μεγειά και καλές λήψεις, αυτό είναι όντως για βεράντα, το καλοκαίρι θα δίνει 100% σκιά!To πηρα το θηριο. Οταν το ειδα απο κοντα τρομαξα,
Αντε να δουμε τωρσ ποτε θα το στησουμε!
To πηρα το θηριο. Οταν το ειδα απο κοντα τρομαξα,
Καλορίζικο και με full σήματα!
Όσο πιο πολύ διαβάζω για τον 28,2 τόσο περισσότερο απογοητεύομαι.
Εκεί που 4-5 καταστήματα μου επιβεβαίωναν ότι με το Gibertini OP125L θα κατέβαζα όλο τον δορυφόρο, αυτά που διαβάζω μόνο το αντίθετο λένε.
Δεν ξέρω τι να κάνω, πραγματικά, ίσως έχω μείνει στην δεκαετία του 90 που με τους αναλογικούς δέκτες έπιανα τα πάντα.
To πηρα το θηριο. Οταν το ειδα απο κοντα τρομαξα,
Καλορίζικο και με full σήματα!
Όσο πιο πολύ διαβάζω για τον 28,2 τόσο περισσότερο απογοητεύομαι.
Εκεί που 4-5 καταστήματα μου επιβεβαίωναν ότι με το Gibertini OP125L θα κατέβαζα όλο τον δορυφόρο, αυτά που διαβάζω μόνο το αντίθετο λένε.
Δεν ξέρω τι να κάνω, πραγματικά, ίσως έχω μείνει στην δεκαετία του 90 που με τους αναλογικούς δέκτες έπιανα τα πάντα.
Αντε με το καλο και η εγκατασταση.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αν σου ειπαν για ολο το δορυφορο τοτε αναρωτιεμαι ποσοι ειναι τελικα οι επαγγελματιες !!
Ποτε δεν κατεβαιναν στην Ελλαδα μ' αυτο το μεγεθος τα παντα απο τις 28.2Ε και ποτε δεν ηταν μονο ενας ο δορυφορος σ' αυτη τη τροχιακη θεση (εκτος και αν μιλαμε για το 1998 οταν ειχε τοποθετηθει ο Astra 2A πριν του εκανε παρεα και ο 2Β).
Για να ξεκαθαρηστει μια και καλη ιδου ποιους δορυφορους και δεσμες εχουμε αυτη τη στιγμη εκει: http://www.satbeams.com/footprints?position=28
Αυτες που ενδιαφερουν ειναι:
28.2E Astra 2E UK
28.2E Astra 2F UK
28.2Ε Astra 2E Europe
28.2Ε Astra 2F Europe
28.5E Eutelsat 28A Fixed αλλου γνωστη και ως Super
28.5E Eutelsat 28A S1
Προσεχως και Astra 2G UK+Europe
Αν εξαιρεσουμε τις UK ισως στα πολυ ΒΔ της χωρας να αρκει ακομα μια Gibertini OP125L αλλα για αλλου ανεβαινουμε σε μεγεθος. Το ποσο εξαρταται απο τη περιοχη.
Αναλογικα και επιανες τα παντα τη δεκαετια του '90; Xωρις παρεξηγηση, αλλα πιστεψε με εβλεπα τα Αγγλικα και Γερμανικα στο Καβο Κερκυρας τα 3μ απο τις 19.2Ε στο ξενοδοχειο Μορφεα οποιος γνωριζει και τοτε μερικες συχνοτητες εμφανιζανε χιονι με Echostar LT8700. Οποτε δεν ηταν ολα ροδινα εκεινες τις εποχες. Αλλα ειναι στη φυση του ανθρωπου να ξεχναμε.
To giberdini μου ζητα αποδεκτη. Αμαρτια ειναι να το χωσω στην αποθηκη. Μενει να βεβαιωθω οταν ανεβω ταρατσα ποιο απο τα δυο ειναι το op125 or op150.
Αγαπητε Κωσταντινε ναι το πουλαω γι αυτο το αναφερω, Ειμαι Θεσσαλονικη και Αθηνα φανταζομαι μονο μεταφορικη αν το αποφασισεις.Καλημέρα,
Γράφεις ότι σε ενδιαφέρει αποδέκτης για το Gibertini το οποίο θα το αντικαταστήσεις και είναι αμαρτία να το βάλεις στην αποθήκη σου.
Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά ενός μεταχειρισμένου Gibertini για τις δοκιμές μου (το οποίο μετά θα το κρατήσω για τον 13.0Ε, 16,0, 19,2Ε κλπ) θα ήθελα να σε ρωτήσω τι μέγεθος είναι αν το πουλάς και αν είσαι Αθήνα.
Σε ευχαριστώ
Κωνσταντίνος
Αγαπητε Κωσταντινε ναι το πουλαω γι αυτο το αναφερω, Ειμαι Θεσσαλονικη και Αθηνα φανταζομαι μονο μεταφορικη αν το αποφασισεις.
Το εχω 3 χρονια τωρα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το μεγεθος εννοω αν ειναι ΟΡ125 η ΟΡ150. Με το που θα ανεβω στην ταρατσα να τοποθετησουμε το τερας θα το μετρησω και θα σου πω, Παντως νομιζω οτι ειναι 1,30 Χ 1,40 δηλαδη προκειται μαλλον για το ΟΡ125
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.