Νικολας Πλουμάκης
Established Member
- 14 July 2006
- 259
Το ίδιο και στο Χαλάνδρι. Εχει καταντήσει ανέκδοτο με δαυτους. Πλέον δεν περιμένω να με κοροιδεψουν στα μούτρα μου, με το που βλέπω οτι έφτασε σε αυτούς, πηγαίνω κατευθείαν και το παραλαμβάνω απο εκεί. Προχθές που πήγα με ρώτησαν πολλές ερωτήσεις για το πως πιστεύω οτι μοιάζει το κουτι για να το βρουν. Με μια κλεφτή ματια που έριξα στον χώρο αποθήκευσης, επικρατούσε το χάος.....Δεν ειναι μονο απαραδεκτο επαγγελματικά αλλα και απιστευτα εκνευριστικο να σου λενε αναληθως τα ΕΛΤΑ courier στο tracking οτι ηρθανε και δεν σε βρηκανε... Ενω δεν ηρθαν ποτε!!
Επισης ειναι τραγελαφικο να αναφερουν στο tracking οτι το ταδε προιον θα παραληφθει στις 4 Δεκεμβριου οταν αυτο εχει ΗΔΗ παραληφθει!!!
Θα ηταν πιο τιμιο να σε παρουν τηλεφωνο, οπως το κανουν καμμια φορα, και να σε ενημερωσουν οτι μπορεις να πας να παρεις το δεμα σου απο τα γραφεια τους αλλιως θα καθυστερησει λιγο η παραλαβη.
Εχω λοιπον δυο παραλαβες οι οποιες δηθεν ηρθαν και δεν με βρηκαν, μια παραλαβη που θα ερθει 4 Δεκεμβριου αλλα την εχω στα χερια μου και δυο παραλαβες που θα ερθουν εως τις 4 Δεκεμβριου.
Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι οταν ερθει η 4η Δεκεμβριου, θα λαβω μηνυμα οτι οι δυο αυτες παραγγελιες ΔΕΝ θα μπορεσουν να παραδοθουν γιατι δεν θα με βρουν...
Και θα αναγκαστω να παω να παραλαβω εγω απο το τοπικο καταστημα, ως συνηθως. Το εργο το εχουμε ξαναδει και το σεναριο το εχουμε μαθει πια απ'εξω.
Αυτη η αθλια κατασταση διαιωνιζεται ολο το 2024 και αν κατι δεν αλλαξει, θα συνεχισει να ταλαιπωρει χιλιαδες πελατες των ΕΛΤΑ. Η αγανακτηση και οι συζητησεις των παθοντων στις ουρες των γραφειων τους περιμενοντας να παραλαβουν τα δεματα τους ειναι γλαφυρες και περιγραφικοτατες!! Εγω παντως αυτη τη φορα εκανα το χρεος μου και ενημερωσα γραπτως και απολυτως τεκμηριωμενα το Αmazon.de.
Πλέον ρωτάω τα καταστήματα με ποια εταιρεία μεταφορών στέλνουν, και αν είνα με ΕΛΤΑ κουριερ, απλά δεν παραγγέλνω.
Ενα αλλο αξιοπερίεργο που είδα την τελευταία φορά που πήγα είναι οτι απεξω απο το πρακτορείο τους (στην οδό αναπαύσεως στα Βριλήσσια), ήταν ενα ιδιωτικό αυτοκίνητο με Ρομά που φόρτωσε αποστολές μέχρι τα μπούνια για να πάνε τα διανείμουν.....Μάλλον έχουν συνάψει σύμβαση υπεργολαβίας... Τραγελαφικά πράγματα δλδ.....