www.pttl.gr
@kbouk
….
ΥΓ: Ναι, τυχαία το m43, δεν κοίταζα με συγκεκριμένα κριτήρια, παρά μόνο αναζήτηση του προϊόντος στο Youtube.
Εννοώ τυχαίο από πλευράς μου, δεν έψαχνα βίντεο μ43 μάκρο , αυτό εννοώ.Μπα νομίζω απλά είναι επειδή το φορτε του συγκεκριμένου συστήματος το macro , έχει κάποια προτερήματα και ευκολίες που πολλοί εξειδικευμένοι φωτογράφοι τα εκτιμούν
Για κάποιο λόγο, τελικά, μου έστειλε εμαιλ η paypal ότι ακύρωσε τη συναλλαγή, λέγοντας πως στον έλεγχο που έκαναν για τη συναλλαγή βρήκαν έναν κίνδυνο που τους εμποδίζει να προχωρήσουν τη συναλλαγή...@kbouk
Ναι, τα έχω δει από παλιά αυτά τα jcc αλλά νομίζω προτιμώ το smallrig.
Έβαλα τελικά μια παραγγελία από AliExpress εχθές ένα smallrig rm-03 αλλά για πρώτη φορά στα χρονικά, μου την έχει ως εκκρεμή για έλεγχο το Paypal για ασφάλεια και αφού την εγκρίνει θα του φτάσει η πληρωμή.... και το έβαλα εχθές βράδυ μπας και έρθει γρήγορα... χάχα.. τελικά θα αργήσει λίγο..
ΥΓ: Ναι, τυχαία το m43, δεν κοίταζα με συγκεκριμένα κριτήρια, παρά μόνο αναζήτηση του προϊόντος στο Youtube.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.