Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
χαχα ναι μαλλον..... εγω παντως δεν εχω δοκιμασει ......και ουτε προκειταιΕν τω μεταξύ κανείς από τους κατόχους δεν έχει δοκιμάσει αν η τηλεόραση "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS ή exFAT;
Να αισθανθώ δεινόσαυρος που με νοιάζει αν θα παίζουν αρχεία MKV μεγαλύτερα των 4GB (και δεν δουλεύω 100% streaming);
δυο ατομα ειμασταν για την 75αραΕκανα μια παραγγελια την 65C7K κι αναμενω .Μεχρι να ερθει μπορω να βρω διαθεσημες τις ρυθμησεις που βελτιωνουν την εικονα .
Αποσταση θεασης 2,7 μτρα αλλα μπορω να την τοποθετησω κι στα 2 μετρα
Το δωματιο ειναι σχετικα μικρο 3,4*3,4 κι νομιζω οτι θα ειναι οκ.
Α) Θα πρεπει να κανω unboxing με βιντεο για να μην εχουμε καμια αναποδια αν κατση κατι ?
Β) Η συναρμολογηση ειναι ευκολη υποθεση ?
Γ) Δυο ατομα ειναι αρκετα για την συναρμολογηση /τοποθετηση ?
Δ) Απετει πολυ ωρα το σεταρισμα της ?
Απο που η αγορα ?δυο ατομα ειμασταν για την 75αρα
ναι ευκολη η συναρμολογηση 2 λεπτα υποθεση η βαση να την βαλεις
εμενα μου την φερανε και μου ειπαν επιτοπου να την ανοιξω μπροστα τους να δουμε οτι δεν εχει κανα σπασμενο πανελ
παο τοπικο καταστημαΑπο που η αγορα ?
Εγω απο Γερμανο ξερομε την πολιτικη του γερμανου στις μεγαλες τβ ?
οχι...ειναι καποιου ειδους beta?Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει χειροκίνητα το 590 upgrade που φέρνει Android 14;
όχι είναι ΟΤΑ απλώς δε το στέλνουν ακόμα παντούοχι...ειναι καποιου ειδους beta?
Μια χαρά "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS.Εν τω μεταξύ κανείς από τους κατόχους δεν έχει δοκιμάσει αν η τηλεόραση "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS ή exFAT;
εγω,,,αλλα δεν θυμαμαι....αρα μαλλον υπαρχει στο google storeΕχει καταφερει κανεις να εγκαταστηση το stremio στην c7k ?
Aν ναι μπορει να μας πει τα βηματα κι ποιο αρχειο κατεβασε ?
Έχεις δοκιμάσει αν η εφαρμογή Kodi βλέπει το στικάκι;Μια χαρά "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS.
Ναι τα βλεπει μια χαρα. Το δοκιμασα σε firmware v590.Έχεις δοκιμάσει αν η εφαρμογή Kodi βλέπει το στικάκι;
Το cec σε συνδεση ugoos tv box με καλωδιο 1.4 αλλαζει μονοτην αναλυση καθε 1-2 λεπτα.
Αν παρω 2,1 hdmi θα ληθει το προβλημα?
Εχω v537 firmware το 2027 θα παρουμε το ν590 ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.