TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
για καλύτερη δουλειά πάρτε ένα access point στα 108 mbit

Ευγε Αντωνη. Αλλα γιατι να μη του φτανουν τα 54mbps?

Αν κατεβάζεις πράμα, θες να κάνεις και το σερφάρισμα και διάφορα άλλα ... ε τότε δεν φτάνουν.

παω να κανω εγγραφη στο γνωστο site και μου ζηταει το Authorization Code?
τι ειν' τουτο? αν ξερει καποιος να το γραψει thanks:tomato:

συγχαρητήρια, αλλά το thread δεν αφορά τον dreambox και μη ξεχνάς ότι ο tecview δεν είναι δέκτης με linux....

και κάτι άλλο, παίξε λίγο με το ρούτερ σου, θα βρεις τη λύση, εδώ σπασίματα δεν υπήρχαν όλη την ημέρα....

πάμε πάλι on topic τώρα.....

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

συγχαρητήρια, αλλά το thread δεν αφορά τον dreambox και μη ξεχνάς ότι ο tecview δεν είναι δέκτης με linux....

και κάτι άλλο, παίξε λίγο με το ρούτερ σου, θα βρεις τη λύση, εδώ σπασίματα δεν υπήρχαν όλη την ημέρα....

πάμε πάλι on topic τώρα.....

on topic και off topic επι της ουσιας οσοι μιλησα ειχαν σπασιματα εκτος απο σενα......anyway back in black φιλε μου και οσον αφορα τον ρουτερ εχω 4 και τα ιδια ολοι thanks παντως για τα συγχαρητηρια.-bye-

Re: Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

on topic και off topic επι της ουσιας οσοι μιλησα ειχαν σπασιματα εκτος απο σενα......anyway back in black φιλε μου και οσον αφορα τον ρουτερ εχω 4 και τα ιδια ολοι thanks παντως για τα συγχαρητηρια.-bye-

δεν ήμουν ο μόνος που δεν είχε σπασίματα, προφανώς η περιοχή σας είχε πρόβλημα με τους providers...... μη ξεχνάς ότι σήμερα απεργεί η μισή Ελλάδα, ήδη από τη ΔΕΗ στο Μαρούσι έχουμε εδώ και μισή ώρα λεπτά 5 διακοπές ρεύματος !!!!

σε αυτό το μισάωρο και εγώ είχα σπασίματα !!!!!

Για να επανέλθουμε τώρα, το θέμα έχει ανοιχτεί για τον δέκτη και όχι για τις όποιες κρυφές (και παράνομες) χάρες του......οπότε ότι παράπονα υπάρχουν πείτε τα σε αυτούς που πουλάνε το δέκτη και υπόσχονται παπάδες ή στο ίδιο το φόρουμ του δέκτη...... capito papadopou ???????

Ευχαριστώ και να είσαι καλά...-bye-

Σπασιματα φιλε μου υπηρχαν και θα υπαρχουν
Πρεπει να μαθουμε να ...ζουμε με αυτα

και κατι ακομα δεν νομιζω οτι αν θα πας στο ...linux θα ησυχασεις.
Τρωνε μια ταλαιπωρια και εκει

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

δεν χρειάζεται απάντηση Γιώργο....... άστο..:grandpa:-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

δεν χρειάζεται απάντηση Γιώργο....... άστο..:grandpa:-bye-
εδώ σπασίματα δεν υπήρχαν όλη την ημέρα.... ετσι γραφεις πιο πανω......αποφασισε λοιπον τι υποστηριζεις γιατι βρισκεσαι σε συγχυση......και κοιτα ασε τον κοσμο να μιλαει μπαμπακα.......nothing personal:flipout:

εχεις δικιο φιλε για τα σπασιμα απλα και με φιλους που μιλαω και εχουν κανει την συγκριση εχουν βρει μεγαλες διαφορες anyway have a nice day-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

εδώ σπασίματα δεν υπήρχαν όλη την ημέρα.... ετσι γραφεις πιο πανω......αποφασισε λοιπον τι υποστηριζεις γιατι βρισκεσαι σε συγχυση......και κοιτα ασε τον κοσμο να μιλαει μπαμπακα.......nothing personal:flipout:

σήμερα είμαι σε σύγχυση, εχθές όμως δεν ήμουν.

και διάβαζε καλύτερα τι γράφω !!!!!!!

και επαναλαμβάνω ότι το θέμα έχει ανοιχτεί για τον δέκτη και όχι για τις (!!!!) δυνατότητες που έχει και σαν συντάκτης του θέματος έχω κάθε δικαίωμα να απαντάω όταν ξεφεύγει κάποιος !!!!!

Ο δέκτης παιδιά είναι μια χαρά και με πολύ καλή ποιότητα εικόνας. Μακάρι και οι υπόλοιποι δέκτες να ήταν τόσο αξιόπιστοι όσο αυτός.

μια χαρα ειναι σαν δεκτης αλλα κανει πολλες διακοπες.......τελος παντων πολυ ασχοληθηκα ρισκαρετε και παρτε τον -bye-

Αλέξη μου κάποιοι δεν θέλουν να επαναφέρουμε το θέμα !!!!!

4 report για το ίδιο μήνυμα δεν έχει ξαναγίνει! Satmaniac, μάλλον δεν έχεις καταλάβει πού βρίσκεσαι. Κάνε έναν κόπο και διάβασε μερικά ακόμα θέμα του forum και της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ελπίζω να μην υπάρξει επόμενη φορά.

Παρακαλώ τους διαχειριστές να "ξεσκονίσουν" και όσα από τα προηγούμενα μηνύματα χρειάζεται, για να μην υπάρξει συνέχεια.

Status
Not open for further replies.