TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
ο ΑΦΑΜ λειπει εκτος Ελλαδος θα επιστρεψει στις 29 Δεκεμβριου μεχρι τοτε

Καλες γιορτες

Καλησπέρα και Καλή Χρονια. Αν θελω να συνδεσω τον 2050 FAE με ασύρματο modem-router με συνδεση ADSL, ασύρματα, τι πρεπει να παρω και τι συνδέσεις να κανω?
Φιλικά Κώστας

Καλησπέρα και Καλή Χρονια. Αν θελω να συνδεσω τον 2050 FAE με ασύρματο modem-router με συνδεση ADSL, ασύρματα, τι πρεπει να παρω και τι συνδέσεις να κανω?
Φιλικά Κώστας

θέλεις απλά και ένα ασύρματο access point για τον δέκτη και καθάρισες !!!!

Ο δέκτης τον τελευταίο καιρό δουλεύει άψογα...φτου να μην τον ματιάσω. Ούτε ένα κόλλημα.

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Ο δέκτης τον τελευταίο καιρό δουλεύει άψογα...φτου να μην τον ματιάσω. Ούτε ένα κόλλημα.

πάντα δούλευε άψογα..... αλλά κρύβε λόγια !!!!:slapface:-bye-

Μετά την τελευταια αναβάθμιση έχω προσέξει ότι δεν δουλεύει το κλείδωμα, έχει αλλάξει κάτι;

Παιδες καλως σας βρηκα.Ειμαι ενας κατοχος ενος NEOTION 3000 που πλεον δεν καλυπτει τις αναγκες μου.Μου εχουν πει για τον συγκεκριμενο δεκτη αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.Παντως απο ολες τις σελιδες σας, που τις διαβασα ολες, καταλαβα οτι προκειται για ΚΑΛΟ μηχανημα.Το θεμα ειναι οτι εδω στην επαρχια που ειμαι, τον πουλανε 250 ρυθμισμενο.Αξιζει να τον παρω ετσι η να δωσω 170 που ειναι η τιμη του και να εχω :grinning-smiley-043την βοηθεια σας :grinning-smiley-043για να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις.Βλεπετε οπως εχουν οι καιροι,πολυ δυσκολα τα περιττα εξοδα!!!.Ευχαριστω ολους σας προκαταβολικα.
Υ.Γ. Η συνδεση υπαρχει και ειναι 2MBit.
:fahne90::fahne90::fahne90:

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.....
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ πλέον πατώντας το πράσινο κουμπί να κλειδώσω οποιο κανάλι θέλω (έχω και μικρά παιδία στο σπίτι), για την ακρίβεια δεν μπορώ να κλειδώσω κανένα κανάλι.:frusty:

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Παιδες καλως σας βρηκα.Ειμαι ενας κατοχος ενος NEOTION 3000 που πλεον δεν καλυπτει τις αναγκες μου.Μου εχουν πει για τον συγκεκριμενο δεκτη αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.Παντως απο ολες τις σελιδες σας, που τις διαβασα ολες, καταλαβα οτι προκειται για ΚΑΛΟ μηχανημα.Το θεμα ειναι οτι εδω στην επαρχια που ειμαι, τον πουλανε 250 ρυθμισμενο.Αξιζει να τον παρω ετσι η να δωσω 170 που ειναι η τιμη του και να εχω :grinning-smiley-043την βοηθεια σας :grinning-smiley-043για να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις.Βλεπετε οπως εχουν οι καιροι,πολυ δυσκολα τα περιττα εξοδα!!!.Ευχαριστω ολους σας προκαταβολικα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=3651&page=7
νομίζω ότι σε αυτη τη σελίδα θα βρείς τις απαντήσεις που θέλεις
η απόφαση δική σου.:ernaehrung004:

Εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις από τον ουρανό, για τον συγκεκριμένο δέκτη!!!!!!

Παίδες καλησπέρα και καλή χρονιά σε ολους σας , θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον δέκτη , τον είχε ενα φιλαράκι και επειδή εφυγε εις τας ΑΓΓΛΙΑΣ
μου τον αφησε να τον συντηρώ :SFGSFGSF: αφού μου εξήγησε πολλές απο τις χαρισματικές λειτουργίες που διαθέτει , εχω μια απορία , τον εχω συνδέσει κανονικά απευθείας στο Ιντερνετ( adsl ) στην θύρα Ethernet για να μου παρέχει τις γνωστές λειτουργίες :worshippy: μέχρι εδώ καλά και κανένα πρόβλημα !!!

Η απορία μου είναι οτι οταν θέλω να περάσω κάποια χειροκίνητα Κ$$$$ στο πακέτο Pr$$$ και κάνωντας την σύνταξη δηλαδή το σώσιμο φυσικά εχουμε φώς , οταν κλείσω τον δέκτη και τον ξαναβάλω σε λειτουργία εχει χάσει τα Κ$$$$ και για το συγκεκριμένο πακέτο σκοτάδι .

Ευχαριστώ, και ελπίζω να λυθεί η απορία μου :worshippy:

Καλώς ήρθες στο Avclub Αλεξ.
Ελπίζω να βοηθηθείς με pm για το πρόβλημα σου, αλλά έχε υπόψη σου πως ανοιχτές συζητήσεις για θέματα μη εξουσιοδοτημένης θέασης συνδρομητικών υπηρεσιών δεν επιτρέπονται.

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Καλώς ήρθες στο Avclub Αλεξ.
Ελπίζω να βοηθηθείς με pm για το πρόβλημα σου, αλλά έχε υπόψη σου πως ανοιχτές συζητήσεις για θέματα μη εξουσιοδοτημένης θέασης συνδρομητικών υπηρεσιών δεν επιτρέπονται.

Ευχαριστώ πολύ συνονόματε , φυσικά και καταλαβαίνω απολύτως τα γραφόμενα σου ;)!

Την καλημέρα μου :smile:

File agorase etimo tropopiimeno stin diefthinsi www.easy-sat.de
pros 152 Euro. kali epitichia

απεκτησα το εν λογο μηχανημα την 2/12 και απο τοτε δούλευε αποκλειστικά για τα ελληνικά κανάλια έως σήμερα. (φοραει την 2,65).
μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι συμβαίνει?:chinscratch:

File agorase etimo tropopiimeno stin diefthinsi www.sat-easy.de
pros 152 Euro. kali epitichia

Status
Not open for further replies.