Τα πάντα για το SKY HD

πρωϊνές προς μεσημεριανές ώρες πάντως τα φέρνει τα movies HD. Αν μπορούσα να πάρω έγκριση για ορ125L κάτι γίνεται!

Sky Monsters HD:
10prhcj.jpg

Βαιε με λιγο μεγαλυτερο πιατο εσυ εισαι σφαιρα, Αφου βγαζεις τωρα αυτο το σημα δεν εχεις το σοβαρο προβλημα που εχουμε εμεις εδω οπου δεν βγαζουμε τιποτα σε signal strength and quality

Βαιε με λιγο μεγαλυτερο πιατο εσυ εισαι σφαιρα, Αφου βγαζεις τωρα αυτο το σημα δεν εχεις το σοβαρο προβλημα που εχουμε εμεις εδω οπου δεν βγαζουμε τιποτα σε signal strength and quality

μπα δε μου δίνουν έγκριση εδώ οι συμφορουμίτες για το OP125L που είναι το επόμενο.
το κακό είναι ότι το σήμα έρχεται και φεύγει ανάλογα με τις ώρες, εκτός από σήμερα που δε ξέρω έχει τρομερά καθαρή ατμόσφαιρα και μου έρχεται όλο το πακέτο καμπάνα!

Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

Αφού μιλάμε για κάγκελο, δυστυχώς δε γίνεται.
υπάρχει κάποιο άλλο πιάτο που θα μπορούσε να μου δώσει καλύτερη απολαβή από το OP100L που έχω τώρα για τη περίπτωσή μου;

σήμερα φτου να μη το ματιάσω έχω δει ολόκληρη ταινία στο Sky Action HD! απλά πιστεύω όμως ότι λόγω του αέρα καθάρισε πολύ η ατμόσφαιρα...

μπα δε μου δίνουν έγκριση εδώ οι συμφορουμίτες για το OP125L που είναι το επόμενο.
το κακό είναι ότι το σήμα έρχεται και φεύγει ανάλογα με τις ώρες, εκτός από σήμερα που δε ξέρω έχει τρομερά καθαρή ατμόσφαιρα και μου έρχεται όλο το πακέτο καμπάνα!

Καλησπέρα,
Δεν έχεις καμία ελπίδα για τοποθέτηση σε ταράτσα;
Έχεις δηλαδή εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες;
Σε ποια πόλη είσαι και πιάνεις 28,2Ε με 1 μέτρο πιάτο;

Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

Νικο δεν νομιζω να ειναι 150. Το gibertini 150 εχει 1db διαφορά από τα 180 (πχ Mabo). Αν μαλιστα του βαλεις LNB φλαντζας με feedhorn τοτε κερδίζεις περίπου 1.5db και το συνολικό σου gain φτανει περιπου τα 45,7dB που ειναι καλυτερο από του 180. Για τσεκαρε το

Γειά σου Αντώνη,
εσυ πως πας απο σήμα στα movies..? Εγω έχω χάσει το Good Food, Monsters, Greats, Family, Action, Comedy and Drama. Ευτυχώς βλεπω ακόμη τα Sport, το Premiere και κάποια ακόμη..
Υπάρχει ελπίδα για βελτίωση ή θα πάμε για μεγαλύτερο πιάτο απο 1.30 που έχω τώρα?

Δημητρό ακριβώς τα ίδια με σένα. Νομίζω όμως πως θέλω λίγο διορθωμα στο πιάτο και θέλω να του φορέσω και το feed horn μήπως και δω καμία αλλαγή. Δες σε παρακαλώ τι σήμα βγάζεις στην 12090V

Αντώνη, έχω τον Pace του SKY. Βλέποντας στο FlySat παρατηρώ πως στη 12090V παίζουν τα Comedy Central-Eden-MTV-Nickelodeon.
Τα κατεβάζω αυτά και σου έβγαλα μια φωτό...Είναι το σήμα απο το ComedyCentral HD.
Πάντως με ενδιαφέρει και μένα το feed horn αν πρόκειτε να κερδίσουμε σήμα. Κράτα με ενήμερο, αν έχεις την καλοσύνη..-bye-

