Έχω τραβήξει σχεδόν τα πάντα Γιάννη ακόμη και ποδόσφαιρο με την ταπεινή PL7 και τον παλιό αργό 35-100/2.8 από την κερκίδα ΛΕΩΦΩΡΟ με κόντρα προβολείς σε βραδυνό αγώνα, συναυλίες, θεατρική παράσταση Επίδαυρο ή σε θέατρα με πήχτρα σκοτάδι κλπ. Με τον κατάλληλο φακό και γνώση της μηχανής θεωρώ ότι μπορώ να πάρω εξαιρετικό αποτέλεσμα. Π.χ. Η φωτό που βάζω είναι σε απόλυτο σκοτάδι με τον LEICA 25/1.4 και αρκετά ανεβασμένα ISO.

Εννοείται οτι στις περιπτώσεις που ανέφερες δεν ενδύκνειται η χρήση χεράτου hires, φυσικά και θα αποτύχει η τεχνική (με ερωτηματικό το πορτρέτο), εκεί θα φροντίσω να έχω τον κατάλληλο φακό (φωτεινό prime) για την περίσταση. Σήμερα έκλεισα την τριάδα των pro με την απόκτηση και του 17αρη/1.2 (είχα ήδη 25/1.2, 45/1.2)

Εννοείται οτι στις περιπτώσεις που ανέφερες δεν ενδύκνειται η χρήση χεράτου hires, φυσικά και θα αποτύχει η τεχνική (με ερωτηματικό το πορτρέτο), εκεί θα φροντίσω να έχω τον κατάλληλο φακό (φωτεινό prime) για την περίσταση. Σήμερα έκλεισα την τριάδα των pro με την απόκτηση και του 17αρη/1.2 (είχα ήδη 25/1.2, 45/1.2)