dimitris2627
Established Member
- 27 August 2009
- 297
εκτος απο την χωρητικοτητα του δισκου θα εχει καποιο αλλο πλεονεκτημα η αντικατασταση απο την αναβαθμιση? 2) πρεπει αναγκαστικα να ειναι συνδεδεμενο με ethernet ασυρματα δεν υπαρχει καποιος τροπος? (καπου ειδα σε εναν φιλο σαν μπριζακια το ενα εμπαινε στο ρουτερ και το αλλο στον αποκοδηκωποιητη, γινετσαι με αυτον τον τροπο?)
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
εχει ξανσαειπωθει οτι στον pvr δεν ειναι σωστες η μετρησεις ισχυς και ποιοτητας εικονας αλλα λυστε μου αυτην την απορια που με ανησυχει εκει που ειναι τα otesport 1 2 3 στιν 11843 (που θα πανε σε αλλη συχνοτητα) εχω ισχυ 80 και ποιοτηρα 98 στις αλλες συχνοτητες εχω το καλυτερο ισχυ 70 ποιοτητα 46- 56 , ισχυει αυτη η διαφορα η ειναι ψευδη να καλεσω τεχνικο?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
εχει ξανσαειπωθει οτι στον pvr δεν ειναι σωστες η μετρησεις ισχυς και ποιοτητας εικονας αλλα λυστε μου αυτην την απορια που με ανησυχει εκει που ειναι τα otesport 1 2 3 στιν 11843 (που θα πανε σε αλλη συχνοτητα) εχω ισχυ 80 και ποιοτηρα 98 στις αλλες συχνοτητες εχω το καλυτερο ισχυ 70 ποιοτητα 46- 56 , ισχυει αυτη η διαφορα η ειναι ψευδη να καλεσω τεχνικο?