Τα πάντα για το SKY HD

Άστο εκεί που είναι. Δεν κατεβάζει άλλα.

Λες ε;
Έλεγα να παίξω λίγο το ΣΚ.

Νίκο πόσα κανάλια κατεβάζεις εσύ στο σύνολο χωρίς τα ραδιόφωνα;
Θα βάλω συχνότητες που κατεβάζω Αθήνα, βάλε και εσύ από Θεσσαλονίκη για να δούμε διαφορές στα footprint.
Αν βρούμε 5-6 άτομα ακόμα με OP150S στην Ελλάδα θα βγάλουμε πολλά συμπεράσματα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οχι καλα εισαι μην το κουνας απο κει,
Αυτο που δοκιμασα με απογοητευσε, τι εννοεις δεν ειναι ολα ιδια; Εξαρταται απο το κομματι η εννοεις αλλο twin αλλο quad αλλο single οποτε ετσι το καταλαβαινω

Υπάρχουν πολλοί τύποι.
Βγάλε φωτογραφία την ετικέτα του LNB που έχεις στην ντουλάπα.
Δες και εδώ.

Δυστυχώς υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανά την Ελλάδα και δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα παρά μόνο για την περιοχή σου.

Η Αθήνα επηρεάστηκε μεν αλλά μόνο όσοι είχαν 1μ πιάτο που έχασαν τις μισές συχνότητες. Βέβαια συνδρομή sky και 1μ πιάτο δεν πρέπει να είχαν πολλοί.

Από τις συχνότητες που έγραψες ξέχασες τις 11914 και12207

Ρε παιδια σταματησε εντελως ξαφνικα το wrt router να συνδεεται,
Τι επανεκκινησεις το εχω κανει , τι ξαναφλασαρα το firmware τιποτα αυτο Μουλαρωσε
Σαν να εχει σταματησει το traffic. Ενα περιεργο πραγμα.
Μηπως ετυχε σε καποιον κατι αναλογο? Και μιλαμε για δευτερο router που εχω κατσει επανω του το firmware για vpn

Ειναι tp-link router, Ο ISP μου εχει της intracom router modem και παρολο που το εχω σκισει δουλευει αψογα. To εν λογω προβληματικο παιρνει internet απο τον ISP και μεσω server κανει masking την IP

Καλησπερα,
Δεν σκαναρω γιατι εχω το ιδιοκτησιακο κουτι που τα κανει ολα μονο του.
Περιμενω τον 2G μηπως και μεταφερθουν καποιες συχνοτητες απο 2Ε οπως ακουγεται αλλα κραταω μικρο καλαθι.
Με ενα αυτοσχεδιο feedhorn ανεβασα την ποιοτητα σηματος περιπου 10%

Λογικά σε ένα με δύο μήνες θα αρχίσει να εκπέμπει ο 2G
Ανέβασες το σήμα 10% κατέβασες καμία συχνότητα που δεν έπιανες;

Καλό μήνα σε όλους,τι έγινε ρε παιδιά με αυτόν τον astra,μαύρο χάλι.... την 11836 την κατεβαζα μια χαρά όταν είχε fec 2/3 (gibertini op120 με vbox-περιοχη νικαια λάρισας) όταν πήγε 5/6 για κάνα δυο μέρες την κατέβαζα τώρα ούτε το βραδυ...εσεις την κατεβάζετε????

Λογικά σε ένα με δύο μήνες θα αρχίσει να εκπέμπει ο 2G
Ανέβασες το σήμα 10% κατέβασες καμία συχνότητα που δεν έπιανες;

Οχι δυστυχως. Πολυ καλος γνωστης μου ειπε οτι ουτε με 2.40 θα κατεβαιναν αυτες που χαθηκαν σε μας μετα τις αλλαγες. Μη σου πω οτι αν ο ψευτης που απευθυνθηκα να μου πει αν κατεβαζει συγκεκριμενες συχνοτητες με το 1.85 μου ειχε πει την αληθεια δεν θα εμπαινα καν σε ολη συτη την ψυχοφθορα διαδικασια

Καλό μήνα σε όλους,τι έγινε ρε παιδιά με αυτόν τον astra,μαύρο χάλι.... την 11836 την κατεβαζα μια χαρά όταν είχε fec 2/3 (gibertini op120 με vbox-περιοχη νικαια λάρισας) όταν πήγε 5/6 για κάνα δυο μέρες την κατέβαζα τώρα ούτε το βραδυ...εσεις την κατεβάζετε????

Καλημέρα,
Η 11836Η στην Αθήνα κατεβαίνει μια χαρά.

Όσο και να κοιτάζουμε τα footprints του 2Ε άκρη δεν βγαίνει, αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι ότι από την κεντρική Ελλάδα και πάνω δεν υπάρχει λήψη σε πολλές συχνότητες.

