Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας. Αν κάτι ακούγεται πρέπει να ακούγεται σε όλες τις καλές ηχογραφήσεις...
Την Παρασκευή π.χ. άκουσα Marianne Faithfull και Roger Waters...
Κατά τα άλλα υποστηρικτής τους δεν είμαι, δεν κερδίζω κάτι, αλλά δεν χάνω και τίποτα αν εκφέρω τη γνώμη μου... -bye-

Συμφωνώ, αλλά πες συγκεκριμένα ποιους δίσκους...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Σιγα μη φαμε ξυλο αμα γραφουμε τη γνωμη μας. Ελεος ! :grinning-smiley-043

Μην το λες... 2-3 σελίδες παρακάτω όλο και κάποιος θα βγει να με βγάλει τρελό, κουφό, έμπορο ή ότι άλλο τους κατέβει... :flipout:

Αυτο το ''νομιζω'' στη φραση με το placebo, τι το ηθελες? Με μπερδεψες -bye-

Το placebo είναι πολύ τση μοδός... Και σαν παραφερνάλιο και σαν έκφραση...

Δε μου λες, με τη θεση τους ως προς την τοποθετηση επαιξες καθολου ?

Δεν είχαμε τόσο χρόνο στη διάθεσή μας. Οπότε η τοποθέτηση έγινε από άτομα που υποθέτω έχουν ψάξει τις θέσεις. Από ότι παρατήρησα πάντως τοποθετούσαν τα purifiers πάνω από τους μετασχηματιστές, τα φίλτρα ρεύματος, στα interconnect και πάνω από το transport του CD.

Το πως δουλεύουν και το γιατί δεν το γνωρίζω.
Πάντως η τοποθέτηση ενός κινητού πάνω τους δεν επηρεάζει το σήμα, αντιθέτως με τα ERS στα οποία αν βάλεις το κινητό σου πάνω τους βλέπεις το σήμα να εξασθενεί.
Από την άλλη βέβαια στα ERS δεν έχω ακούσει καμία διαφορά στον ήχο.

Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αναλυτικοτατος κι εσυ :flipout::flipout:

Ρε με το τσιγκελι? Πειτε καμμια κουβεντα !:grinning-smiley-043

μανα μου δεν τα άκουσα εγώ !

( δεν πηρε κανα τηλ το κάθαρμα :flipout: )

απλά προτείνω την μέθοδο blind test 10 αλλαγές στο πρώτο σφάλμα ΕΞΩ !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Μην το λες... 2-3 σελίδες παρακάτω όλο και κάποιος θα βγει να με βγάλει τρελό, κουφό, έμπορο ή ότι άλλο τους κατέβει... :flipout:

Καλα, και μετα θα κληθουμε εμεις να επιλεξουμε ποια αποψη να κρατησουμε,dont worry -bye-

Το placebo είναι πολύ τση μοδός... Και σαν παραφερνάλιο και σαν έκφραση...

Mου φτανει αυτο.

Δεν είχαμε τόσο χρόνο στη διάθεσή μας. Οπότε η τοποθέτηση έγινε από άτομα που υποθέτω έχουν ψάξει τις θέσεις. Από ότι παρατήρησα πάντως τοποθετούσαν τα purifiers πάνω από τους μετασχηματιστές, τα φίλτρα ρεύματος, στα interconnect και πάνω από το transport του CD.

Το πως δουλεύουν και το γιατί δεν το γνωρίζω.
Πάντως η τοποθέτηση ενός κινητού πάνω τους δεν επηρεάζει το σήμα, αντιθέτως με τα ERS στα οποία αν βάλεις το κινητό σου πάνω τους βλέπεις το σήμα να εξασθενεί.
Από την άλλη βέβαια στα ERS δεν έχω ακούσει καμία διαφορά στον ήχο.

Μαλιστα . Απ'οτι καταλαβαινω χρησιμοποιησατε ενα καρο απο αυτα.

Δε με λες τωρα, σε οποιο μηχανημα-εξαρτημα και να τοποθετουσατε ενα απο αυτα ακουγατε διαφορες, η επρεπε να τοποθετηθουν παντου για να ειναι ακουστες οι διαφορες ?

Συμφωνώ, αλλά πες συγκεκριμένα ποιους δίσκους...

