Αν κατεβάζεις πράμα, θες να κάνεις και το σερφάρισμα και διάφορα άλλα ... ε τότε δεν φτάνουν.
συγχαρητήρια, αλλά το thread δεν αφορά τον dreambox και μη ξεχνάς ότι ο tecview δεν είναι δέκτης με linux....
και κάτι άλλο, παίξε λίγο με το ρούτερ σου, θα βρεις τη λύση, εδώ σπασίματα δεν υπήρχαν όλη την ημέρα....
πάμε πάλι on topic τώρα.....
on topic και off topic επι της ουσιας οσοι μιλησα ειχαν σπασιματα εκτος απο σενα......anyway back in black φιλε μου και οσον αφορα τον ρουτερ εχω 4 και τα ιδια ολοι thanks παντως για τα συγχαρητηρια.![]()
Σπασιματα φιλε μου υπηρχαν και θα υπαρχουν
Πρεπει να μαθουμε να ...ζουμε με αυτα
και κατι ακομα δεν νομιζω οτι αν θα πας στο ...linux θα ησυχασεις.
Τρωνε μια ταλαιπωρια και εκει
εδώ σπασίματα δεν υπήρχαν όλη την ημέρα.... ετσι γραφεις πιο πανω......αποφασισε λοιπον τι υποστηριζεις γιατι βρισκεσαι σε συγχυση......και κοιτα ασε τον κοσμο να μιλαει μπαμπακα.......nothing personalδεν χρειάζεται απάντηση Γιώργο....... άστο..:grandpa:![]()
εχεις δικιο φιλε για τα σπασιμα απλα και με φιλους που μιλαω και εχουν κανει την συγκριση εχουν βρει μεγαλες διαφορες anyway have a nice dayΣπασιματα φιλε μου υπηρχαν και θα υπαρχουν
Πρεπει να μαθουμε να ...ζουμε με αυτα
και κατι ακομα δεν νομιζω οτι αν θα πας στο ...linux θα ησυχασεις.
Τρωνε μια ταλαιπωρια και εκει
εδώ σπασίματα δεν υπήρχαν όλη την ημέρα.... ετσι γραφεις πιο πανω......αποφασισε λοιπον τι υποστηριζεις γιατι βρισκεσαι σε συγχυση......και κοιτα ασε τον κοσμο να μιλαει μπαμπακα.......nothing personal![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.