καναλια ταινιων.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ούτε το sky news δε τη γλύτωσε!

Οχι που θα τη γλυτωνε. Το μυστηριο ειναι η μηδενικη ενδειξη signal strength & quality. Μιλησα με φιλο και πολυ καλο τεχνικο που κανει και εγκαταστασεις πιατων και μου ειπε οπως το υποψιαζομουνα αναμεσα στ αλλα οτι το πιο πιθανο ειναι να εχει πεσει κατακορυφα η ισχυς των συγκεκριμενων transponder. Το αν κανουν δοκιμες η θα επαναλθει μερος του σηματος για να δειξει λιγη ισχυ το signal strength που μπορει να σηματοδοτει αποκατασταση της ζημιας με μεγαλυτερο πιατο (με ταυτοχρονη ομως ζημια της τσεπης μας) αυτο θα φανει συντομα μολις καλυτερεψει ο καιρος και φυγει η βαρια συννεφια!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το οτι κανουν δοκιμες φαινεται απο το γεγονος οτι χτες που εβλεπα τον Gotzila απευθειας σταματησε η μεταδοση και εβγαλε τεχνικο σφαλμα που αποκατασταθηκε σχετικα γρηγορα. Δεν πιστευω να ειναι τυχαιο

Μόλις "τσιμπισε" στιγμιαία σήμα στο sky monsters HD ας περιμένουμε λίγες μέρες !

To κακο συνεχιζεται,
Αλλος ενας transponder εφυγε σημερα απο 2Ε και πηγε 2F
skynews, skysports5, arts1 & showcase ολα σε HD φυγανε δια παντος? εκτος κι αν εποστρεψουν με τον 2G

Μόλις "τσιμπισε" στιγμιαία σήμα στο sky monsters HD ας περιμένουμε λίγες μέρες !

Πως ειναι δυνατον? Εδω μιλαμε για 2F δηλαδη αδυνατον να τον δουμε,
Παρεπιπτοντως μολις διαβαζα οτι ο 2G θα αντικαταστησει 2Α, 2D kai θα συνοδευει 2E kai 2F οποτε μην περιμενουμε χαιρι. Μακαρι να κανω λαθος