Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
εκτος απο την χωρητικοτητα του δισκου θα εχει καποιο αλλο πλεονεκτημα η αντικατασταση απο την αναβαθμιση? 2) πρεπει αναγκαστικα να ειναι συνδεδεμενο με ethernet ασυρματα δεν υπαρχει καποιος τροπος? (καπου ειδα σε εναν φιλο σαν μπριζακια το ενα εμπαινε στο ρουτερ και το αλλο στον αποκοδηκωποιητη, γινετσαι με αυτον τον τροπο?)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχει ξανσαειπωθει οτι στον pvr δεν ειναι σωστες η μετρησεις ισχυς και ποιοτητας εικονας αλλα λυστε μου αυτην την απορια που με ανησυχει εκει που ειναι τα otesport 1 2 3 στιν 11843 (που θα πανε σε αλλη συχνοτητα) εχω ισχυ 80 και ποιοτηρα 98 στις αλλες συχνοτητες εχω το καλυτερο ισχυ 70 ποιοτητα 46- 56 , ισχυει αυτη η διαφορα η ειναι ψευδη να καλεσω τεχνικο?

Εάν έχεις θέματα με διακοπές σήματος να καλέσεις εάν δεν έχεις διακοπές σήματος και βλέπεις κανονικά άστο οπως ειναι. Επηδει δεν έχω τον συγκεκριμένο δεκτη δεν γνωρίζω αν έχει θεμα με της ενδηξεις σήματος. Αν αναβαθμιστεί ο δεκτης η μόνη διαφορά που θα έχει θα ειναι η χωρητικότητα του δίσκου. Το αλλα σύστημα που λες ονομάζεται Powerline και έχει την δυνατότητα μεσω του ηλεκτρικού δυκτιο του σπιτιού να περάσει σήμα απο το router σου σε μια άλλη συσκευή σε ενα άλλο δωμάτιο, μπορείς να το κανεις και με τον δεκτη του ΟΤΕ.

Last edited:
οταν αρχιζει να γραφει σε ενα καναλι στο αλλο που βλεπω εκεινη τη στιγμη αναβοσβηνη-κολλαει η εικονα ενω δεν το εκανε παλια αυτο.Φταιει με τις αλλαγες που γινονται στο δορυφορο?Μπορω να κανω κατι?

Μπες στις ρυθμίσεις δορυφόρου δες αν εχει επιλογή αριθμόυ συνδέσεων και εχει επιλογή 1 να βάλεις 2 να κανείς save αστον να κανει αναζήτηση καναλιών Κάντου μετά και ένα restart και λογικά είσαι εντάξει. Και να έχεις επιλέξει αναμεταδότη ΟΤΕ1

Δεν θα λυθεί το πρόβλημα σου με αλλαγή του αριθμού συνδέσεων από 1 σε 2, ίσα ίσα που θα περιπλέξει την κατάσταση.....αυτό ήταν μια προσωρινή λύση για τον υβριδικό DSI810H όχι για τον παλιο DSI810 δέκτη. Ο ΟΤΕ είναι σε φάση μετακίνησης των ποιο δημοφιλων καναλιών σε αναμεταδότες οριζόντιας πόλωσης οπότε λογικά από τα μέσα Μαίου πρακτικά δεν θα χρειάζεσαι 2ο καλώδιο. Εάν πάλι θέλεις οπωσδήποτε να βλέπεις και να γράφεις ταυτόχρονα οποιοδήποτε κανάλι κάλεσε στο 13888 να σου στείλουν εγκαταστάτη να σου περάσει 2ο καλώδιο και διπλό LNB.

Μιλώντας πριν λίγο με την τεχνική υποστήριξη μου είπαν πως δεν γνωρίζουν ούτε πότε θα λυθεί το θέμα με την εγγραφή ούτε πότε θα αρχίσει η αναβάθμιση των παλαιών αποκωδικοποιητων 810 pvr σε υβριδικούς. Επίσης μου είπαν να αφήσω τον αριθμό των συνδέσεων σε 1

Και μένα το κάνει αυτό εδω και ένα μήνα και βασικά δεν έχω pvr. Αυτή τη στιγμή το έχω με ένα καλώδιο. Έχω όμως και δεύτερο από όταν είχα Nova απλα δεν είναι κουμπωμενο στο δεκτή. Είναι πάνω σε lnb με 2 εισόδους. Αν συνδέσω και το δεύτερο καλώδιο θα έχω pvr με 2 εγγραφές ταυτόχρονα?

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Έχω κατεβάσει δύο καλώδια και δεν αντιμετωπίζω κάνενα απολύτως πρόβλημα με τις εγγραφές (δύο εγγραφές ταυτόχρονα κτλ), αν αυτό ρωτάς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Έχω κατεβάσει δύο καλώδια και δεν αντιμετωπίζω κάνενα απολύτως πρόβλημα με τις εγγραφές (δύο εγγραφές ταυτόχρονα κτλ), αν αυτό ρωτάς.
Ένα lnb 2 καλώδια έτσι? Θα το συνδέσω και εγώ να δω αν φτιάξει γιατί ένα μήνα δεν έχω pvr.

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

Όλα καλά με 2 καλώδια δούλεψε το pvr όπως παλιά

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά! Περιμένουμε την πολυπόθητη αναβάθμιση πλέον!

Κανεις με satellite service που εχει ηδη αναβαθμιστει?? Προχτες που πηρα στο 13888 μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα γινει μεσα στον Απριλιο....Εχει ηδη ξεκινησει για την δορυφορικη πλατφορμα η οχι?

Απάντηση: Re: Technicolor DSI 810 PVR

Μπορω να αλλαξω την σειρα εμφανισης των καναλιων στη λιστα των favorites και πως?

Αναλόγως με την σειρά που θα τα βάλεις στα favorites

Καμία πληροφορία για το πότε περιμένουμε αναβάθμιση;

Ακομη δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση. Αλλα έχουν πει έως το τέλος του 2016 οπότε έχουν ακόμα χρόνο για να ξεκινήσουν.

Μια ερώτηση απο εμένα. Εχω τον PVR δορυφορικό δέκτη και λέω να τον αλλάξω σε υβριδικό. Το Ίντερνετ όμως στο σπίτι πιάνει με το ζόρι 12mbps.
Ο υβριδικός κατεβάζει συνέχεια απο το δίκτυο η χρησιμοποιεί τον δορυφόρο και άμα γράφεις μόνο γυρνάει στο δίκτυο;
Θα συνεχίσω να βλέπω HD τα κανάλια;
Γενικά αν βάλεις hybrid με δορυφορικό δεκτή τι χάνεις και τι κερδίζεις;

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.