Τα πιο όμορφα hi-end προϊόντα

Μανωλακ όντως η πιο αέρινη, διάφανη και διακριτική εμφάνιση προϊόντος. Σαν να μην υπάρχει!! Πρέπει να έχει και πολύ ξεκούραστο ήχο.. Σου υπόσχομαι να στο κάνω δώρο στη γιορτή σου!

Μια παράμετρος που αναδεικνύει τις ονειρικές κατασκευές είναι η μικρολεπτομέρεια των υλικών και της συναρμογής τους. Όταν συνδυάζεται με χειροποίητη μηχανική τελειότητα τότε μπορεί να δημιουργήσει εθισμό και να καταλήξουμε να ανεβοκατεβάζουμε ένα διακόπτη μόνο και μόνο για την αίσθηση που δίνει!!

Last edited:
Είναι σε τάξη χ.
Καλά έχω λυγίσει από τα γέλια με τον Ντοκ.
Στέργιε , είπα να συμβάλω αλλά κάτι γίνεται . Με σαμποτάρει το pc μου.
Μάρια , μόνο η πρόθεση σου για δώρο είναι συγκινητική.
Και η περιγραφή συγκλονιστική.
Τα θέλω μονομπλοκ.
Φιλιά.

Μα μετά τον Στέργιο υπήρχε καπάκι η έξοχη περιγραφή της Μαρίας , η οποία κρινόμενη εκ του αποτελέσματος . επέδειξε υψηλότατο δείκτη βρεταννικού χιούμορ , αντίστοιχο των Μόντυ Πάϊθονς και ανέδειξε έτσι την περιγραφή της του μη ορατού μηχανήματος στην μεστότερη και καλύτερη κριτική σε χάι εντ συσκευή που έχει γίνει ποτέ. Οπότε τσίμπησα κι εγώ και ακόμη γελάω . Μπράβο Στέργιο , μπράβο Μαρία .

Τζίμη...

...κάνε τη φωτό επισυναπτόμενο αρχείο (δες "Διαχείριση Επισυναπτόμενων Αρχείων" στο κάτω μέρος του παράθυρου "Reply to Thread"). Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να την "κατεβάσεις" στο δικό σου PC, να τη "σώσεις" (σε μορφή .jpg -όχι μεγαλύτερου από 800Χ480 pixels) και μετά να την "ανεβάσεις" στο AVClub σαν attached file.

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Το μόνο μειονέκτημα ότι έχεις μέχρι 3Mb περιθώριο συνολικά (γύρω στις 100 φωτο). Μετά, θα πρέπει να "καθαρίσεις" τον φάκελό σου, πράγμα που σημαίνει ότι όσες φωτο διαγράψεις από τη λίστα επισυναπτόμενων αρχείων σου δεν θα φαίνονται στα αντίστοιχα thread...//;-)

Απάντηση: Τζίμη...

Σπύρος Κωστόπουλος said:
Το μόνο μειονέκτημα ότι έχεις μέχρι 3Mb περιθώριο συνολικά (γύρω στις 100 φωτο). Μετά, θα πρέπει να "καθαρίσεις" τον φάκελό σου, πράγμα που σημαίνει ότι όσες φωτο διαγράψεις από τη λίστα επισυναπτόμενων αρχείων σου δεν θα φαίνονται στα αντίστοιχα thread...//;-)

Σπυρο το οριο ανεβηκε στα 6mb. Οποιος εχει προβλημα χωρου θα μου στειλει πμ να το κοιταξω και δεν θα αρχισει να σβηνει γιατι ετσι θα χαθουν φωτος απο τα ποστ.

Μετά τα πλατό σειρά έχουν τα ψηφιακά.Όπως το εξαιρετικό transport της 47 Labs το pitracer.

Attachments

• 47 labs pitracer.jpg
    47 labs pitracer.jpg
    29.3 KB · Views: 110
  • 47 labs pitracer.1jpg.jpg
    47 labs pitracer.1jpg.jpg
    17.4 KB · Views: 103
Απάντηση: Re: Τα πιο όμορφα hi-end προϊόντα

Φίλιππος Αδαμίδης said:
14 σελίδες thread και ούτε ένα marantz...!

Με πικράνατε :(

Σωστός... ;) ... Leopard... τι να λέμε τώρα!!! :grinning-smiley-043

Attachments

• VP12S4_front.jpg
    VP12S4_front.jpg
    17.6 KB · Views: 76
Marantz tuner 2130

f_2130b.jpg

Attachments

• f_2130b.jpg
    f_2130b.jpg
    28.9 KB · Views: 110
Δαμιανός Δημητριάδης said:
Μια που μιλάμε για Kenwood - ή Trio στην Αγγλία για να μην μπερδεύεται με τα μίξερ! - να και ένα βαρβάτο πλατώ:
triol07dtt.gif

Το L-07D μοντέλο '80 με εξωτερικό τροφοδοτικό, άμεσης οδήγησης.

Δείτε ένα site που έχουν φτιάξει οι "τρελλαμένοι" με αυτό το καταπληκτικό πλατώ:

http://www.l-07d.com/

Κατά την γνώμη μου το καλύτερο πλατώ που φτιάχτηκε ποτέ...
Δεν τα φτιάχνουν σήμερα αυτά τα πράγματα... :nounder:

Μαρία χαίρομαι που σου άρεσε και με εκπλήσεις ευχάριστα γιατί δεν το ξέρει πολύς κόσμος το συγκεκριμένο transport (άσε που είναι και πανάκριβο),να δούμε συνέχεια στα ψηφιακά όπως η εξαιρετική σειρά Reference του Mark Levinson με το 31.5 transport με κενό αέρος και το 30.6 dac.

Attachments

• 31_5PR_lo.jpg
    31_5PR_lo.jpg
    77.6 KB · Views: 103
  • 30_6PR_lo.jpg
    30_6PR_lo.jpg
    53.5 KB · Views: 82