Τα πάντα για το SKY HD

μια μικρή παρεμβολή στο θέμα σήματος για να σας ενημερώσω για τις διαδικασίες συνδρομής στο πακέτο

σήμερα τηλεφώνησα για να τους δώσω ειδοποιήση να κοπεί το πακετο movies σε 30 ημέρες

μου είπαν ότι αυτό δε γίνεται! διότι: (άκουσον άκουσον) έδωσα εντολή να κοπεί το πακέτο HD στα movies και αν δεν επεξεργαστεί αυτό το αίτημα (παίρνει 30 μέρες) δεν είναι δυνατόν να καταχωρηθεί νέο αίτημα αλλαγής.

συνεπώς έδωσα αίτημα για το HD pack πρέπει να περάσουν 30 μέρες, θα ικανοποιηθεί αυτό, αμέσως μετά πρέπει να δώσω εντολή να κοπούν τα Movies και μετά από 60 συνολικά μέρες θα σταματήσω να πληρώνω για όλα αυτα!

Εγω Βαιε τους πηρα τηλεφωνο χτες και εκοψα το skysports package,
Εχει ισχυ απο 8 Μαιου και ηδη μειωθηκες ο λογαριασμος κατα 3 λιρες. Απο τον επομενο λογαριασμο κατεβαινω στις 50 λιρες και 70 λεπτα. Θα τους ξαναπαρω αρχες Ιουλιου οταν ληγει η περισινη προσφορα (10% off σε ολο το πακετο) και θα τους ξαναζητησω μια απο τα ιδια. Ο υπαλληλος ηταν πολυ εξυπηρετικος μεχρι αηδιας!

Καλησπέρα,
Τον Μάιο – Ιούνιο θα αρχίσει να εκπέμπει ο 2G από τις 28 μοίρες και στο footprint της ευρωπαϊκής δέσμης η δυτική Ελλάδα είναι μέσα.
Αν δεν τίθεται θέμα κόστους ίσως να περιμένατε λίγο πριν διακόψετε τις συνδρομές σας.

Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

Αν έκανες προσθήκη καναλιών το οποίο θα σήμαινε αύξηση στην τιμή, να δεις πως θα το έκαναν αμέσως!

Στον ΟΤΕ αυτό που λες, η απόκρυψη ανά κλήση, είναι: * 31 * αριθμός κλήσης.
Θέλει όμως μα έχεις ενεργοποιήσει την ψηφιακή αυτή υπηρεσία πρώτα, με κλήση στο 11888.

Καλησπέρα,
Τον Μάιο – Ιούνιο θα αρχίσει να εκπέμπει ο 2G από τις 28 μοίρες και στο footprint της ευρωπαϊκής δέσμης η δυτική Ελλάδα είναι μέσα.
Αν δεν τίθεται θέμα κόστους ίσως να περιμένατε λίγο πριν διακόψετε τις συνδρομές σας.

Καλησπερα και Χρονια Πολλα,
Εγω εκοψα τα sports γιατι δεν εβλεπα καθολου. Ειναι μια σχετικη οικονομια.
Ο 2G δεν νομιζω να αντικαταστησει δυσκολες συχνοτητες για μας. Μαλλον συμπληρωματικα θα εκπεμπει με τους 2Ε και 2F. Κοντος ψαλμος αλληλουια!

Αυριο μαλλον θα ειναι εδω το Giberdini feedhorn και το twin LNB invacom φλατζας. Αντε να δουμε τι θα κανει και τουτο. Παντως επειδη ειχα χρονο αυτες τις ημερες και επαιζα με την εγκατασταση εφτιαξα ενα κολαρο απο πλαστικο και αλουμινοχαρτο δικην feedhorn και το κοτσαρισα μπροστα απο το current LNB. Δεν θα το πιστεψετε παρολο που ηταν κατι πολυ προχειρο σε ορισμενα καναλια τιναξε την ποιοτητα σηματος και 30% ενω σε καποια αλλα ομως εκοψε γιατι μην ξεχναμε οτι το αλουμινοχαρτο χρησιμοποιειται και σαν φραχτης. Και παντα με το ιδιο πιατο. Απο τα μεχρι στιγμης δηλαδη δεδομενα εχουν δικιο βουνο οσοι λενε οτι πιατα σχετικα μεγαλα πρεπει να ανηκουν στην κατηγοιρια παραβολικα και οχι offset. Σ αυτο το συμπερασμα καταληγω τουλαχιστο εγω με τις λιγες τεχνικες γνωσεις που εχω αποκτησει με τα χρονια.

Χρόνια πολλά σε όλους - Χριστός Ανεστη!
Νίκο εγώ με το feedhorn έχω περίπου +1 με 1.5 db σε σχέση με το mti. Ούτε αυτό είναι αρκετό για τον 2f. Βέβαια είμαι ακόμα σχετικά εκτός θέσης στη ρύθμιση του πιάτου αλλά και πάλι δεν πιστεύω να δω θαύματα.

Δώσε μου σε παρακαλώ τι db βγάζεις στην 12090V. Αν δεν έχεις μετρητή μπορείς να στείλεις μια φωτό απο το skybox

Last edited:
Πολυ ευχαριστως, Δεν εχω μετρητη αλλα θα ανεβασω φωτο απο το skybox μολις βαλω τα καλουδια που ερχονται απο Αγγλια (εφαγα ολα τα καταστηματα στην Ελλαδα δικτυακα και αλλα κανεις δεν ειχε giberdino feedhorn) και μικρομετρικα επανασυντονισω το πιατο.
Χρονια Πολλα και παλι!

Σεραφειμ ευχαριστώ .αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το πασχα το εποιανα κανονικα..

Υπαρχουν αρκετες αυξομειωσεις στιν ποιοτητα του σηματος. Σε μένα τα SD καναλια της 12110 επαιζαν απο 5.5 dB (oοριακή λήψη) μέχρι περίπου 9.7 dB ... ακόμα και με καλό καιρό. Κάποιες ώρες πέφτει το σήμα και μετά σταθεροποιείται ...