Τα πάντα για το SKY HD

Καλημερα παιδες. Για οδους εχουν συνδρομη στον sky και δεν περιμεναν capital controls που σημαινει οτι δεν προπληρωσαν μεσω πιστωτικης τι γινεται τωρα.? Η πειραιως μου τα μασαει δεν ξερουν τι γινεται με παγιες εντολες εξωτερικου σε ελληνικες πιστωτικες. Τι κανουμε παιδες; Ας υποθεσουμεψτο χειροτερο και η ελληνικη καρτα δεν δινει χρηματα; Τι κανουμε;

Last edited by a moderator:
Δύσκολα τα πράγματα Νίκο. Πότε είναι η επόμενή σου πληρωμή?

Εγώ ευτυχώς πληρώνω με κάρτα skrill, που δεν είναι ελληνική, αλλά αγγλική.

Νομίζω το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να κάνεις μία πληρωμή(για όσους μήνες εσύ θεωρείς σωστό) με την επιλογή make a payment, με την κάρτα σου.

Έτσι ώστε να είσαι καλυμμένος για κάποια διάστημα.

Υποτίθεται αυτό είναι για όσους πληρώνουν μήνα-μήνα αλλά αν πληρώσεις παραπάνω, αφαιρείται από τους επόμενους λογαριασμούς μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλο το ποσό.

13 του μηνα jim,
Δεν νομιζω να γινει ουτε ετσι η πληρωμη αλλα θα το προσπαθησω
εχω παγια εντολη αλλα δεν νομιζω να ανταποκριθει η καρτα. Δεν νομιζω να γινεται και ετσι που λες. γιατι η ιδια καρτα κανει την πληρωμη εστω με διαφορετικο τροπο., Το θεμα ειναι οτι δεν αφηνουν να βγει χρημα απο ελληνικες πιστωτικες για υπηρεσιες εξωτερικου,
Ας ελπισουμε οτι θα γινει κστι μεχρι τοτε αλλιως βλεπω προβλημα

μόνο αν βρεις κάποιο φίλο σου στο εξωτερικό να στη πληρώσει διαφορετικά κάνε διακοπή στο τέλος του μήνα και άσε τον δέκτη κλειστό και άνοιγέ τον μόνο όταν θες να δεις κάτι και έτσι θα κερδίσεις άλλον έναν μήνα περίπου...

και προπαντός μη στεναχωριέσαι, η συνδρομή δεν αξίζει πλέον τα λεφτά της και κράτα τα μετρητά σου για φαγητό!

για εκτόνωση υπάρχει και το
Code:
www.filmon.com
καθώς και το popcorntime

Δε μου παει να κοψω τη συνδρομη ειμαι με το sky απο τοτε που ειχε 8 καναλια HD πανω απο 9 χρονια. Ναι εκνευριζομαι με τις αλλαγες των transponer που κλανουν τη Θεσσαλονικη αλλα ευτυχως μπορουμε να κατεβαζουμε στο catch up. Δεν ειναι το ιδιο αλλα τουλαχιστον ειναι μια λυση.
Ελπιζω να εχει βρεθει λυση μεχρι τη μεση του μηνα.

Τα offtopic μηνύματα σβήστηκαν, να συνεχίσουμε με ότι αφορά το Sky παρακαλώ.

Δεν το είδα Κώστα μάλλον γράφαμε μαζί. Το μήνυμα σου "κακός" φεύγει, είναι απολύτως σωστό, είναι όμως "ξεκρέμαστο".

Last edited:
Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

καλησπερα σας.
μπορει να με διαφωτισει καποιος ,γιατι εδω και αρκετο καιρι εχουν χαθει καnαλια οπωσ : history,wild planet,discovery,national geographic,arts1-2.
οπως και αρκετα αλλα.εχω το πακετο Variety with Movies.Αφηστε που η πληρωμη μου ειναι ληξηπροθεσμη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ξεχασα να πω οτι μενω θεσσαλονικη.

καλησπερα σας.
μπορει να με διαφωτισει καποιος ,γιατι εδω και αρκετο καιρι εχουν χαθει καnαλια οπωσ : history,wild planet,discovery,national geographic,arts1-2.
οπως και αρκετα αλλα.εχω το πακετο Variety with Movies.Αφηστε που η πληρωμη μου ειναι ληξηπροθεσμη.

