TCL C7K : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εν τω μεταξύ κανείς από τους κατόχους δεν έχει δοκιμάσει αν η τηλεόραση "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS ή exFAT;

Να αισθανθώ δεινόσαυρος που με νοιάζει αν θα παίζουν αρχεία MKV μεγαλύτερα των 4GB (και δεν δουλεύω 100% streaming);

Εν τω μεταξύ κανείς από τους κατόχους δεν έχει δοκιμάσει αν η τηλεόραση "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS ή exFAT;

Να αισθανθώ δεινόσαυρος που με νοιάζει αν θα παίζουν αρχεία MKV μεγαλύτερα των 4GB (και δεν δουλεύω 100% streaming);
χαχα ναι μαλλον..... εγω παντως δεν εχω δοκιμασει ......και ουτε προκειται:ROFLMAO:

Εκανα μια παραγγελια την 65C7K κι αναμενω .Μεχρι να ερθει μπορω να βρω διαθεσημες τις ρυθμησεις που βελτιωνουν την εικονα .
Αποσταση θεασης 2,7 μτρα αλλα μπορω να την τοποθετησω κι στα 2 μετρα
Το δωματιο ειναι σχετικα μικρο 3,4*3,4 κι νομιζω οτι θα ειναι οκ.
Α) Θα πρεπει να κανω unboxing με βιντεο για να μην εχουμε καμια αναποδια αν κατση κατι ?
Β) Η συναρμολογηση ειναι ευκολη υποθεση ?
Γ) Δυο ατομα ειναι αρκετα για την συναρμολογηση /τοποθετηση ?
Δ) Απετει πολυ ωρα το σεταρισμα της ?

Εκανα μια παραγγελια την 65C7K κι αναμενω .Μεχρι να ερθει μπορω να βρω διαθεσημες τις ρυθμησεις που βελτιωνουν την εικονα .
Αποσταση θεασης 2,7 μτρα αλλα μπορω να την τοποθετησω κι στα 2 μετρα
Το δωματιο ειναι σχετικα μικρο 3,4*3,4 κι νομιζω οτι θα ειναι οκ.
Α) Θα πρεπει να κανω unboxing με βιντεο για να μην εχουμε καμια αναποδια αν κατση κατι ?
Β) Η συναρμολογηση ειναι ευκολη υποθεση ?
Γ) Δυο ατομα ειναι αρκετα για την συναρμολογηση /τοποθετηση ?
Δ) Απετει πολυ ωρα το σεταρισμα της ?
δυο ατομα ειμασταν για την 75αρα
ναι ευκολη η συναρμολογηση 2 λεπτα υποθεση η βαση να την βαλεις
εμενα μου την φερανε και μου ειπαν επιτοπου να την ανοιξω μπροστα τους να δουμε οτι δεν εχει κανα σπασμενο πανελ

• Like
Reactions: powerup
δυο ατομα ειμασταν για την 75αρα
ναι ευκολη η συναρμολογηση 2 λεπτα υποθεση η βαση να την βαλεις
εμενα μου την φερανε και μου ειπαν επιτοπου να την ανοιξω μπροστα τους να δουμε οτι δεν εχει κανα σπασμενο πανελ
Απο που η αγορα ?
Εγω απο Γερμανο ξερομε την πολιτικη του γερμανου στις μεγαλες τβ ?

Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει χειροκίνητα το 590 upgrade που φέρνει Android 14;

οχι...ειναι καποιου ειδους beta?
όχι είναι ΟΤΑ απλώς δε το στέλνουν ακόμα παντού

Συγκεκριμένα είναι από Asia-Pacific region και το ανέβασαν στο xda. Το ίδιο είχαν κάνει και τον Οκτώβριο με την έκδοση 560 που είναι Android 12 όπως αυτή που έχουμε τώρα.
Λογικά σε μερικές βδομάδες θα εμφανιστεί η 590 και σε μας στο αυτόματο. Έλεγα αν ήταν κάποιος από εδώ θαρραλέος για να το κάνει μόνος του.

Και το changelog

Update 590 is here for TCL platform T653T01, bringing us Android 14.

What's new in firmware 590:
  • Android 14 OS: Latest system version for future-proofing and security.
  • Super Resolution: An upscaling feature under Picture -> Clarity that significantly improves low-res (720p/1080p) content.
  • Automatic HDR Conversion: Better handling of SDR content to make it appear more vibrant.
  • 4K UI Assets: System menus and icons now render in full 4K.
  • Fixed Black Bars: For some models, the issue of "grey" bars in Dolby Vision content was fixed to be "pitch black".
Differences for users:
  • UI Fluidity: Users report that menu navigation is noticeably smoother and more responsive.
  • Image Sharpness: The addition of Super Resolution and "Automatic HDR Conversion" is a highlight for many, making lower-quality content look much crisper.
  • HDMI CEC Frustration: A major portion of the chat involves users struggling with soundbars and connected devices not turning off when the TV enters standby.
  • The "Shutdown" Button: Android 14 changed the long-press power button to "Restart" by default, confusing users who wanted to shut down their TV.

Καλη χρονια σε ολους με υγεια ευχομαι.

Εγω παρελαβα μεσα στη βδομαδα 65αρα TCL C7K και παρατηρησα το παρακατω μαυρο στιγμα στο κατω μερος της οθονης. Πως λετε να προχωρησω ?

-------

Συνέχεια στην κατηγορία Τηλεοράσεις > Service - Βλάβες - Επισκευές

με τίτλο νήματος
TCL 65C7K μαύρο στιγμα στο κάτω μέρος της οθόνης

Attachments

• 2026-01-04_115559.jpg
    2026-01-04_115559.jpg
    21.2 KB · Views: 27
Εχει καταφερει κανεις να εγκαταστηση το stremio στην c7k ?
Aν ναι μπορει να μας πει τα βηματα κι ποιο αρχειο κατεβασε ?

Εχει καταφερει κανεις να εγκαταστηση το stremio στην c7k ?
Aν ναι μπορει να μας πει τα βηματα κι ποιο αρχειο κατεβασε ?
εγω,,,αλλα δεν θυμαμαι....αρα μαλλον υπαρχει στο google store