Το μυαλό μου πάει σε κρυφό spot το οποίο δεν το έχουν ανακοινώσει ή υπάρχει παραλοβός τον οποίο δεν μπορούν να μαζέψουν από Λαμία και κάτω, Αττική, Κυκλάδες μέχρι δυτικά της Κρήτης Χανιά, το Ηράκλειο Κρήτης λαμβάνει δυσκολότερα.

Μόνο από συγκεκριμένες αναφορές φίλων ανά την Ελλάδα μπορούμε να καταλάβουμε στο περίπου τα ίχνη του σήματος στις 28 μοίρες.

11836ΓŽβ€”.jpg

Οχι δυστυχως. Πολυ καλος γνωστης μου ειπε οτι ουτε με 2.40 θα κατεβαιναν αυτες που χαθηκαν σε μας μετα τις αλλαγες. Μη σου πω οτι αν ο ψευτης που απευθυνθηκα να μου πει αν κατεβαζει συγκεκριμενες συχνοτητες με το 1.85 μου ειχε πει την αληθεια δεν θα εμπαινα καν σε ολη συτη την ψυχοφθορα διαδικασια

Το είπαμε ξανά πολλές φορές, το πιάτο που έχεις είναι επένδυση και θα το έχεις για πάντα, συνεπώς μην το μετανιώνεις.
Όλοι περιμένουμε τον 2G τι θα φέρει και θα φέρει πολύ υλικό από 3D μέχρι 4Κ γιατί είναι ο πιο σύγχρονος δορυφόρος αυτή τη στιγμή και έτοιμος για πολλές υπηρεσίες και κανάλια.
Εκτιμώ ότι οι κόποι σου και οι επενδύσεις σου θα πιάσουν τόπο και σε λίγο καιρό θα ψάχνεις για 55άρα 4K TV

Μπορει να εχεις δικιο δε λεω, αλλα οπως σου ειπα κραταω μικρο καλαθι οσον αφορα τον 2G. Μακαρι να εχεις δικιο και οι φοβοι μου να αποδειχτουν φρουδοι.
Εγω ειμαι ταινοβιος μεχρις αηδιας. Με εκνευριζουν αφανταστα οι μπαρες σε ταινιες 21:9 η 2,35:1 οταν προβαλονται σε οθονες 16:9.
Μεχρι στιγμης οτι βγαινει σε νεα τηλεοραση ειναι 16:9. Το 21:9 δεν περπατησε οπως θα ηθελε η philips και σταματησε. Αν δεν βγει τηλεοραση 21:9 δεν υπαρχει περιπτωση εγω να κανω επενδυση. Οσον αφορα αυτο καθαυτο το 4Κ δεν εμεινα ικανοποιημενος σε τηλεορασεις που ειδα στην Αγγλια διπλα διπλα (samsung), kai οι δυο επαιζαν το ιδιο Blu-Ray. Στην τηλεοραση 4Κ ηταν πιο εμφανης ο κοκκος στην ταινια χαρακτηριστικο του upscale.
Οσο για το δορυφορο 2G αμφιβαλλω αν διαθετει εκπομπες σε 4Κ τουλαχιστο στην αρχη. Ο sky εχει προαναγγειλει εκπομπες 4Κ αλλα σε ιδιοκτησιακα κουτια iptv. Ουτε κιχ για δορυφορικη εκπομπη!
Ας περιμενουμε να δουμε.
Και μια παρατηρηση εντελως πληροφοριακη. Πως επενδυεις σε μια τεχνολογια (4Κ) οταν οι Ιαπωνες την εχουν φαει στην στροφη και δοκιμαζουν εδω και καιρο 8Κ?

Και μια παρατηρηση εντελως πληροφοριακη. Πως επενδυεις σε μια τεχνολογια (4Κ) οταν οι Ιαπωνες την εχουν φαει στην στροφη και δοκιμαζουν εδω και καιρο 8Κ?

Οι γνώσεις μου από το εμπόριο μου λένε ότι δεν στέλνεις στο διάστημα εκατοντάδες εκατομμύρια χωρίς να έχεις πλάνο για νέες και πιο σύγχρονες υπηρεσίες οι οποίες θα σου αποσβέσουν το αρχικό κόστος και θα σου αποφέρουν κέρδος με βάση το business plan που έχεις κάνει σε βάθος 5ετίας.

47814d212c8ea976b0f9488d3147d6d7.jpg

OP150 Βόλο.

καλησπέρα,έχω στην αποθήκη GIBERTINI OP150,το θέμα την 11836 θα την κατεβάσω η τσάμπα κόπος..μου έκανε εντύπωση που την κατέβάζεις στο βόλο ένω στη νίκαια τίποτα....