ξεχασα να πω οτι μενω θεσσαλονικη.

Αγαπητε φιλε εχουν χαθει κι αλλα απλα δεν τα εχεις ζητησει ακομα να δεις οτι εχουν σκοταδι κι αυτα. Λιγους μηνες πριν οταν αλλαξαν transponders καποιες συχνοτητες εδω Θεσσαλονικη μας αλλαξαν κοινως τα φωτα επι το επιεικοτερον. Δυτυχως προβλεπω να χανουμε κι αλλα καναλια. Η Αθηνα αντιστοιχα πρεπει να βρισκεται μεσα σε καποιο θυλακα και ετσι ολα αυτα που χανουμε εδω εκεινοι τα πιανουν κανονικα με μικρη ισχυ βεβαια αλλα ωστοσο ανοιγουν κανονικα οταν εδω δεν εχουμε αντιστοιχα ουτε ισχυ ουτε ποιοτητα αλλα μαυρη μαυριλα.

σε ευχαριστω.
Αλλα τι γινεται με τισ διακοπεσ πληρωμων ;

σε ευχαριστω.
Αλλα τι γινεται με τισ διακοπεσ πληρωμων ;

Εδω ειναι ενα προβλημα. Η επομενη μου πληρωμη ειναι στις 13 του μηνα. Απο την τραπεζα με διαβεβαιωσαν οτι δεν θα πληρωσει η καρτα οπως αλλωστε σχεδον το ξεραμε. Ξεθαψα και ενεγοποιησα παλια αγγλικη καρτα και θα κανω την πληρωμη μ αυτη. Δεν το προσπαθησα ακομη. Θα προσπαθησω ενα 24ωρο πριν γινει η αυτοματη πληρωμη. Η τραπεζα λεει οτι πιθανα και να πληρωσουν καποιες αλλα δεν ειναι σιγουρη ποιες καρτες. Αυτο δεν μας ησυχαζει βεβαια. Γενια μεχρι να ομαλοποιηθει η κατασταση προβλεπω γενικο προβλημα.

εγω επρεπε να ειχα πληρωσει από τις 02-07-2015 οποτε είναι και ληξηπροθεσμος ο λογαρισμος

βλεπω να μου κανουν διακοπη από μονοι τους

Δεν θα σου κανουν αν δεν περασει ο μηνας. Γραψε τους η μπες online και πες τους οτι για καποιο λογο σου εφαγε το μηχανημα την καρτα και περιμενεις επανεκδοση. Stall them!

Yπήρχε ένα προσωρινό πρόβλημα στο on demand πριν και δεν μπορούσα να κατεβάσω αυτά που ήθελα και με έζωσαν τα φίδια όταν το χάσαμε το on demand οι εκτός Βρετανίας συνδρομητές.

Τελικά δοκίμασα και το sky go και είδα και εκεί προβλήματα όταν έβαζα κάτι να παίξει(ενώ έμπαινα κανονικά που σημαίνει ότι δεν ήταν θέμα σύνδεσης)

Μετά από 10 λεπτά διορθώθηκε και όλα ΟΚ.

Σύμφωνα με τις νέες αλλαγές στις τράπεζες, επιτρέπεται η χρήση χρεωστικών(όχι πιστωτικών/προπληρωμένων) για πληρωμές προς εξωτερικό.
Μέχρι 60 ευρώ βέβαια.

Συνεπώς, όσοι έχουν μηνιαίο λογαριασμό πάνω από αυτό το ποσό, απλά πρέπει να πληρώσουν 60 ευρώ(το αντίστοιχο σε λίρες) μία μέρα και το υπόλοιπο ποσό μία άλλη μέρα.

Σύμφωνα με τις νέες αλλαγές στις τράπεζες, επιτρέπεται η χρήση χρεωστικών(όχι πιστωτικών/προπληρωμένων) για πληρωμές προς εξωτερικό.
Μέχρι 60 ευρώ βέβαια.
Μόνο αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό.

Επιβεβαίωση και απο μένα...Συναλλαγές στο εξωτερικό γιόκ!
Χθες συγκεκριμένα "εχασα" το HBO και έρχεται σε λίγες μέρες και η διακοπή στο NETFLIX. Το paypal εξακολουθεί να μην μας αφήνει να κάνουμε συναλλαγές. Ας ελπίσουμε το χειμώνα να άρουν τις απαγορεύσεις...