Απάντηση: Φωτογράφηση προϊόντων για κατάλογο?
sorry, ελπίζω μέχρι την παρασκευή να μπορέσω να ανεβάσω!
sorry, ελπίζω μέχρι την παρασκευή να μπορέσω να ανεβάσω!
Την επομενη φορα δοκιμασε με ομπρελλες η σοφτμποξ, για να ειναι πιο απαλες οι σκιες με λιγοτερο κοντραστ. Οσο πιο μεγαλη η πηγη φωτος τοσο πιο απαλες οι σκιες. Επισης δοκιμασε το θεμα που βγαζεις να ειναι πιο μακρια απο το ασπρο φοντο, να μην φαινεται οτι εχει χαρτι απο πισω οπως στη προτελευταια φωτο στο δευτερο ποστ.Γενικα πειραματισου με τις ασπρες επιφανιες, δοκιμασε καμια γιαλιστερη αν βρεις. Οι ντοματες και πιπεριες επειδη ειναι γιαλιστερες γιαλισε τις με κανα πανι να γιαλιζουν ακομα περρισοτερο, και ψεκασε τις με νερο να φαινονται πιο φρεσκιες. Καπιες μου φαινονται λιγο υποφοτισμενες.Κατα τα αλλα μια χαρα ειναι νομιζω....
Για τις συσκευασιες.
Επεσε πολλη σκεψη πριν γινει η επιλογη. Και η δική μου αισθητική με οδηγουσε σε κατι πολύ μοντερνο, μινιμαλ. Όμως μετά από συζητησεις, πειστηκα κι εγώ ότι για το συγκεκριμένο προιον, χρειάζεται κατι πιο παραδοσιακο. Αν δεις και παρομοια απο πολυ μεγαλυτερες εταιριες ειναι σε αυτο το στυλ. Αν δεις τον τοπικο ανταγωνισμο, ειναι ιδιο στυλ αλλα λιγοτερο καλαισθητα, με λιγες εξαιρεσεις.
Τελικά επιλεξαμε κατι κλασσικο με προβατακια, συννεφακια, κτλ. Μετά από συζητησεις μάλιστα με κάποιο γραφείο (που ηταν ακαρπες), καταληξαμε να τα σχεδιασουμε μονοι μας στο AutoCAD και δωσαμε το pdf στο γραφιστα του εργοστασιου να το μεταφερει.
Το αυτοκολλητο στο βουτυρο ειναι σχεδιασμενο στο χερι απο φιλο αρχιτεκτονα που "το εχει".
Για τις φωτογραφιες τωρα, υπαρχει και αλλη εκδοχη με τον ξυλινο δισκο, ολο λαδωμενο, αν και μου αρεσει αυτη. Γαντια δεν υπαρχουν αφου τα παιδια δεν δουλευαν, απλα εκαναν οτι κατι κανουν για να με βοηθησουν.
Μηπως να προστεθει κανα κατσικι...
-
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.