χαχα ναι μαλλον..... εγω παντως δεν εχω δοκιμασει ......και ουτε προκειταιΕν τω μεταξύ κανείς από τους κατόχους δεν έχει δοκιμάσει αν η τηλεόραση "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS ή exFAT;
Να αισθανθώ δεινόσαυρος που με νοιάζει αν θα παίζουν αρχεία MKV μεγαλύτερα των 4GB (και δεν δουλεύω 100% streaming);
δυο ατομα ειμασταν για την 75αραΕκανα μια παραγγελια την 65C7K κι αναμενω .Μεχρι να ερθει μπορω να βρω διαθεσημες τις ρυθμησεις που βελτιωνουν την εικονα .
Αποσταση θεασης 2,7 μτρα αλλα μπορω να την τοποθετησω κι στα 2 μετρα
Το δωματιο ειναι σχετικα μικρο 3,4*3,4 κι νομιζω οτι θα ειναι οκ.
Α) Θα πρεπει να κανω unboxing με βιντεο για να μην εχουμε καμια αναποδια αν κατση κατι ?
Β) Η συναρμολογηση ειναι ευκολη υποθεση ?
Γ) Δυο ατομα ειναι αρκετα για την συναρμολογηση /τοποθετηση ?
Δ) Απετει πολυ ωρα το σεταρισμα της ?
Απο που η αγορα ?δυο ατομα ειμασταν για την 75αρα
ναι ευκολη η συναρμολογηση 2 λεπτα υποθεση η βαση να την βαλεις
εμενα μου την φερανε και μου ειπαν επιτοπου να την ανοιξω μπροστα τους να δουμε οτι δεν εχει κανα σπασμενο πανελ
παο τοπικο καταστημαΑπο που η αγορα ?
Εγω απο Γερμανο ξερομε την πολιτικη του γερμανου στις μεγαλες τβ ?
οχι...ειναι καποιου ειδους beta?Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει χειροκίνητα το 590 upgrade που φέρνει Android 14;
όχι είναι ΟΤΑ απλώς δε το στέλνουν ακόμα παντούοχι...ειναι καποιου ειδους beta?
Μια χαρά "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS.Εν τω μεταξύ κανείς από τους κατόχους δεν έχει δοκιμάσει αν η τηλεόραση "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS ή exFAT;
εγω,,,αλλα δεν θυμαμαι....αρα μαλλον υπαρχει στο google storeΕχει καταφερει κανεις να εγκαταστηση το stremio στην c7k ?
Aν ναι μπορει να μας πει τα βηματα κι ποιο αρχειο κατεβασε ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.