Attachments

• SKY_signal.jpg
    SKY_signal.jpg
    104.7 KB · Views: 81
Το μεγάλο πρόβλημα ποια με το sky ειναι η ισοτιμία ευρώ λίρας ! Εγώ περιμένω μέχρι Δεκέμβριο που τειωνει η προςφροα μου και τωρα που το HBO ειναι μέσα απο Apple TV και υπάρχει και το foxsoccer2go με ενα DNS US θα βγαίνει χαμηλότερα και πληρωμή ανάλογα με τους μήνες που σε ενδιαφέρει

Δημήτρη ακόμα κι έτσι βγάζουμε κάποια συμπεράσματα κανονικά θα έπρεπε να έχω καλύτερο quality από σένα κι έχω χειρότερο. Αυτό επιβεβαιώνει την υποψία μου πως το πιάτο θέλει διορθωμα. Ίσως με την προσθήκη feed horn έχουμε κάποια ελπίδα. Θα δω μήπως καταφέρουμε αύριο να ρυθμίσουμε το πιάτο και θα σε ενημερώσω. Στη φωτό στο Comedy Central HD αντιστοιχεί στο input 2
1082d2266b63d0d1e50010dfc84fcb75.jpg

Αντωνη κανε μια ρυθμιση του κατοπτρου απο την αρχη. Σημερα το μεσημερι ρυθμισα ενα triax tds 110 και κατεβηκαν ολα τα καναλια που μπορουν να κατεβουν στην Αθηνα. Δεν μετρησα συγκεκριμενες συχνοτητες αλλα απο οτι ειδα μετα παιζουν απο 5 εως 10.5 db ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα πάντα για το SKY HD

Δεν ειναι δικα μου λογια αλλα της πολεοδομιας. Μεταφερω οτι μου ειπε ο υπαλληλος. Εγω απλα θα πω οτι δεν ειναι δυνατον η εκτελεση του νομου να γινεται a la carte
Ειτε βγαζουμε οτι περισευει ειτε οχι. Θα συμπληρωσω τωρα που το θυμηθηκα οτι ακομα και το βαψιμο της οικοδομης θελει σχετικη αδεια
Για το βαψιμο, ναι ισχυει αν βαλει σκαλωσιες, αδεια μικρων εργασιων λεγεται

Καλησπέρα,

Προτείνω το εξής:
Να βρούμε μία φωτογραφία της Ελλάδος και πάνω σε αυτή να γράψουμε όλες τις αναφορές λήψης των ASTRA 28,2 ώστε να υπάρχει κάτι συγκεντρωμένο και συγκεκριμένο όπως στην φωτογραφία που επισυνάπτω για να μην χανόμαστε στα πολλά post.

Η φωτογραφία που θα ανεβαίνει κάθε φορά θα έχει ημερομηνία, την διάμετρο του πιάτου και σε ποιόν δορυφόρο αναφέρεται.

Αν σας αρέσει η ιδέα θα μπορούσα να βοηθήσω με τις πληροφορίες ή το γραφικό.

Attachments

• Astra.jpg
    Astra.jpg
    102.7 KB · Views: 146
Αντωνη κανε μια ρυθμιση του κατοπτρου απο την αρχη. Σημερα το μεσημερι ρυθμισα ενα triax tds 110 και κατεβηκαν ολα τα καναλια που μπορουν να κατεβουν στην Αθηνα. Δεν μετρησα συγκεκριμενες συχνοτητες αλλα απο οτι ειδα μετα παιζουν απο 5 εως 10.5 db ...

Αντώνη έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν ελπίζω πολλά στον 2F...

