Τα πάντα για το SKY HD

Ποιον δέκτη έχεις?
Γιατί έχει μεγάλη διαφορά από δέκτη σε δέκτη.


Οι σκηνές αυτές ναι είναι αρκετά δύσκολες.
Εγώ έχω βαρεθεί να αλλάζω τις ρυθμίσεις στην samsung για τέτοιες σκηνές και το έχω παρατήσει.


To bitrate του Sky Altantic HD πάνω από 10 mbps είναι πάντως, που είναι αρκετό.

Στα 11 θα είναι αν μοιράζουν ισόποσα στα 4 κανάλια τα 44 mbps της συχνότητας.

Κάπου εκεί είναι όλα τα HD του Sky πέρα από τα sports και ειδικά το Sky Sports 1 HD που ανεβαίνει αρκετά παραπάνω.
 
Last edited:
Επί της ευκαιρίας, αυτές τις μέρες έπεσε στα χέρια μου ένα SKY+ BOX 500GB DRX890W-C και όταν πήγα να τον συνδέσω με ένα κοινό hdmi καλώδιο, μου έβγαλε ένα μήνυμα περί "hdcp protection not supported". Με scart συνδέεται κανονικά. Φταίει το καλώδιο ή είναι κάπου αλλού το πρόβλημα ???
 
Είτε το HDMI είτε η τηλεόραση.

Χωρίς ενεργή κάρτα, ψιλοάχρηστος είναι ο δέκτης πάντως.
 
Πλέον μπορείς να αφαιρέσεις και τα sky sports στο sky.com

Αν πας να το κάνεις, σου κάνουν προσφορά Sky Sports + Sky Movies για 25 λίρες/μήνα για 12 μήνες, δηλαδή σχεδόν 10 λίρες φθηνότερα από το κανονικό.

Το κέρδος είναι 115 λίρες τον χρόνο.
Αν βγάλεις τα Sky Sports για 3 μήνες γλιτώνεις 17,5 επί 3, περίπου 50 λίρες(μετράω και την παύση της έκπτωση στα Movies αν βγάλεις τα Sports).
Οπότε συμφέρει η προσφορά αυτή και την πήρα.


Thanks for keeping Sky Sports as part of your package. We hope you continue to enjoy it

This confirms your request to keep Sky Sports and Sky Movies with our 12 months at £9.50 off offer

Καλό μήνα! Το έκανες μέσω chat μαζί τους ή τους έστειλες email..? Απο την support page πάντως εμένα, δεν μου βγάζει την επιλογή αλλαγής του πακέτου παρά μόνο με live chat-email-τηλέφωνο..
Πάντως το full pack που έχω, με τις τελευταίες αλλαγές που έχουν γίνει και στο κατοστάρικο πλέον που βγαίνει, σκέφτομαι - με βαριά καρδιά αλήθεια είναι - να το κόψω..
 
Πας στο my Sky, my package και πας κάτω αριστερά εκεί που λέει remove sky sports.
Θα το συνεχίσεις μέχρι να σου βγάλει την προσφορά να κρατήσεις sports και movies για 1 χρόνο με 25 λίρες τον μήνα.
 
Ελπίζω να τα κατάφερες :)

Ναι τελικά την πήρα την προσφορά και περιμένω 2-3 μέρες να δω την μείωση στον λογαριασμό. Προς το παρόν, η επόμενη πληρωμή είναι σε λίγες μέρες 76,25 λίρες.
Με δελεάζει ο ΟΤΕ TV όσον αφορά τα αθλητικά γεγονότα, αλλά κι απ´την άλλη φοβάμαι πως θα το μετανιώσω αν κάνω το switch..:shot:
 
Ναι θέλει 2-3 μέρες για να αλλάξει.

Πρακτικά αποφύγαμε την αύξηση τιμής που έγινε + 6 λίρες έκπτωση για 12 μήνες έτσι.

Εγώ έχω βάλει και OTE TV. 5 ευρώ παραπάνω από την έκπτωση που πήραμε μου βγήκε με την προσφορά. Και έβγαλα και τα BT Sports.

Το ΟΤΕ ΤV έχει μεγαλύτερη ποικιλία στα αθλητικά όντως. Και πήρε και CH.L,E.L που θα τα έχει το BT από του χρόνου.

Ωστόσο, η κάλυψη του Sky στην Premier League και δευτερευόντως στην La Liga είναι πάρα πολύ καλύτερη.
Έχει και το League Cup που δεν το έχει ο ΟΤΕ.
Για ταινίες,σειρές,ντοκιμαντέρ προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση. Ούτε για τις δυνατότητες που προσφέρονται.

Οπότε αν σου βγαίνει οικονομικά, νομίζω ότι συμπληρώνονται αρκετά καλά σαν πακέτα.
 
Οικονομικά είναι δύσκολα - για μένα τουλάχιστον - η συντήρηση του πακέτου.
Δηλαδή, 90+ ευρώ το full pack του SKY με την προσφορά, 4 ευρώ τον μήνα το VPN για το On Demand πλέον και το χάσιμο των καναλιών απο την δέσμη..
 
Το ποσό είναι σίγουρα μεγάλο.
Και όσο πέφτει το ευρώ σε σχέση με την λίρα γίνεται μεγαλύτερο.

