Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Τι είναι, τι ξέρουμε, τι αλλάζει στη ζωή και στον πολιτισμό;

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

αυτο ειναι τεραστιο θεμα... και μαλλον δεν θ αργησει η ωρα να αρουν τις απαγορευσεις οι εταιρειες ή θα διαλυθουν!
Με την απειλη της Κινας θα πειστουν με καθε τροπο.

Αλλά θα ήθελα να ξέρω:
Πόσα στραβά έκανε η ΑΙ μέχρι οι υπογράφοντες το paper να κρατήσουν το καλό;

Αλλά θα ήθελα να ξέρω:
Πόσα στραβά έκανε η ΑΙ μέχρι οι υπογράφοντες το paper να κρατήσουν το καλό;
Αν το στήσεις καλά, μπορεί το ίδιο το ΑΙ να τσεκάρει τα αποτελέσματά του και να δώσει τελικά από μόνο του το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση.

First victim of AI agent harassment warns 'thousands' more could be next • FRANCE 24 English

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν ξέρω για εσάς...νιώθω σαν να ζούμε κάτι αντίστοιχο με τα short stories του Asimov που τελικά ενώθηκαν για να δημιουργήσουν το I, Robot. Ενώ η τεχνολογία τρέχει με απίστευτους ρυθμούς, τα ρυθμιστικά πλαίσια, η συζήτηση για την ηθική κλπ προχωρά με ρυθμούς χελώνας.

Δεν ξέρω για εσάς...νιώθω σαν να ζούμε κάτι αντίστοιχο με τα short stories του Asimov που τελικά ενώθηκαν για να δημιουργήσουν το I, Robot. Ενώ η τεχνολογία τρέχει με απίστευτους ρυθμούς, τα ρυθμιστικά πλαίσια, η συζήτηση για την ηθική κλπ προχωρά με ρυθμούς χελώνας.
Ναι.. Και το πρόβλημα είναι πως δεν προβλεπεται τρόπος "θεραπεύειν" χωρίς επιστροφή στον 18ο αιώνα.

Δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον,εγώ όμως τρόμαξα με τα παρακάτω.
Ζήτησα από το Google AI να γράψει στίχους για ένα παιδικό τραγουδάκι περιγράφοντάς του τι θέλω.
Έφτιαξε λοιπόν τους στίχους και στην συνέχεια τους έβαλαστο SUNO AI.
Βάζω εδώ μόνο τα τραγούδια που βγήκαν έχοντας επιλέξει σαν style,οτιδήποτε άλλο εκτός από παιδικό ρυθμό.
Ίδιοι στίχοι,διαφορετικός ο ρυθμός/είδος (Tα έχω κόψει σε διάρκεια):
ITALO DISCO
METAL
REGGAE
SWING
CLASSIC