Σαν ιδεα ο χαρτης ειναι καλη ομως το προβλημα που υπαρχει σε κατι τετοιο ειναι οτι το τι εστι ληψη θεωρει ο καθενας διαφορετικα. Ας ξεκινησουμε με τη διαμετρο κεραιας που για καποιους μια 110x120cm ειναι 120cm, για αλλους και αυτο ειναι το σωστο 110cm. Αλλοι λαμβανουν μερικες συχνοτητες και οχι ολες οι οποιες μπορει να λοκαρουν καποιες ωρες και αλλες δεν και καταγραφουν επειτα πως εχουν ληψη. Αλλοι παλι δεν ξεχωριζουν αυστηρα ποιες συχνοτητες ανοικουν ακριβως σε ποιο δορυφορο και δεσμη. Μερικοι παλι δεν εχουν σωστα ρυθμισμενη τη κεραια τους η λαμβανουν παρακεντρα εχοντας το LNB στο περιπου να κοιταει 28.2Ε-28.5Ε κατι που σε μεγαλα μεγεθη παιζει τρομερο ρολο η ακριβεια. το ιδιο και η στροφη του LNB. Επισης η διαφορα σε κοντινες αποστασεις μπορει να ειναι μεγαλη. Οποτε ο πανω χαρτης δεν μου λεει και πολλα. Αυτο το θεμα μπορει να λυθει με markers οπως στα ακολουθα:

2E: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zqXpBug20cYo.kB-akQ1b9g48

2F: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zqXpBug20cYo.kgbyHkJq4aBc

Οσοι λοιπον θελετε να δωσετε τα στοιχεια ληψης σας προσεξτε τα προαναφερθεντα. Η λεπτομερια μετραει !!

Σαν ιδεα ο χαρτης ειναι καλη ομως το προβλημα που υπαρχει σε κατι τετοιο ειναι οτι το τι εστι ληψη θεωρει ο καθενας διαφορετικα. Ας ξεκινησουμε με τη διαμετρο κεραιας που για καποιους μια 110x120cm ειναι 120cm, για αλλους και αυτο ειναι το σωστο 110cm. Αλλοι λαμβανουν μερικες συχνοτητες και οχι ολες οι οποιες μπορει να λοκαρουν καποιες ωρες και αλλες δεν και καταγραφουν επειτα πως εχουν ληψη. Αλλοι παλι δεν ξεχωριζουν αυστηρα ποιες συχνοτητες ανοικουν ακριβως σε ποιο δορυφορο και δεσμη. Μερικοι παλι δεν εχουν σωστα ρυθμισμενη τη κεραια τους η λαμβανουν παρακεντρα εχοντας το LNB στο περιπου να κοιταει 28.2Ε-28.5Ε κατι που σε μεγαλα μεγεθη παιζει τρομερο ρολο η ακριβεια. το ιδιο και η στροφη του LNB. Επισης η διαφορα σε κοντινες αποστασεις μπορει να ειναι μεγαλη. Οποτε ο πανω χαρτης δεν μου λεει και πολλα. Αυτο το θεμα μπορει να λυθει με markers οπως στα ακολουθα:

2E: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zqXpBug20cYo.kB-akQ1b9g48

2F: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zqXpBug20cYo.kgbyHkJq4aBc

Οσοι λοιπον θελετε να δωσετε τα στοιχεια ληψης σας προσεξτε τα προαναφερθεντα. Η λεπτομερια μετραει !!

Ωραία τα link.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο;

Δεν εχω ασχοληθει ποτε με το σχεδιασμο τετοιων χαρτων οποτε λυπαμαι εδω δε μπορω να βοηθησω. Το θεμα ειναι επιθυμουμε ξεχωριστο χαρτη για την Ελλαδα η να βρουμε την πηγη αυτων των δυο ωστε ολοι να τα βλεπουνε μπας και ενθαρρυνουν και αλλους να συμμετασχουν δεινοντας τα δικα τους στοιχεια;