Προσωπικά, μου είναι απαραίτητο πάντως, ειδικά τα Sky Sports επειδή βρίσκεις πληροφορίες ειδικά για την Premier League που δεν τις βρίσκεις αλλού(στοιχηματικά έχουν μεγάλη αξία).

Χάσιμο καναλιών ποια εννοείς?
 
90+ ευρώ το μήνα προσωπικά, ακόμη και να είχα την οικονομική δυνατότητα, δε θα τα έδινα. Πολλά χρήματα, ρε παιδιά...
 
Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

90+ ευρώ το μήνα προσωπικά, ακόμη και να είχα την οικονομική δυνατότητα, δε θα τα έδινα. Πολλά χρήματα, ρε παιδιά...

Αρκετά δώσαμε στον Άγγλο...δεν λέω, έχω να δω Ελληνική TV χρόνια τώρα - μόνο ειδήσεις ίσως - και δεν το μετανιώνω.
Απλά, το πράγμα δεν πάει άλλο με τις αυξήσεις του SKY αλλά και με την γενικότερη κατάσταση που ζούμε στην χώρα μας.
Οπότε ο OTE TV με 30 ευρώ το μήνα και με τα full αθλητικά του, φαντάζει υπέρ-αρκετός.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ποσό είναι σίγουρα μεγάλο.
Και όσο πέφτει το ευρώ σε σχέση με την λίρα γίνεται μεγαλύτερο.

Προσωπικά, μου είναι απαραίτητο πάντως, ειδικά τα Sky Sports επειδή βρίσκεις πληροφορίες ειδικά για την Premier League που δεν τις βρίσκεις αλλού(στοιχηματικά έχουν μεγάλη αξία).

Χάσιμο καναλιών ποια εννοείς?

Με τις αλλαγές της δέσμης, έχω χάσει το ITV2, 4, Good food, 2-3 κανάλια απο τα Movies το action και κάποια ακόμη που δεν θυμάμαι τώρα κλπ
 
Και τα 2 ελληνικά συνδρομητικά να παρει καποιος μαζι δεν βγαινουν 90.. Πολυτελεια, που δεν εκπιπτει και απο την εφορια :)
 
Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

Δε λες ρε Δημητρη ποπυ εχουμε και το ondemand και βλεπουμε κατι απο αυτα που χασαμε.
Παντως παρεπιπττοντως και με τον 2G οταν ερθει και κατσει εκει που πρεπει δεν νομιζω για εμας εδω Βορεια να μας δωσει κατι σε σχεση με αυτα που χασαμε. Εχω νευριασει πολυ μ αυτη τν ιστορια!
 
Προσωπικά τα sports (με πολύ βαριά καρδιά) και τα movies (αδιάφορα έγιναν από τη μέρα που έβαλα nas) τα έκλεισα πριν ένα εξάμηνο. Κράτησα το απλό πακέτο με τα hd και μου βγαίνει κάπου στις 32 λίρες και οι λόγοι είναι καθαρά για να κρατήσουμε επαφή με Αγγλία και κυρίως για να έχει συνεχή επαφή με τη γλώσσα η μικρή με τα παιδικά.

Δυστυχώς ισοτιμία+αυξήσεις+χαμένα κανάλια έκαναν το πακέτο λιγότερο ελκιστικό. Σεπτέμβρη θα βάλω ΟΤΕ για να έχω το cl και την premierleague και νομίζω θα είμαι στα ίδια χρήματα που ξόδευα και πέρυσι με full sky (ίσως και κάτι λιγότερο).
 
Νίκο, όπως τα λες είναι..κι εγώ έχω νευριάσει μετά απο τόσα χρόνια sky να μας κάνουν τέτοια αλλαγή.
Δεν περίμενα να κόψουν δέσμη μιας και εισπράτουν αδρά κι απο την υπόλοιπη ,φαντάζομαι, Ευρώπη.

Kover, δεν θέλω να αποχωριστώ τα sports, είναι η μεγάλη αδυναμία! Τα movies είναι αδιάφορα κι απο σειρές το Netflix με καλύπτει με το Apple TV.
 
Εντάξει δεν χάσαμε και premium κανάλια, για να είμαστε ειλικρινείς.
Τουλάχιστον στην Αθήνα.
Μόνο κάτι Watch κτλ που πήγαν σε αγγλική δέσμη.
Και με το on demand τα έχουμε.

Εγώ και τα movies χρησιμοποιώ πάρα πολύ.
Ότι δεν βλέπω στον κινηματογράφο(που πάω maximum 10 φορές τον χρόνο) τα βλέπω στο Sky.
Και σειρές το ίδιο. Χρησιμοποιώ και λίγο το netflix για σειρές αλλά δεν έχει premium επιλογές.

Το περιεχόμενο του Sky σε ταινίες-σειρές είναι πολλαπλάσιο του αθροίσματος των αντίστοιχων των 2 ελληνικών.


Τα Sky Sports δεν τα αλλάζω με τίποτα.

Γενικά είναι θέμα επιλογής και οικονομικής δυνατότητας.

Όσο υπάρχει η δυνατότητα, εγώ θα το κρατάω. Μου είναι εξάλλου χρήσιμο οικονομικά έμμεσα, προσωπικά πάντα.

Σίγουρα πάντως είναι πολλά τα χρήματα σε σχέση με τον ελληνικό μέσο μισθό.