Από τους δίσκους που γνωρίζω ακούσαμε το Amused to death του Roger Waters (αυτό με τα σκυλιά ντε!) και το Live From The Henry Fonda Theatre, Hollywood της Marianne Faithfull και συγκεκριμένα το "Working Class Hero".

Καλές ηχογραφήσεις και οι δύο αλλά όχι ντε και καλά highendάδικες...
Για τις άλλες δεν γνωρίζω γιατί δεν είναι στο στυλ μουσικής που ακούω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

μανα μου δεν τα άκουσα εγώ !

( δεν πηρε κανα τηλ το κάθαρμα :flipout: )

απλά προτείνω την μέθοδο blind test 10 αλλαγές στο πρώτο σφάλμα ΕΞΩ !!

Α, ειπα κι εγω.

Καλα, κατσε να δουμε αν αξιζει τον κοπο η ''κοντρα'' και μετα τη στηνεις :flipout:

επισης ακουστικε το temtation της dianna krall και ενα ακομα με ενα αραβα που φωναζε στον αλλαχ:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Mου φτανει αυτο.

Τα magician τα έχεις δει; Έχω ένα να σου δώσω, και αν ακούσεις διαφορές στο χαρίζω. Χαλάλι σου βρε... Ούτε για σουβέρ δεν κάνει! :flipout:

Μαλιστα . Απ'οτι καταλαβαινω χρησιμοποιησατε ενα καρο απο αυτα.

Δε με λες τωρα, σε οποιο μηχανημα-εξαρτημα και να τοποθετουσατε ενα απο αυτα ακουγατε διαφορες, η επρεπε να τοποθετηθουν παντου για να ειναι ακουστες οι διαφορες ?

Όρεξη είχαμε αλλά όχι χρόνο...
Υποθέτω ότι το σετ ήταν της τάξης τιμής των 1000 ευρώ...
Έμπαιναν όλα μαζί και έβγαιναν όλα μαζί οπότε δεν μπορώ να πω αν υπάρχει ακουστή διαφορά από το ένα.
Αν ένα από αυτά, που έχουν κόστος περίπου 100 ευρώ μας έδινε τέτοια διαφορά στον ήχο να είσαι σίγουρος ότι θα είχα ήδη στο σπίτι μου ένα κομμάτι. Αλλά νομίζω ότι η διαφορά είναι προσθετική και για αυτό έμπαιναν και έβγαιναν όλα μαζί.
Αν θυμάμαι σωστά έμπαιναν 1 στον πίνακα, 1 πάνω από το CD, 1 πάνω από τον ενισχυτή, 1 στα interconnect και 1 πάνω από το φίλτρο...
Οπότε υπολόγισε έναν μέσο όρο 200 για το κάθε κομμάτι...

Αν ξεχνάω κάποιο σχωρνάτε με, το altzheimer χτυπάει και μικρές ηλικίες... :p

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

επισης ακουστικε το temtation της dianna krall και ενα ακομα με ενα αραβα που φωναζε στον αλλαχ:flipout::flipout:

Α μπράβο! Αυτόν που φώναζε και ο Αλλάχ τον χτυπούσε στο κεφάλι και έκανε "μπόϊνγκ"!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού.

Τα magician τα έχεις δει; Έχω ένα να σου δώσω, και αν ακούσεις διαφορές στο χαρίζω. Χαλάλι σου βρε... Ούτε για σουβέρ δεν κάνει! :flipout:

Όρεξη είχαμε αλλά όχι χρόνο...
Υποθέτω ότι το σετ ήταν της τάξης τιμής των 1000 ευρώ...
Έμπαιναν όλα μαζί και έβγαιναν όλα μαζί οπότε δεν μπορώ να πω αν υπάρχει ακουστή διαφορά από το ένα.
Αν ένα από αυτά, που έχουν κόστος περίπου 100 ευρώ μας έδινε τέτοια διαφορά στον ήχο να είσαι σίγουρος ότι θα είχα ήδη στο σπίτι μου ένα κομμάτι. Αλλά νομίζω ότι η διαφορά είναι προσθετική και για αυτό έμπαιναν και έβγαιναν όλα μαζί.
Αν θυμάμαι σωστά έμπαιναν 1 στον πίνακα, 1 πάνω από το CD, 1 πάνω από τον ενισχυτή, 1 στα interconnect και 1 πάνω από το φίλτρο...
Οπότε υπολόγισε έναν μέσο όρο 200 για το κάθε κομμάτι...

