ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Χαίρω πολύ. Άντε πες στον πωλητή στο Amazon ή στο ίδιο το Amazon να το δηλώσει μέχρι 22. ..... ούτε με σφαίρες. Αυτά μόνο με ιδιώτες στο eBay και πάλι δεν το δέχονται όλοι. Γαμώ τους αγγλους μπλέξαμε. Εγινε Αμερική.
Btw, ολα αυτα τα λεμε εμεις και παραπονιομαστε. Αλλα φανταστειτε και τους Εγγλεζους, για τους οποιους ξαφνικα ΟΛΑ τα εισαγωμενα θα εχουν πλεον δασμους κ.τ.λ. Εμεις μια χωρα (εστω και κομβο ηλεκτρονικου εμποριου) χασαμε. Αυτοι ολες.
Ας πρόσεχαν, ας πήγαιναν να ψηφίσουν όλοι στο δημοψήφισμα. Δυστυχώς δεν χάσαμε μια οποιαδήποτε χώρα. Χάσαμε το 40%. Το άλλο 40% είναι η Αμερική και η Γερμανία 20% . . Μετά από δύο δεκαετίες αγορών για μένα αυτή είναι η κατάταξη:
Αμερική -> Αγγλία -> Γερμανία Ακόμα και μέσα στο ίδιο το amazon, καμία σχέση το αγγλικό Amazon με το γερμανικό.
Οπότενες που λένε και στο χωριό μου..
Σε αυτό https://woodworkersworkshop.co.uk/collections/mitre-gauges/products/incra-miter-gauge-v27
Πληρώνω το προϊόν
Τα μεταφορικά
Και το ΦΠΑ!!
Σωστά??
Οπότενες που λένε και στο χωριό μου..
Σε αυτό https://woodworkersworkshop.co.uk/collections/mitre-gauges/products/incra-miter-gauge-v27
Πληρώνω το προϊόν
Τα μεταφορικά
Και το ΦΠΑ!!
Σωστά??
Οι εκτελωνιστες, κλέφτες θα γίνουν; ή θα το εκτελωνισεις μονος σου;
Οι εκτελωνιστες, κλέφτες θα γίνουν; ή θα το εκτελωνισεις μονος σου;
εκει στο thomann ειναι θεωρητικα επαγγελματιες?
εκανα εχθες μια παραγγελια για βασεις μονιτορ,βιδωτες ετσι ωστε να πιανουν στο γραφειο.
δυστηχως δεν ειδα οτι ειναι τεμαχιο και οχι ζευγαρι.
καπακι τους στελνω απανωτα μηνυματα και τους λεω ακυρωση και επιστροφη χρηματων γιατι εγινε λαθος.
αντ`αυτου μου προτειναν επιστροφη στον λογαριασμο μου στο καταστημα τους.
οκ τους λεω κανενα θεμα.
μου εστειλαν πριν λιγο email και μου πιστωνουν 21 ευρω αντι για 41 ευρω.
δηλαδη μου κρατανε και τα μεταφορικα τα οποια προφανως και δεν χρεωθηκαν ποτε.
τους τα εχωσα και περιμενω απαντηση,αλλα δεν ξερω πως μπορω να τους κυνηγησω νομιμα.
τι λετε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.