axilleaslarisa
New member
- 16 December 2007
- 13
Καλησπέρα και Καλή Χρονια. Αν θελω να συνδεσω τον 2050 FAE με ασύρματο modem-router με συνδεση ADSL, ασύρματα, τι πρεπει να παρω και τι συνδέσεις να κανω?
Φιλικά Κώστας
Ο δέκτης τον τελευταίο καιρό δουλεύει άψογα...φτου να μην τον ματιάσω. Ούτε ένα κόλλημα.
:ears: any news σχετικα με το κλείδωμα των καναλιων ;
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ πλέον πατώντας το πράσινο κουμπί να κλειδώσω οποιο κανάλι θέλω (έχω και μικρά παιδία στο σπίτι), για την ακρίβεια δεν μπορώ να κλειδώσω κανένα κανάλι.:frusty:δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.....
Παιδες καλως σας βρηκα.Ειμαι ενας κατοχος ενος NEOTION 3000 που πλεον δεν καλυπτει τις αναγκες μου.Μου εχουν πει για τον συγκεκριμενο δεκτη αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.Παντως απο ολες τις σελιδες σας, που τις διαβασα ολες, καταλαβα οτι προκειται για ΚΑΛΟ μηχανημα.Το θεμα ειναι οτι εδω στην επαρχια που ειμαι, τον πουλανε 250 ρυθμισμενο.Αξιζει να τον παρω ετσι η να δωσω 170 που ειναι η τιμη του και να εχωτην βοηθεια σας
για να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις.Βλεπετε οπως εχουν οι καιροι,πολυ δυσκολα τα περιττα εξοδα!!!.Ευχαριστω ολους σας προκαταβολικα.
Υ.Γ. Η συνδεση υπαρχει και ειναι 2MBit.
:fahne90::fahne90::fahne90:
Καλώς ήρθες στο Avclub Αλεξ.
Ελπίζω να βοηθηθείς με pm για το πρόβλημα σου, αλλά έχε υπόψη σου πως ανοιχτές συζητήσεις για θέματα μη εξουσιοδοτημένης θέασης συνδρομητικών υπηρεσιών δεν επιτρέπονται.
File agorase etimo tropopiimeno stin diefthinsi www.easy-sat.deΠαιδες καλως σας βρηκα.Ειμαι ενας κατοχος ενος NEOTION 3000 που πλεον δεν καλυπτει τις αναγκες μου.Μου εχουν πει για τον συγκεκριμενο δεκτη αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.Παντως απο ολες τις σελιδες σας, που τις διαβασα ολες, καταλαβα οτι προκειται για ΚΑΛΟ μηχανημα.Το θεμα ειναι οτι εδω στην επαρχια που ειμαι, τον πουλανε 250 ρυθμισμενο.Αξιζει να τον παρω ετσι η να δωσω 170 που ειναι η τιμη του και να εχωτην βοηθεια σας
για να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις.Βλεπετε οπως εχουν οι καιροι,πολυ δυσκολα τα περιττα εξοδα!!!.Ευχαριστω ολους σας προκαταβολικα.
File agorase etimo tropopiimeno stin diefthinsi www.sat-easy.deΠαιδες καλως σας βρηκα.Ειμαι ενας κατοχος ενος NEOTION 3000 που πλεον δεν καλυπτει τις αναγκες μου.Μου εχουν πει για τον συγκεκριμενο δεκτη αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.Παντως απο ολες τις σελιδες σας, που τις διαβασα ολες, καταλαβα οτι προκειται για ΚΑΛΟ μηχανημα.Το θεμα ειναι οτι εδω στην επαρχια που ειμαι, τον πουλανε 250 ρυθμισμενο.Αξιζει να τον παρω ετσι η να δωσω 170 που ειναι η τιμη του και να εχωτην βοηθεια σας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.