Αν ξεχνάω κάποιο σχωρνάτε με, το altzheimer χτυπάει και μικρές ηλικίες... :p

Θενκς.

Τελευταια ερωτηση......:flipout:

Στο ιδιο συμπερασμα καταληξατε ολοι που ησασταν παροντες?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρι

Θενκς.

Τελευταια ερωτηση......:flipout:

Στο ιδιο συμπερασμα καταληξατε ολοι που ησασταν παροντες?

Τουλάχιστον ο Ιωάννης και ο Superfly που καθήσαμε σε θέσεις ακρόασης ναι...
Ο Τάσος δεν έδωσε τόσο σημασία στο να ακούσει όσο στο να μιλάει με τον κ. Μενδρινό... Οπότε δεν είπε τίποτα. :)

Κάποιοι άλλοι που τα είχαν ακούσει πιο παλιά συμφώνησαν με αυτές τις αλλαγές στον ήχο.

Προσωπικά πήγα εκεί με μεγάλη δόση αμφισβήτησης αλλά τελικά αποδείχθηκε πολύ ενδιαφέρον το πείραμα και σίγουρα θα το επαναλάβω... Ίσως μάλιστα με κάποιο blind test. :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αυτό μας έλειπε να αρχίσουμε να ζητάμε συγνώμη επειδή ακούμε διαφορές στο σύστημα μας. Μπράβο Tzimmisce για την τοποθέτηση σου και σε όποιον αρέσει. Οι υπόλοιποι ας μην τα πάρουνε ποτέ. Για το κόστος βέβαια πρέπει να μάθουμε την ακριβή σύσταση των υλικών και το πόσο κοστίζουν για να σχηματίσουμε άποψη.
Και προσωπικά θα ήθελα να διαβάσω περισσότερες τοποθετήσεις από ανθρώπους που τα έχουν ακούσει και όχι από περαστικούς που απλά θέλουν να χλευάσουν, έτσι για εντυπωσιασμό.

Στο παραπανω φιλε Αυγερινε διαφωνω. Να σου θυμησω τι ηταν και ειναι για πολλους το "bluesky" σαν cd player ?

(YΓ, sorry που εγραψα κακια λεξη σε αυτη την κατηγορια :flipout:)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρι

Τουλάχιστον ο Ιωάννης και ο Superfly που καθήσαμε σε θέσεις ακρόασης ναι...
Ο Τάσος δεν έδωσε τόσο σημασία στο να ακούσει όσο στο να μιλάει με τον κ. Μενδρινό... Οπότε δεν είπε τίποτα. :)

ποιός είναι ο Τάσος και ποιός ο Ιωάννης ?

Στο παραπανω φιλε Αυγερινε διαφωνω. Να σου θυμησω τι ηταν και ειναι για πολλους το "bluesky" σαν cd player ?

Έλα τώρα! Μη μου το χαλάς! Το blue sky παίζει χάλια...

μπροστά στο digital! :flipout:

Tzimiscάκο μπορείς να μας πείς τα μηχανήματα που αποτελούσαν το σύστημα?
Αν θυμάσαι βέβαια!:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Και προσωπικά θα ήθελα να διαβάσω περισσότερες τοποθετήσεις από ανθρώπους που τα έχουν ακούσει και όχι από περαστικούς που απλά θέλουν να χλευάσουν, έτσι για εντυπωσιασμό.

δεν νομίζω ότι οι περαστικοί θέλησαν να χλευάσουν ή να εντυπωσιάσουν.
Περισσότερο θα έλεγα είχαν ενστάσεις
α. στο γεγονός ότι δεν τεκμηριώθηκαν κατασκευαστικά τα nmsp
β. στο γεγονός της επίμονης προώθησής τους σε ελληνικά και διεθνή sites
γ. από ένα σημείο και μετά οι ενστάσεις δέχθηκαν αυξημένη ανάδραση από σχόλια που γράφτηκαν αλλού και αναπαράχθηκαν εδώ.

Status
Not open for further replies.