Καλησπέρα σε όλους
Θέλω να κάνω μια παραγγελία από Κίνα, 3 ζευγάρια ακουστικά (iem) από τον ίδιο προμηθευτη το συνολικό κόστος με μεταφορικά θα είναι γύρω στα 110 ξέρω πως σίγουρα θα πληρώσω ΦΠΑ 24% στα 110 x 24%= 26,40 ευρώ αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα πληρώσω επιπλέον 15 ευρώ τέλη εκτελωνισμου η θα πληρώσω 3x15 =45 ευρώ επειδή είναι 3 τα αντικείμενα που θα αγορασω, ( 3 κουτάκια σε 1 παραγγελία).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μα δεν είναι οι δασμοί το θέμα. Τα κερατιάτικα των χρεώσεων από τις κούριερ είναι.
Αν ο πωλητής τα στείλει σε τρία πακέτα χωριστά!Απο που κι ως που μπορει να χρεωσουν 3 φορες τελη εκτελωνισμου οταν προκειται για ενα πακετο/μια παραγγελια?!
Σημερινά νέα για τις εισαγωγές από ΗΒ
https://www.taxheaven.gr/news/52593/xwris-dasmoys-mono-me-fpa-ta-emporeymata-katagwghs-hn-basileioy
Που σημαίνει ότι για τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν κυρίως ηλεκτρονικά ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ!
Και τι ηλεκτρονικό είναι MADE IN UK με προστιθέμενη αξία τουλάχιστον 40% για να μην πληρώνει δασμούς; Τα ATC; Τα Rega;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.