Μάλλον όχι, δεν έχει PiP (Picture in Picture)Υπάρχει τρόπος να δεις δύο κανάλια μαζί είτε από tv και pc ή νόβα και τιβι πχ?
Εγώ έχω ήδη εγκαταστημένο το "Downloader by AFTV...." Downloade by AFTV (το είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα). Επίσης μπορεί ίσως να βάλεις το Apkpure (τίγκα στις διαφημίσεις βέβαια)...υπάρχουν και άλλα που χρησιμοποίησα κατά καιρούς....πάντως υπάρχει περίπτωση κάποιο apk που θα εγκαταστήσεις έτσι να μην χειρίζεται πλήρως με το στοκ remote control και να θέλει π.χ. airmouse with dongle ή mini keyboard (τύπου i8 που έχω εγώ στην δική μου)Υπαρχει τροπος να βαλουμε καποιο apk που δεν μπαινει ουτε απο playstore ουτε απο usb ?
Αρχιζει εγκατασταση αλλα λεει ειτε οτι απετυχε ειτε δεν ειναι συμβατο
Αυτο βοηθαει μονο στο να το κατεβασεις ?Εγώ έχω ήδη εγκαταστημένο το "Downloader by AFTV...." Downloade by AFTV (το είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα). Επίσης μπορεί ίσως να βάλεις το Apkpure (τίγκα στις διαφημίσεις βέβαια)...υπάρχουν και άλλα που χρησιμοποίησα κατά καιρούς....πάντως υπάρχει περίπτωση κάποιο apk που θα εγκαταστήσεις έτσι να μην χειρίζεται πλήρως με το στοκ remote control και να θέλει π.χ. airmouse with dongle ή mini keyboard (τύπου i8 που έχω εγώ στην δική μου)
Το έκανε και σε κάποιο παλιότερο firmware και το κάνει και στο Star.οσοι εχετε την τελευταια εκδοση, εχετε θεμα με την υβριδικη στον ΑΝΤ1; σε μενα οποτε βαζει διαφημιση μετα δεν προχωραει , βγαινει απο την υβριδικη και παιζει το καναλι!!!
Όταν κλείνουμε την τηλεόραση με απλό πάτημα πρακτικά αυτή μπαίνει σε κάτι σαν sleep mode (ανάλογο με αυτό που έχουν τα Android TVbox). Κάποιες φορές λοιπόν μετά από αυτό με άνοιγμα βγάζει ¨χάθηκε το Ιντερνετ", το vpn (εάν βέβαια έχεις τέτοιο) κλπ Είναι πιθανόν λοιπόν να γίνεται το ίδιο με Netflix.Ένα "κουφό" πρόβλημα που έχω εγώ με τη 55C805, το οποίο παρουσιάστηκε μάλλον μετά από κάποια αναβάθμιση, είναι ότι πολύ συχνά το Netflix δεν ξεκινάει, βγάζοντας μήνυμα ότι δεν βλέπει δίκτυο. Έχω παρατηρήσει ότι συνήθως γίνεται είτε αν πάω να μπω αμέσως μετά από άνοιγμα του περιβάλλοντος Android, είτε αν πάω να μπω από συντόμευση (δηλαδή από το περιεχόμενό που έχω δει πρόσφατα). Έχω καθαρίσει cache, έχω απεγκαταστήσει και ξαναεγκαταστήσει την εφαρμογή του Netflix, έχω περάσει νεώτερο firmware στην τηλεόραση και τίποτα δεν γίνεται. Σημειωτέον ότι τον πρώτο καιρό δεν το έκανε αυτό, αλλά μάλλον προέκυψε μετά από κάποια αναβάθμιση (είτε του firmware είτε του Netflix, δεν θυμάμαι πλέον).
Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα έχει βρει λύση; Γιατί προς το παρόν η μόνη λύση, όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα, είναι να κάνω πλήρες power off, πατώντας παρατεταμένα το κουμπί του power και μετά να ξανανοίξω την τηλεόραση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.