Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλησπέρα σε όλους
Θέλω να κάνω μια παραγγελία από Κίνα, 3 ζευγάρια ακουστικά (iem) από τον ίδιο προμηθευτη το συνολικό κόστος με μεταφορικά θα είναι γύρω στα 110 ξέρω πως σίγουρα θα πληρώσω ΦΠΑ 24% στα 110 x 24%= 26,40 ευρώ αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα πληρώσω επιπλέον 15 ευρώ τέλη εκτελωνισμου η θα πληρώσω 3x15 =45 ευρώ επειδή είναι 3 τα αντικείμενα που θα αγορασω, ( 3 κουτάκια σε 1 παραγγελία).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μα δεν είναι οι δασμοί το θέμα. Τα κερατιάτικα των χρεώσεων από τις κούριερ είναι.
Αν ο πωλητής τα στείλει σε τρία πακέτα χωριστά!Απο που κι ως που μπορει να χρεωσουν 3 φορες τελη εκτελωνισμου οταν προκειται για ενα πακετο/μια παραγγελια?!
Σημερινά νέα για τις εισαγωγές από ΗΒ
https://www.taxheaven.gr/news/52593/xwris-dasmoys-mono-me-fpa-ta-emporeymata-katagwghs-hn-basileioy
Που σημαίνει ότι για τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν κυρίως ηλεκτρονικά ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ!
Και τι ηλεκτρονικό είναι MADE IN UK με προστιθέμενη αξία τουλάχιστον 40% για να μην πληρώνει δασμούς; Τα ATC; Τα Rega;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.