![]()
Σύγκρουση για τα όπλα ΑΙ – Η Anthropic αρνείται να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του Πενταγώνου | in.gr
To υπουργείο Άμυνας έδωσε στην Anthropic διορία μέχρι την Παρασκευή να επιτρέψει τη χρήση των μοντέλων της σε αυτόνομα όπλα ΑΙ.www.in.gr
Αν το στήσεις καλά, μπορεί το ίδιο το ΑΙ να τσεκάρει τα αποτελέσματά του και να δώσει τελικά από μόνο του το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση.Αλλά θα ήθελα να ξέρω:
Πόσα στραβά έκανε η ΑΙ μέχρι οι υπογράφοντες το paper να κρατήσουν το καλό;
First victim of AI agent harassment warns 'thousands' more could be next • FRANCE 24 English
Ναι.. Και το πρόβλημα είναι πως δεν προβλεπεται τρόπος "θεραπεύειν" χωρίς επιστροφή στον 18ο αιώνα.Δεν ξέρω για εσάς...νιώθω σαν να ζούμε κάτι αντίστοιχο με τα short stories του Asimov που τελικά ενώθηκαν για να δημιουργήσουν το I, Robot. Ενώ η τεχνολογία τρέχει με απίστευτους ρυθμούς, τα ρυθμιστικά πλαίσια, η συζήτηση για την ηθική κλπ προχωρά με ρυθμούς χελώνας.
Το βλέπαμε να έρχεται...Ίσως είναι μοναδική ευκαιρία να μεταφέρει το διοικητικό της κέντρο στην ΕΕ να αποκτίσουμε και εμείς κάτι σοβαρό στην εδώ πλευρά του Ατλαντικού. Αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες...Γραφειοκρατικά η Ιρλανδία είναι δοκιμασμένη και το μόνο που χρειάζεται είναι μια high-level συμφωνία με την Commission...ευτυχως ή δυστυχως η antrhropic θα βρεθει σε δυσκολη θεση οικονομικα και οχι μονο, αφου αρνηθηκε (σωστα για μενα) να υποκυψει στις πιεσεις του Trump ...
Trump just banned Anthropic from government use — here’s why its CEO refused the Pentagon’s 'dystopian' request
www.insomnia.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.