TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
έκανες ότι σου έγραψα ????? κάνε το πρώτα και περίμενε

λες να το έχει κλειδώσει και δεν το πήρε χαμπάρι ??????:flipout::flipout:

Αχ βρε Γιώργο !!!!!

Afam, ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και για την πλήρεις ενημέρωση για τον δέκτη στο συγκεκριμένο θέμα.

Όλα λειτουργούν ρολόι!!! :BDGBGDB55: -bye-

καλησπερα παιδες ,
ειμαι καινουριος εδω και ψηνομαι να αγορασω τον tecview...
μπορει καποιος να με βαλει στο ''πνευμα'' των δυνατοτητων του δεκτη με ενα pm?
εχω αρκετες τεχνικες γνωσεις και εχω ασχοληθει ηδη με αναλογους δεκτες .
Αυτο που ζηταω ειναι απο που υποστηριζεται για αναβαθμισεις, αν εχει ιδιαιτερες ρυθμισεις για εχτρα μενου
και οτι νομιζεται οτι θα με βοθησει για ...δωρεαν τηλεθεαση...

ευχαριστω , ελπιζω να μη ζηταω πολλα για αρχη , καλο βραδυ

απλα αναφερω πως στο θεμα που εθεσα παραπανω
καλυφθηκα ηδη απο τον JohnBougiou τον οποιο
και ευχαριστω για την αμεση απαντηση

Γειά σας και από μένα παιδιά! αν και έχω πολλά χρόνια δορυφορική, δεν έχω γράψει στο θέμα σας! έχω κινητό 1,40 Gibertini και όταν το προτοπήρα είχα δέκτη ένα STRONG 4347 με positioner, πριν λίγο καιρό τον άλλαξα με έναν
TEC VIEW 2050, και λόγω εισόδου μου στο HD σκέφτομαι για δέκτη! όμως θέλω να κρατήσω και τον TecView, για τους συνήθεις λόγους! μήπως ξέρει κάποιος, πώς μπορώ να συνδέσω τον ένα με τον άλλο? στον ένα (TecView) θα βλέπω SD, και στον άλλο HD!

Να ρωτήσω κάτι...
Ο υπολογιστής μου δέχεται ιντερνετ με στικάκι ασύρματα από ρούτερ. Μπορώ από την LAN του υπολογιστή να δώσω στον Tecview internet? Όπως δίνουμε σε έναν άλλο υπολογιστή?

από τη στιγμή που έχεις ασύρματο router, πάρε ένα wirrelles access point και σύνδεσε τον δέκτη πάνω σε αυτό...

από τον υπολογιστή μάλλον δεν θα τα καταφέρεις...

Και το access point πως θα το δηλώσω? σαν repeater? σαν access point? Έχω πάρει ένα TP Link αλλά δεν κατάφερα να το σετάρω.

Πρέπει να δηλωθεί το router ως client, ώστε να λαμβάνει το σήμα μέσω wireless και μετά να το μοιράζει μέσω της ethernet.

γνωριζετε εαν μπορω να συνδεσω τονtecview 2050fae se hdmi σε sony 46x3500 h se playstasion 3 ωστε να εχω καλυτερη ποιοτητα εικονασ ισωσ και upscaling

δεν έχει hdmi ο 2050, ούτε ο 2052.

μόνο με scart, όπου μπορείς μέσα από το μενού να του δώσεις είτε RGB είτε CVBS.

Status
Not open for further replies.