Ναι λάθος μου, αλλα αμα θυμάμαι καλα συμφωνα με την νεα εγκύκλιο ουτε καν αυτο έπρεπε να πληρώσωΜα δεν σου έβαλαν δασμούς. Πέρασε δωρεάν επειδή ακριβώς είχες πληρώσει.
Τα 10 ευρώ είναι η νέα μόδα η αμοιβή των ΕΛΤΑ όταν έρχονται από τρίτες χώρες. Κι εγώ πλήρωσα 2.5 ευρώ σε ένα δέμα από Κίνα προχθές.
Από το Νοέμβριο ισχύει αυτό. Μαζεύονται τα δεματακια στην Ουγγαρία, μπαίνουν σε ένα φάκελλο και παίρνουν νέο tracking number. Consolidated shipping.Δεν ξέρω αν το έχουμε αναφέρει ξανά, αλλά διαπιστώνω νέα μόδα από το aliexpress
Έφερε σήμερα ο ταχυδρόμος 2 δέματα από Βουδαπέστη, που μέσα στους είχαν από 2 μικρότερα δέματα από Κίνα!
(αυτά τα μικρά σε κλεισμένα φακελάκια, με ταχυδρομικές ετικέτες κανονικά που λογικά θα έπρεπε να έρθουν μόνα τους)
Εγώ είχα παραγγείλει εν γνώσει μου από Κίνα, καθώς ήταν μικρής αξίας και με πληρωμένο το ΦΠΑ.
Όμως μάλλον στο aliexpress την έχουν ψυλλιαστεί τη δουλειά και τα στέλνουν επανασυσκευασμένα μέσω Ουγγαρίας, οπότε ούτε τελωνειακό έλεγχοι, ούτε τίποτα.
Καλή φάση![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.