K kurkosdr Senior Member 14 December 2014 520 9 December 2025 #81 Εν τω μεταξύ κανείς από τους κατόχους δεν έχει δοκιμάσει αν η τηλεόραση "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS ή exFAT; Να αισθανθώ δεινόσαυρος που με νοιάζει αν θα παίζουν αρχεία MKV μεγαλύτερα των 4GB (και δεν δουλεύω 100% streaming);
Εν τω μεταξύ κανείς από τους κατόχους δεν έχει δοκιμάσει αν η τηλεόραση "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS ή exFAT; Να αισθανθώ δεινόσαυρος που με νοιάζει αν θα παίζουν αρχεία MKV μεγαλύτερα των 4GB (και δεν δουλεύω 100% streaming);
B bujinkan AVClub Addicted Member 24 March 2009 2,771 9 December 2025 #82 kurkosdr said: Εν τω μεταξύ κανείς από τους κατόχους δεν έχει δοκιμάσει αν η τηλεόραση "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS ή exFAT; Να αισθανθώ δεινόσαυρος που με νοιάζει αν θα παίζουν αρχεία MKV μεγαλύτερα των 4GB (και δεν δουλεύω 100% streaming); Click to expand... χαχα ναι μαλλον..... εγω παντως δεν εχω δοκιμασει ......και ουτε προκειται
kurkosdr said: Εν τω μεταξύ κανείς από τους κατόχους δεν έχει δοκιμάσει αν η τηλεόραση "βλέπει" στικάκια φορμαρισμένα σε NTFS ή exFAT; Να αισθανθώ δεινόσαυρος που με νοιάζει αν θα παίζουν αρχεία MKV μεγαλύτερα των 4GB (και δεν δουλεύω 100% streaming); Click to expand... χαχα ναι μαλλον..... εγω παντως δεν εχω δοκιμασει ......και ουτε προκειται