Καλά, χτύπα μου στο Teams αύριο να πεις στον Mythos Tzimisce τι skills θέλεις να έχει ο MCP server και τι data να σερβίρει... 

Πρώτα από όλα, το μοντέλο για εικόνες που έβγαλε η OpenAI προχθες είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα.Φυσικά δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτά που κάνετε εσείς αλλά χτες έκοψα το chatgpt plus . Μου έσπασε τα νεύρα . Σε κώδικα που είχε τελειώσει το ιδιο δεν μπορούσε να κάνει αλλαγές χωρίς να χαλάει κάτι. Το χαιρέτησα με ένα μπινελίκι, έκανα copy paste τον αρχικό κώδικα στο AI studio , έδωσα το prompt που το chatgpt δεν μπορούσε να ακολουθήσει και μου εδωσε μέσα σε μια ώρα τον σωστό κώδικα και ένα UI λειτουργικοτατο χωρίς μα μου και χωρίς "προτασεις" βελτίωσης.
Δεν ασχολούμαι ξανά με chatgpt ούτε για να φτιάχνω εικόνες...
Νάτα μας...
Βασικά το claude code δουλεύει ακόμη στο IDE μου. Είναι στα σχέδιά της να το κόψει;
Πρώτα από όλα, το μοντέλο για εικόνες που έβγαλε η OpenAI προχθες είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα.
Δεύτερον, όλα τα έκανες σε ένα chat; Για να είσαι αποτελεσματικός μετά από κάποιο αριθμό μηνυμάτων σε ένα thread, πρέπει να ανοίξεις άλλο και να ξαναξεκινήσεις. Θα δεις πόσο καλύτερα θα πάει.
Τέλος αν ήθελες κώδικα, γιατί δεν χρησιμοποίησες το Codex? Είναι ακριβώς για αυτό το usecase και πια κάνει και auto-compaction (δεν είναι τεχνικά το ίδιο αλλά αναλογικά θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι το ίδιο με το να ανοίγεις νεό chat).

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.