TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
της διαφορες μας εδω της λυνουμε με διαλογο αυτο και το νοημα της υπαρξεως του Forum
εντέλει ο δεκτης εχει σπασιματα σε ορισμενα δικτυα λογω γραμμης Ιντερνετ ή δεν ξερω τι

λιγο σεβασμο στις αποψεις των υπολοιπων

επισης ο ΑΦΑΜ δεν εκπροσωπει τον δεκτη ουτε ειναι μαγαζατορας και το ξερουμε ολοι

απλα το μελος ΑΦΑΜ εχει μπει στον κοπο μιας και ειναι γνωστης των δυνατοτητων του να μας ενημερωνει και να βοηθαει καθε μελος που εχει προβλημα πραγμα που εχει βοηθησει εμας τους Διαχειριστες τα μαλα

Satmaniac το ονομα σου ειναι συνδεδεμενο (αν εισαι το ιδιο μελος που γραφει και σε αλλα Φορα ) με μελος με φοβερες γνωσεις πανω στο αντικειμενο μας

τις αναζητουμε με χαρα χωρις ειρωνιες και πεπλα οτι πισω απο τον δεκτη κρυβεται ο αντιπροσωπος του και πουλαει

σας ευχαριστω και καλη συνεχεια

Last edited:
με λυπη διαβασα τις βρισιες σου Satmaniac δυστυχως μελη σαν εσενα δεν εχουν θεση στο Avclub

Last edited:
το μελος Satmaniac ειναι banned παρακαλω συνεχιζουμε στο ιδιο πνευμα που η Δορυφορικη κατηγορια τοσο καιρο κινειται

Δε νομίζω ότι χρειάζονται άλλα σχόλια. Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία αντιλαμβάνονται το ύψος και το φιλικό της κλίμα, ακόμα και όταν υπάρχουν διαφωνίες.
Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι σε όλα. Είναι όμως απαραίτητο να συμπεριφερόμαστε κόσμια και πολιτισμένα. Διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει δημόσια συζήτηση.
Και τέλος, ο αυτοέλεγχος είναι σημαντικό πλεονέκτημα..

Καλησπερα σε ολοuς. Περα απο ολα αυτα που δεν θα επρεπε να υπαρχουν σε ενα τετοιο forum αλλα και για να αλλαξουμε κλιμα εχω μια ερωτηση.Μπορει να με βοηθεισει καποιος με το αν υπαρχει φως με το καναλι Μ**G****ζ :guitarist: το οποιο υπαρχει στο δεκτη αλλα μαυρο σκοταδι

Δυστηχώς δεν υπάρχει.Μπορείς να το δείς και στο φόρουμ του δέκτη.

Ευχαριστω μακαρι να βρεθει λυση για να δουμε φως και σε αυτο το καναλι

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Ευχαριστω μακαρι να βρεθει λυση για να δουμε φως και σε αυτο το καναλι[/quo
δεν λεει και τπτ τον ρουβα δειχνει με τα μακαρονια με κιμα

Υπάρχει κανείς που έχει τον δέκτη συνδεδεμένο "wireless"? Γίνεται κάτι τέτοιο?

Γειά και από μένα.Είμαι καινούργιος και θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να συνδέσω 2 Techview FAE 2051 μεταξύ τους για να παίρνουν σήμα από την ίδια κεραία.Αν ναι πως.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

Γειά και από μένα.Είμαι καινούργιος και θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να συνδέσω 2 Techview FAE 2051 μεταξύ τους για να παίρνουν σήμα από την ίδια κεραία.Αν ναι πως.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

λογικα μπορεις αλλα οχι να εχεις σε λειτουργια και τους 2.
κεραια>in στον πρωτο>Out του πρωτου>in δευτερου

Οπότε θα πρέπει να ''τραβήξω'' άλλο ένα καλώδιο από αλλό lnb για να συνδέσω και τον άλλο αποκωδικοποιητή στο ίδιο πιάτο.Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Έτσι ακριβώς όπως το είπες, καλώς ήλθες στη παρέα μας...

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Οπότε θα πρέπει να ''τραβήξω'' άλλο ένα καλώδιο από αλλό lnb για να συνδέσω και τον άλλο αποκωδικοποιητή στο ίδιο πιάτο.
Θα αντικαταστήσεις το lnb που έχεις τώρα με ένα twin lnb και είσαι ok.

Οπότε θα πρέπει να ''τραβήξω'' άλλο ένα καλώδιο από αλλό lnb για να συνδέσω και τον άλλο αποκωδικοποιητή στο ίδιο πιάτο.Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

επειδη δεν ειμαι και πολυ του αθληματος,περιμενε να σου απαντησουν τα παιδια που ξερουν καλυτερα περι συνδεσεων.
το σιγουρο ειναι παντως,οτι εαν θες να τους δουλευεις συγχρονως,θα χρειαστεις καποιες αλλαγες στο πιατο σου.

για να δουλευτούν ταυτόχρονα χρειάζεται αυτό που έγραψε ο Σεραφειμ, ένα διπλό lnb και καθάρισες.

Μια βοηθεια παιδια
Ενω εχω συνδεθει (στο service setup γραφει conected ) δεν μου ανοιγει
Ξερει κανεις τι γινεται ?
Το dhcp ειναι οn

Εσένα σε έχει πάρει το ρέμα !!!!!:flipout::flipout:

Κλείστο, κάνε reset τον router, περίμενε κανα τρίλεπτο και μάλλον θα είσαι εντάξει...

Status
Not open for further replies.